"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 266
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета!
Преди около седмица правих тест, втората черта беше изключително бледа.
С много редовен цикъл съм, 28-29 дена,
който трябваше да настъпи на 3 януари.
Изчаках малко и повторих теста, какво мислите? Положителен ли е? Да направя ли трети тест, преди да отида на кръвен?

# 31
Здравейте, момичета!
Преди около седмица правих тест, втората черта беше изключително бледа.
С много редовен цикъл съм, 28-29 дена,
който трябваше да настъпи на 3 януари.
Изчаках малко и повторих теста, какво мислите? Положителен ли е? Да направя ли трети тест, преди да отида на кръвен?

Това са си чисти черти ☺ според мен си бременна ❤

# 32
Здравейте момичета, моля не ме убивайте с думи. Имам един много глупав въпрос ама до утре ще ме мъчи. Та последния ми цикъл беше на 14.12. , овулация с тест засечена на 28.12. Вчера трябваше да ми дойде, нямам симтоми никакви.  Изхабих 2 теста за бременност 4 дни преди датата на цикъла и бяха отрицателни( нормално) Та въпроса е ... направих тест за овулация преди малко ( Имам останали) тестовата линия е доста тъмна, БТ е 36.7. Утре ще взема тест за бременност, дали има смисъл според вас. (МОЛЯ ВИ НЕ МЕ УБИВАЙТЕ)

# 33
Vicky.de,с тестове за овулация не се потвърждава бременност.
Имате само 1 ден закъснение,изчакайте поне 3-4 дни.

# 34
Тест би отчел и сега, ако има бременност. Но тест за бременност, а не за овулация!

# 35
Здравейте, мамита!
Последна мц: 21.12 (продължение към 3/4 дни)
Ов: между 3.01 и 4.01( следя я с приложение, така, че не се знае с точност дали е била тогава)
Предстояща мц: 18.01
С приятеля ми правим опит за бебенце от последната М (която съм написала по-горе) всеки ден. Взех си лентички на lady, защото са ми казвали, че отчитат доста рано ако има нещо. Направих си сутринта( демек 6 дена след вероятна ов) и излязоха две черти, една доста доста бледичка, но се забелязваше! Та въпроса ми е, възможно ли е да са лъжливи и да не показват толкова рано, защото все пак имам цели 7 дни до мц? Разбира се, ще направя още няколко теста и по-натам във времето, но все пак исках да попитам.Simple Smile

# 36
Здравейте, мамита!
Ов: между 3.01 и 4.01( следя я с приложение, така, че не се знае с точност дали е била тогава)
С приятеля ми правим опит за бебенце от последната М (която съм написала по-горе) всеки ден. Взех си лентички на lady, защото са ми казвали, че отчитат доста рано ако има нещо. Направих си сутринта( демек 6 дена след вероятна ов) и излязоха две черти, една доста доста бледичка, но се забелязваше! Та въпроса ми е, възможно ли е да са лъжливи и да не показват толкова рано, защото все пак имам цели 7 дни до мц? Разбира се, ще направя още няколко теста и по-натам във времето, но все пак исках да попитам.Simple Smile
Менструацията ми беше по същото време, както и очакваната овулация, само че моята беше на 02.01. И аз правя тестове, но все отрицателни, надявам се да е защото е рано. Надявам се вашите тестове да са положително верни, а не фалшиви, стискам палци 😍

# 37
Здарвейте мили мамита и бъдещи такива...
Включвам се и аз с молба за мнение, с ММ искаме 2ро дете и правим опити. О една година не се получава...

Дата на последната менструация 14.12.2024, продължителност на месечния цикъл 6 дена и като цяло редовен на 26-27 дена.
Метод на засичане на овулацията, предният месец си бях пуснала и хормон (за да видя дали имам добри нива при овулация), а по принцип си правя домашен уринарен тест. С ММ имахме опит на 22-ри  и 24-ти срещу 25-ти Декември. Пия комбинирани витамини за бременни или за тези, които планират бременност от Ноември (в тях има фолиева киселина).

По принци този месец съм доста объркана от към симптоми, защото хем бяха доста силно изразени и както редовните за ПМС, но в същото време, цикълът ми още не е дошъл....само вчера след малка нужда видях водниста кръв на тоалетната хартия, сложих си превръзка, много леко се зацапа, но реално не е както обикновено...до момента нямам истински цикъл...до вчера имах топли вълни, ставаше ми лошо от миризма на месо...днес нито цикъл (все още) нито симптоми...а и уринарен тест - отрицателен....
Незнам дали не е просто закъснение...но исках да питам, смятате ли, че изобщо имам шанс да съм бременна в дадената ситуация? Благодаря ви предварително!

