"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 916
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Невалиден е, просто направете нов на друга марка и ще си изясните ситуацията….

# 166
Момичета, пак съм аз. Днес е датата, в която трябва да ми дойде. В събота получих кафяво зацапване и реших, че ми идва, тъй като беше два пъти след ходене до тоалетна и то при забърсване. Обаче вече втори ден оттогава не идва.. направих тест- отрицателен.. случвало ли се е и на какво може да се дължи това кафяво зацапване..

# 167
На идващ цикъл, моят така идва почти всеки месец като закъснява.

# 168
Здравейте, момичета! Остават ми 6дина до МЦ, овулацията ми беше на 10/11 фев., работихме по въпроса с мъжа ми. Днес си направих един тест на Believe pro, който е за 1 седмица преди МЦ. Резултатът беше отрицателен. Да се отчайвам ли? 😔

# 169
Здравейте,мили момичета имам следния проблем бременна съм в 5 г.с като от една седмица започнах да кървя първо беше кафеникаво зацапване след това червено веднага тръгнах към доктора който следи бременността ми каза,че бебето няма пулс и съм за приемане и второ мнение иска след като ме приеха другия гинеколог потвърди също,че няма пулс и има някакви малформации каза,че не дава голяма възможност но ще пробваме три дни с хапчета ако не успеем да го върнем към живота кюртаж някоя майка имала ли в следния проблем и дали се е нормализирало всичко или е стигнало до фаталния край:(

# 170
Няма как да има пулс и малформации в 5 седмица, тогава дори не се вижда ембрион. Нещо странно има тук, кога ви е последната менструация?

# 171
Cecinka, в 5тс седмица се вижда единствено плоден сак. Да не би за него да са ти казали, че има деформация? Ако е така, възможно е да се касае за кухо яйце и да не се развие ембрион, но за да се потвърди това се чака поне до 8ма седмица, защото ембрион обикновено се вижда около 7ма. Друга малформация евентуално би могло да е моларна бременност, но това е доста по-рядък случай. За кървенето - АГ-тата дават прогестеронови препарати за спиране на кървенето и задържане на бременността (ако евентуално има отлепяне на сака).  Вероятно това са ти дали и на теб. В толкова ранна седмица няма много какво да се направи, освен да ти дадат прогестерон и да те държат малко в болница докато спре кървенето. Стискам палци всичко да бъде наред! 🍀

# 172
Момичета, някоя от вас имала ли е следните симптоми преди да разбере, че е бременна?
   •   Леко приповдигане през деня, но не точно гадене( все едно съм преяла и ми става лошо)
   •   Натиск в стомаха и киселини от време на време
   •   Бяло течение
   •   Чувствителни и леко подути гърди
   •   Очакван цикъл е след 2 дена.
Това нормални ранни симптоми ли са?

# 173
Момичета, някоя от вас имала ли е следните симптоми преди да разбере, че е бременна?
   •   Леко приповдигане през деня, но не точно гадене( все едно съм преяла и ми става лошо)
   •   Натиск в стомаха и киселини от време на време
   •   Бяло течение
   •   Чувствителни и леко подути гърди
   •   Очакван цикъл е след 2 дена.
Това нормални ранни симптоми ли са?

Да, аз. Но само тест ще покаже

# 174

Здравейте, момичета! Днес трябва да ми дойде! Втората черта се появи на 8/9 минута. Не знам дали да се радвам😣

# 175
Прилича ми на положителен.

# 176
Винаги ли след първия път закъснява цикъла правих си тест една черта е
Закъснява ми вече с 6 дена нямам симптоми за че съм бременна преди 4,5 седмици съм правила преди овулация

# 177
  • София
Винаги ли след първия път закъснява цикъла правих си тест една черта е
Закъснява ми вече с 6 дена нямам симптоми за че съм бременна преди 4,5 седмици съм правила преди овулация
Първият път какво? Ако е след първи полов акт - не. Ако е след първи опити за забременяване- да случва се, но пак не винаги.

# 178
Здравейте! С мъжа ми винаги сме се пазили с метода на прекъснатия полов акт.Последният път правихме секс два пъти едно след друго и после утанових,че според приложението ми съм била в овулация същия ден.Закъснява ми 1 ден,което не се случва обикновено.Първото ни дете стана от втория опит усърдно бебеправене.Въпросът ми е според вас възможно ли е да съм забременяла? Сутринта правих тест,който беше отрицателен.

# 179
Здравейте! С мъжа ми винаги сме се пазили с метода на прекъснатия полов акт.Последният път правихме секс два пъти едно след друго и после утанових,че според приложението ми съм била в овулация същия ден.Закъснява ми 1 ден,което не се случва обикновено.Първото ни дете стана от втория опит усърдно бебеправене.Въпросът ми е според вас възможно ли е да съм забременяла? Сутринта правих тест,който беше отрицателен.
Изчакайте и то ще си покаже

Общи условия

Активация на акаунт