"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 818
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Ако повториш утре/ вдругиден, вероятно ще покаже,без да се налага да го разглобяваш. Стискам палци за положителен резултат:)

# 121
Vicky.de,тестове не се разглобяват!
Невалиден е по 2 причини.
1- Разглобен
2-Фалшиво положителен от овитрел

Тествайте след няколко дни пак.

# 122
Vicky.de,тестове не се разглобяват!
Невалиден е по 2 причини.
1- Разглобен
2-Фалшиво положителен от овитрел

Тествайте след няколко дни пак.

Благодаря, но до колкото знам Овитрел се отлага в организма за около 10 дни. А вчера тестовете бяха с по невидими черти. Ще пробвам пак в петък последно. Благодаря

# 123
Не е задължително да е фалшиво положителен. При мен оше на 6ти ден след овитрел бяха отрицателни тестовете. Обаче тестовете не се разглобяват.
И да, има видима черта.

# 124
Здравейте! На 43г.съм и цикълът ми съвсем се разбърква. Последните два месеца ми под ранява с около 5дена и от 29/30 дневен, вече се скъси на 25/26макс.Прм Януари бе на 14.01. По принцип имам още 3,4 дни до следващият, но тъй като съм имала незащитена полов контакт през периода на овулацията, днес направих сутринта тест, който е отрицателен. След колко време мога да повторя теста, ако не ми дойде? По мои изчисления трябва да съм била в овулация или на 27.01 или на 28.01. Благодаря за отговорите! Хубава вечер!

# 125
Здравейте,
Получих положителен тест началото на тази седмица и днес реших пак да си направя
Струва ли ви се прекалено блед за 15/16 дни след овулацията малко ме притеснява

* Не е първа сутрешна

# 126
  • Телиш/Плевен
Cava, ако нямаш закъснение и предвид, че не е правен рано сутрин, е напълно нормално чертата да е бледа.

# 127
Cava, ако нямаш закъснение и предвид, че не е правен рано сутрин, е напълно нормално чертата да е бледа.

Благодаря
Аз се успокоих, днес е по-наситена и понеделник ще пусна кръвен.

# 128
Здравейте ,въобразявам ли си за 2ра бледа черта ?

# 129
Здравейте ,въобразявам ли си за 2ра бледа черта ?

Виждам нещо бледо колко дни имаш до цикъл ?

# 130
Здравейте,

Последна менструация - 26.01.25
цикълът ми е на 29/30 дн
Незащитен контакт - 3, 7, 9.фев.
На 9.фев. си направих тест за овулация - две ярки черти се появиха.
Кога най-рано да направя тест?
Гърдите ми се леки чувствителни, имам леки болки в корема

# 131
Дори ако сте имали незащитен ПА на 9-ти, няма как да имаш симптоми на бременност отсега. Направи тест поне 2-3 дни преди МЦ, но и тогава няма гаранция за 100% резултат

# 132
Тест за Б би отчел най-рано 12 дни след овулация. Ако тестът за О е позитивирал на 09.02, значи О е била на 10-11.02., така че броиш от тогава минимум 12 дни и тестваш

# 133
Моят тест отчете 8-9 дни след овулация

# 134
Моят тест отчете 8-9 дни след овулация

Това е от изключенията. Ако не отчете на 8-9 ден, не значи, че няма да настъпи бременност.

Общи условия

Активация на акаунт