"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 18 380
  • 525
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, милички!
Това е последният (четвърти тест 😄) от тази сутрин. В понеделник ще отидем и на кръвен тест.
С таткото сме много радостни и исках да ви споделя и да пожелая на всяка мама успех и две чертички! ♥♥♥

# 46
Скрит текст:
Здравейте, мамита!
Последна мц: 21.12 (продължение към 3/4 дни)
Ов: между 3.01 и 4.01( следя я с приложение, така, че не се знае с точност дали е била тогава)
Предстояща мц: 18.01
С приятеля ми правим опит за бебенце от последната М (която съм написала по-горе) всеки ден. Взех си лентички на lady, защото са ми казвали, че отчитат доста рано ако има нещо. Направих си сутринта( демек 6 дена след вероятна ов) и излязоха две черти, една доста доста бледичка, но се забелязваше! Та въпроса ми е, възможно ли е да са лъжливи и да не показват толкова рано, защото все пак имам цели 7 дни до мц? Разбира се, ще направя още няколко теста и по-натам във времето, но все пак исках да попитам.Simple Smile

На 6ти ден не знам дали има имплантация дори, а чак дни след нея започва да се увеличава нивото на чхг в кръвта. Не мога да повярвам, че има положителен уринарен тест 6 дни след овулация. Изчакай си закъснението и тествай тогава отново,за да е по-сигурно. Успех от мен!

JJDILAH,  ако имаш закъснение и тестът е отрицателен, вероятно не си бременна, но може да тестваш пак след 2-3 дни. Също и не успях да разбера какъв метод си ползвала за засичане на овулацията и какъв хормон си изследвала. Прогестерон ли? Успех!
Здравей! Ще прикача снимка, да видите и вие, чертата излезе на 2рата минута, теста пише, че е валиден до 10 мин.

Здравейте, правихте ли втори тест?
Здравей! Не мисля да правя скоро пак, този го направих по-скоро, за да си “начеша крастата”, защото знам, че е доста раничко. Цикъла ми от известно време не е особено редовен и го следя по едно приложение, което отчита възможни дни за ов! Така, че реално нямам идея точно кога е времето за ранни тестове! Но ще ви държа в течение!

# 47
Здравейте,
Нова съм във форума.На 16.01 Не трябва да ми идва Simple Smile Днес следобяд направих тест Sure Check, който на третата минута показа бледа втора чертичка.
След един час от вълнение реших да повторя тесто, но имах само Престо, който на 5тата минута бе отрицателен….а на 10тата се появи втора бледа чертичка
Утре обмислям да отида за кръвен тест, но вси пак реших да видя и вашето мнение:

# 48
Положителни са. Тихичко честито и до финал!
Утре може да пуснете кръвен и след 48 часа пак, за да проверите дали нараства правилно.

Здравейте,
Нова съм във форума.На 16.01 Не трябва да ми идва Simple Smile Днес следобяд направих тест Sure Check, който на третата минута показа бледа втора чертичка.
След един час от вълнение реших да повторя тесто, но имах само Престо, който на 5тата минута бе отрицателен….а на 10тата се появи втора бледа чертичка
Утре обмислям да отида за кръвен тест, но вси пак реших да видя и вашето мнение:

# 49
Много благодаря за бързия отговор ❤

# 50
Здравейте бях споделила с вас че ми закъснява цикъла вече 19-дни , имам болки в корема ниско долу все едно ще ми дойде цикъла кръста ме боли малко имам и киселини не всеки ден но имам и главоболие  днес към 14:00 правих тест за бременност-lady test показа ми една чертичка а преди това пих енергийна напитка хел

# 51
  • Телиш/Плевен
Здравейте бях споделила с вас че ми закъснява цикъла вече 19-дни , имам болки в корема ниско долу все едно ще ми дойде цикъла кръста ме боли малко имам и киселини не всеки ден но имам и главоболие  днес към 14:00 правих тест за бременност-lady test показа ми една чертичка а преди това пих енергийна напитка хел
Щом тестът е отрицателен при такова голямо закъснение, значи няма бременност.

# 52
  • София
Здравейте, днес получих категоричен положителен тест на Believe pro. Въпроса ми е, възможно ли е 4 дни преди дата на очакван МЦ може да има толкова наситени черти ?
Първия е теста за ранно отчитане, втория се води след закъснение.

# 53
  • Телиш/Плевен
Въпроса ми е, възможно ли е 4 дни преди дата на очакван МЦ може да има толкова наситени черти ?
Да, при по-ранна овулация и/или бременност с близнаци. Честито и тук! Heart

# 54
Тест винаги се прави рано сутрин,от първа урина
Не когато си пила някаква напитка или кафе Wink

# 55
Този път беше сутринта ,но с втората урина и не съм пила абсолютно нищо и пак беше отрицателен

# 56
  • Телиш/Плевен
Този път беше сутринта ,но с втората урина и не съм пила абсолютно нищо и пак беше отрицателен
При твоето голямо закъснение на цикъла няма значение по кое време ще направиш теста.

Тест винаги се прави рано сутрин,от първа урина
Не когато си пила някаква напитка или кафе Wink
Да, с първа урина се правят тестовете преди закъснението, в деня на самия цикъл и евентуално след 2-3 дни закъснение. Оттам нататък се натрупва достатъчно ЧХГ, че тестът да покаже достоверен резултат по всяко време.

# 57
С първата бременност го направих на 6ти ден закъснение, светна на секундата втората черта, а го направих късно вечерта.

Аз се чудя, трябва да ми дойде на 21ви, дали сутрин ако направя тест дали мога да се доверя на резултата. Малката е болна и май аз ще лепна от нея, та да знам ако не съм бременна да пия някакви лекарства по навреме. Шанса така или иначе не е голям според мен ама все пак.

# 58
  • Телиш/Плевен
Аз се чудя, трябва да ми дойде на 21ви, дали сутрин ако направя тест дали мога да се доверя на резултата. Малката е болна и май аз ще лепна от нея, та да знам ако не съм бременна да пия някакви лекарства по навреме. Шанса така или иначе не е голям според мен ама все пак.
Може и да покаже, има по-чувствителни тестове, като тези на Belive. В описанието пише, че са два теста, единият с чувствителност 10 miU/ml и може да се използва една седмица преди закъснението на цикъла.

# 59
Здравейте, днес трябва да ми дойде. Откакто правихме опити не спирам да правя тестове и за моя изненада днес имам бледа черта, но много трудно видима. Ще прикача снимка.
Не знам какво да мисля ще изчакам още два - три дни и ще направя отново.

Общи условия

Активация на акаунт