"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 882
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Според мен е положителен тестът.

# 151
  • Телиш/Плевен
Катерина Бързилова 775455, капнала си повече от допустимите капки урина и тези тестове са невалидни. Спазвай указанията, посочени в листовката.

Antoniq Mincheva 775509, стойности под 5 се разглеждат като отрицателен тест, независимо каква е точно стойността. Дори да беше 4, пак е отрицателен тест и няма смисъл човек да се вглежда в цифрите. Нарастване няма, даже е точно обратното, защото първо е било 0.2, а сега е 0.1. Кога е очакваната дата на цикъла?

# 152
Здравейте бг мами нова съм и искам да попитам имаме съмнения с приятелят ми че съм бременна направих тест
Този вторият си го направих 1 а този на който се вижда малко по ясно беше последният тест който си направих чувствам се подута гади ми се но не мога да повърна спрях цигари дори защото ми ставаше гадно и ми бяха вече тежки от миризми на парфюми по натрапчиви и дори да не са толкова ми става гадно последно време като разбрахме че може би съм бременна не сме се пазили много много мисълта ми е според вас дали има нещо?

Изглежда, че има, но тестът е пренапоен. Пробвайте пак

# 153
Не пренапоявайте,следвайте си инструкциите за правилна употреба.

# 154
Здравейте,според вас има ли втора бледа черта или се побърквам?
1-ят тест е от вчера,2-ят от днес!

# 155
Мелиса Иванова 775572,и двата теста са отрицателни.

# 156
Здравейте ! Последната ми менструация беше на 22.01.2025г. В квадратчетата със сърчица приятелят ми е свършвал в мен. Възможно ли е да съм заченала ? Не съм правила тест за овулация. Гърдите са ми напрегнати, но не ме болят, корема ми е подут и усещам някакво странно чувство, но нищо повече.

# 157
Възможно е, но само тест ще покаже

# 158
  • София
Здравейте, момичета!
Вчера направих един тест, а втората черта беше много бледа – едва се виждаше (след 5 минути). Менструацията ми трябва да дойде след 10 дни. Следях си овулацията и имахме незащитен контакт както преди, така и след нея.
Кога според вас да направя втория тест? (От нетърпеливите съм 😃).
Имам симптоми – кратки болки в яйчниците и от време на време болка в едната гърда. Възможно ли е тестът да е сгрешил?"
10 дни преди очаквана менструация няма тест или сила, която да покаже бременност. А симптоми няма как да има, защото и бременност няма.

# 159
Здравейте дами,цикъла ми е изключитешно редовен 28 дена, последна менструация 17.01, имах незащитен полов контакт на 30.01 и на 02.02 , овулацията ми е била на 30.01 (следя цикъла си с приложение и овулацията също) попринцип всеки месец имам ПМС, но този път нямам, от една седмица се чувствам странно, имам ужасен вкус в устата не понасям цигарите и кафето,усещам остри миризми,трябваше да ми дойде на 14.02, имам 2 дни закъснение, направих тест на 14 който беше категорично отрицателен,възможно ли е да съм забременяла и да е твърде рано или просто е някакво неразположение според вас и кога да направя повторен тест?

# 160
Направете тест пак, всичко е възможно.

А надявам се не пушите, докато пробвате за бебе

# 161
Здравейте! С мъжът ми, правим опити за бебче. По принцип цикъла ми е редовен, не пропуска, само два пъти ми е закъснявал до сега и то преди много време. Този месец не успях да проследя напълно О, но е била около 30.01. - 02.02. тогава и работихме по въпроса. Реших да си направя тест тази вечер, и това беше резултата. Само аз ли виждам бледа черта? Това беше на 3-4 минута. Според вас положителен ли е?

# 162
Положителен е.

# 163
Положителен

# 164

Здравейте бг мами нова съм и искам да попитам имаме съмнения с приятелят ми че съм бременна направих тест
Този вторият си го направих 1 а този на който се вижда малко по ясно беше последният тест който си направих чувствам се подута гади ми се но не мога да повърна спрях цигари дори защото ми ставаше гадно и ми бяха вече тежки от миризми на парфюми по натрапчиви и дори да не са толкова ми става гадно последно време като разбрахме че може би съм бременна не сме се пазили много много мисълта ми е според вас дали има нещо?

Изглежда, че има, но тестът е пренапоен. Пробвайте пак

Не съм капвала нищо повече от колкото трябва и на двата теста! Получих този резултат и на двата и за това питам според вас дали са положителни не съм капвала повече от колкото трябва

Общи условия

Активация на акаунт