"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 713
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Моят тест беше даже с по-бледа линия, ден преди очакваната менструация. На същата марка. Повече тестове не съм правила, очаквано не ми дойде и 2 седмици след това отидох на лекар. Детето вече е на 7 месеца. Пожелавам ти го! 😊 Бъди спокойна и търпелива сега.

# 661
Тоест лекар не може да каже, но момичетата тук могат. И те го направиха, казаха ви, че е положителен според тях. Оттук нататък трябва да проявите търпение, има и работещи лаборатории така че може да си пуснете ЧХГ докато чакате 14 дни.
Повечето момичета тук чакат с години, не сте специален случай. Аз също чакам години плюс че имам и две загуби Simple Smile не искам да държа лош тон, просто се повтаряте с въпросите. Чертата е черта дали е бледа или по-тънка от контролната, щом я има значи е положителен. Аз на ваше място сега щях да отивам към лабораторията, за да си отдъхна, паниката не е добра за вас.

# 662
Аз не знам, защо се заформи този скандал. Тук ежедневно се качват очевидно положителни тестове. Винаги отговора е кръвен тест. Това е ежедневие в тази тема. Не разбирам, защо се дразните.

# 663
Здравейте, направих си 3 дни преди МЦ два различни теста, лентичка и писалка. Много се надявам да са положителни 🥰

Бях в овулация на 16 и 17, този месец, чрез тест лентички за овулация, като бебеправихме. Понеже нямам търпение да разбера, раших да ги направя по-рано и използвах друга марка, както ме посъветвахте. И двете чертички се появиха от 3-4мин диапазон. И не трябва да са изпарителни, нали?

# 664
Здравейте, направих си 3 дни преди МЦ два различни теста, лентичка и писалка. Много се надявам да са положителни 🥰

Бях в овулация на 16 и 17, този месец, чрез тест лентички за овулация, като бебеправихме. Понеже нямам търпение да разбера, раших да ги направя по-рано и използвах друга марка, както ме посъветвахте. И двете чертички се появиха от 3-4мин диапазон. И не трябва да са изпарителни, нали?
Вижда се втора черта, но бледа. Повторете теста при закъснение. Не е нужно да бързате толкова два-три след закъснение е идеално. Късмет!

# 665
С най добри намерения ти го казвам следдното: вместо да чакаш на някой от нас иди си на генеколог там най добре ще ти кажат какво се случва успех ти желая и дано да е това което искаш🥰

# 666
С най добри намерения ти го казвам следдното: вместо да чакаш на някой от нас иди си на генеколог там най добре ще ти кажат какво се случва успех ти желая и дано да е това което искаш🥰
Два дни преди цикъл генеголога нищо няма да види. Трябва да се отиде 2 седмици след закъснение. Още е рано. Може да си направиш кръвен, но пак е рано. Хубаво е да има закъснение.

# 667
Пуснах кръвен ❤️ Към 13:30 ще разбера резултата

# 668
Стискам палци да е положителен и от личен опит ти препоръчвам независимо какъв е резултата повтори теста в друга лаборатория че мен от една седмица ме вкараха в големи размисли и страсти тези лаборатори тъй като и ние правим опити за бебче

# 669
Благодаря Валя ❤️ Резултатът излезе , реално все още нямам закъснение , имам 2 дни до МЦ . Какво мислите ?

# 670
Благодаря Валя ❤ Резултатът излезе , реално все още нямам закъснение , имам 2 дни до МЦ . Какво мислите ?

Резултатът е положителен и много добър при положение, че дори не ви е закъсняло още. Проследете на 48 часа дали се удвоява и ако се, след около 10-14 дни може да запазите час за гинеколог. Стискам палци всичко да е успешно! Heart

# 671
Много благодаря, толкова съм щастлива!! Пожелавам на всяка една от вас , която копнее за бебче да види положителен резултат ❤️❤️❤️❤️

# 672
Страхотно щом още дори нямате закъснение и е пложителен това е добър знак за една нормална бременност при мен пък е объркано доста виждат 3 лекари плоден сак но когато отида на кръвен е отрицателн но това беше миналата седмица и след прием на доста медикамнети

# 673
  • София
Пак да кажа, че кръвен тест не се влияе от абсолютно нито един медикамент.
Тези, които виждат плоден сак са явно некадърни АГ. Не се самозалъгвайте, че после боли много.

# 674
Привет мили дами! Идвам с молба за мнение. Последен МЦ на 12ти Май. Дойде седмица по-рано и свърши точно за 5 дена като на по схема. От 2 дни имам розовеещо течение и днес като бях във WC два пъти подред избърсах бледо розова кръв. Не течение а точно все едно си се порязъл. По принцип моят цикъл е редовен и ако не откачи пак този месец би следвало да ми дойде на 7ми Юни. Искам да добавя, че правя опити за 2ро дете, но понеже няколко месеца се разочаровах, този месец не съм засякла Овулация, реших да се оставя малко на мира и да не го мисля...но пък ето, че го мисля и се чудя какво става. Може ли някой да ми каже евентуално какво се случва? Благодаря ви предварително и пожелавам на всяка да види двете чертички скоро!

Общи условия

Активация на акаунт