# 38
Здравейте, мамита!

На 6ти ден не знам дали има имплантация дори, а чак дни след нея започва да се увеличава нивото на чхг в кръвта. Не мога да повярвам, че има положителен уринарен тест 6 дни след овулация. Изчакай си закъснението и тествай тогава отново,за да е по-сигурно. Успех от мен!

JJDILAH,  ако имаш закъснение и тестът е отрицателен, вероятно не си бременна, но може да тестваш пак след 2-3 дни. Също и не успях да разбера какъв метод си ползвала за засичане на овулацията и какъв хормон си изследвала. Прогестерон ли? Успех!

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 19:50 от PumpkinPraline

# 39
@pumpkin, благодаря за отговора. Най-вероятно е закъснение...за съжаление. Овулацията я засичам с уринарен тест подобни на тези за бременност. Кръвният тест беше прогестерон.

# 40
Здарвейте мили мамита и бъдещи такива...
Включвам се и аз с молба за мнение, с ММ искаме 2ро дете и правим опити. О една година не се получава...

Дата на последната менструация 14.12.2024, продължителност на месечния цикъл 6 дена и като цяло редовен на 26-27 дена.
Метод на засичане на овулацията, предният месец си бях пуснала и хормон (за да видя дали имам добри нива при овулация), а по принцип си правя домашен уринарен тест. С ММ имахме опит на 22-ри  и 24-ти срещу 25-ти Декември. Пия комбинирани витамини за бременни или за тези, които планират бременност от Ноември (в тях има фолиева киселина).

По принци този месец съм доста объркана от към симптоми, защото хем бяха доста силно изразени и както редовните за ПМС, но в същото време, цикълът ми още не е дошъл....само вчера след малка нужда видях водниста кръв на тоалетната хартия, сложих си превръзка, много леко се зацапа, но реално не е както обикновено...до момента нямам истински цикъл...до вчера имах топли вълни, ставаше ми лошо от миризма на месо...днес нито цикъл (все още) нито симптоми...а и уринарен тест - отрицателен....
Незнам дали не е просто закъснение...но исках да питам, смятате ли, че изобщо имам шанс да съм бременна в дадената ситуация? Благодаря ви предварително!

Здравей , моите дати са същите и моя цикъл беше последно на 14.12 26-27 дни. На мен овулация ми показа на 28 ден. Но за съжаление снощи ми дойде с пълна сила. Пожелавам ти положителен тест ❤️

# 41
Скрит текст:
Здравейте, мамита!

На 6ти ден не знам дали има имплантация дори, а чак дни след нея започва да се увеличава нивото на чхг в кръвта. Не мога да повярвам, че има положителен уринарен тест 6 дни след овулация. Изчакай си закъснението и тествай тогава отново,за да е по-сигурно. Успех от мен!

JJDILAH,  ако имаш закъснение и тестът е отрицателен, вероятно не си бременна, но може да тестваш пак след 2-3 дни. Също и не успях да разбера какъв метод си ползвала за засичане на овулацията и какъв хормон си изследвала. Прогестерон ли? Успех!
Здравей! Ще прикача снимка, да видите и вие, чертата излезе на 2рата минута, теста пише, че е валиден до 10 мин.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 13:55 от bubanka

# 42
Скрит текст:
Здравейте, мамита!

JJDILAH,  ако имаш закъснение и тестът е отрицателен, вероятно не си бременна, но може да тестваш пак след 2-3 дни. Също и не успях да разбера какъв метод си ползвала за засичане на овулацията и какъв хормон си изследвала. Прогестерон ли? Успех!
Здравей! Ще прикача снимка, да видите и вие, чертата излезе на 2рата минута, теста пише, че е валиден до 10 мин.

Здравейте, правихте ли втори тест?

# 43
Виктория Димитрова 671153, чисто биологически имплантацията се случва около 6 до 10 дни след овулация, а преди нея няма как да има чхг в кръвта,който тестът за бременност отчита. В случая или не си си сметнала правилно овулацията и е минало повече време,или не знам. Не бих се доверила на тест,отчитащ 6 дни след овулация, защото колкото и аз да съм нетърпелива, за мен просто е невъзможно. На прикачения тест виждам нещо като сива сянка. Стискам палци да е наистина положителен!

# 44
Здравей , моите дати са същите и моя цикъл беше последно на 14.12 26-27 дни. На мен овулация ми показа на 28 ден. Но за съжаление снощи ми дойде с пълна сила. Пожелавам ти положителен тест ❤️

Здравей Вики, на мен също ми дойде снощи...за съжаление. Да се надяваме, че другият месец ще имаме по-хубави новини за споделяне! Стискам ни палци!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 14:30 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт