"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 814
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, нова съм тук… Направих си профил с ясната мисъл да си задам въпроса и да чуя мнението ви…
Имам бебче на 8 месеца, менструацията преди бременноста ми беше много нередовна. След раждането нямах менструация 5 месеца. За месец Декември менструацията беше на 26.12.2024, този месец все още не съм имала такава като заедно с това кърмата ми намаля, зърната ми са по-чувствителни от обичайното, зацапа ми веднъж на бельото, но уви цикъл няма… да правя ли тест или е нормално това което се случва? Благодаря ви предварително!

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 23:51 от Shishi88

# 106
По време на кърмене е нормално цикълът да е нередовен или изобщо да го няма, но това не значи, че не може да се забременее. Възможно е да има бременност, само тест ще покаже.

# 107
# 108

Момичета здравейте. Аз съм вече тотално куку . Обаче кажете ми , че и вие виждате въображаемите черти. 9 дни след ovitrelle   е . Ще полудея вече. На снимката може би не се вижда ясно, обаче моя мозък ги вижда хаха

# 109
Пуснете си кръвен тест, там ще стане ясно

# 110
Отрицателни са тия тестове. Освен това след 10-15 минути вече са невалидни, а тези са очевидно изсъхнали и стари. И са направени прекалено рано.

# 111
Отрицателни са тия тестове. Освен това след 10-15 минути вече са невалидни, а тези са очевидно изсъхнали и стари. И са направени прекалено рано.

Много благодаря, правих ги тази сутрин. Значи и  този месец е загубен. Нищо продължаваме напред.

# 112
8 дни след предполагаема О е прекалено рано за подобни заключения.

# 113
Овитрел се чисти поне 10 дни. И да има нещо бледо, шанса да е от медикамента е голям. Дано след 5-6 дни  имаш истинска чертичка!

Момичета здравейте. Аз съм вече тотално куку . Обаче кажете ми , че и вие виждате въображаемите черти. 9 дни след ovitrelle   е . Ще полудея вече. На снимката може би не се вижда ясно, обаче моя мозък ги вижда хаха

# 114
Чхг. Само кръвния тест ще покаже.

# 115
Здравейте, на 23г.съм! За първи път имам нужда от помощ и мнение! Последната менструация ми беше на 05.01.2025г. С редовен цикъл до 28 ден ми идва следващата менструация. С мъжа ми сме правили незащитен секс последно на 30-31януари. Трябваше да ми дойде преди 3 дни! Имам болки в гърдите, дърпане в десния яйчник, болките в корема отшумяха. Теста излиза отрицателен, има ли вероятност за бебе или напразно се надявам.

# 116
Здравейте, на 23г.съм! За първи път имам нужда от помощ и мнение! Последната менструация ми беше на 05.01.2025г. С редовен цикъл до 28 ден ми идва следващата менструация. С мъжа ми сме правили незащитен секс последно на 30-31януари. Трябваше да ми дойде преди 3 дни! Имам болки в гърдите, дърпане в десния яйчник, болките в корема отшумяха. Теста излиза отрицателен, има ли вероятност за бебе или напразно се надявам.

Не мисля, че има вероятност за бременност. Ако цикъл идва на 28 дни, 30 и 31.01 се падат 26 и 27 ден, а при 28 дена продължителност, овулация ориентировъчно ще е около 14 ден - 18.01. Вероятно ще ти дойде тези дни,но ако не дойде - запиши час за АГ да се види каква е причината.

# 117

Момичета, пак съм аз с въображаемите черти.  Този тест го направих преди малко, чертата е доста видима( на живо) 10 дни след Овитрел.  Дано не откача хаха. Какво мислите вие?

# 118
Мисля,че изглежда счупен този тест? Това Овитрел не е ли с чхг, демек има вероятност да даде фалшиво положителен? Ако е доста видима чертата,мисля,че не е трябвало да се отваря по този начин теста. Аз бих повторила след 2-3 дни.

# 119
Мисля,че изглежда счупен този тест? Това Овитрел не е ли с чхг, демек има вероятност да даде фалшиво положителен? Ако е доста видима чертата,мисля,че не е трябвало да се отваря по този начин теста. Аз бих повторила след 2-3 дни.

Да аз го разглобих , прозорчетата бяха много малки. Но е доста по видима на живо.

Общи условия

Активация на акаунт