"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
А каква е причината да искаш да криеш чак до самото раждане от най-близките си?
Истина е, че стресът, старанието да не напълняваш, да се криеш и т.н. не са най-доброто в такъв момент.
И от детето ти ли ще криеш, понеже то може да каже случайно на някого?
По-добре е да гледаш положително на бременността си и просто да заявиш на близките си, че не желаеш да коментирате темата, защото не ти е приятно.
Иначе най-сигурният начин да криеш е да не излизаш от дома ти.

# 421
Причината е проста,не желая излишни коментари като" е сега как с двете","ооо какво ще е ,ще проверя звездите ","няма да ти е лесно да знаеш",те ще ме изнервят повече ,отколкото да крия.
А относно детето ми,то първо разбра и до сега на никого не е казало Simple Smile
Но благодаря на дамите,които ми отговориха.

# 422
Ще крие до 3-4 месец, после ще се забелязва. Аз също много се страхувах, да не стане нещо, и после не исках хората да ме съжаляват. Това беше една от причините да не казвам. Но, когато се пита директно, не може да се лъже. Като не питат просто премълчаваш. Е, на мен криенето не се получи, колкото повече искаш да скриваш, толкова повече хора узнават. До това заключение стигнах и обратното, колкото повече искаш да споделиш, толкова повече хора им е безразлично. Сякаш хората надушват, че има тайна.

# 423
То и без да надушват, след 5-6 месец на много малко жени не им личи. Може би ако са доста пълни и високи и бебето е по-навътре

# 424
Здравейте, днес ми е 5-тия ден от закъснението ,и реших да си направя тест ,но преди да го направя (понеже е лентичка го изпуснах в банята 🙃😃) въпреки това реших да го направя излезе ми една чертичка отрицателен ,та възможно ли е да е поради това че го изпуснах ?
И кога мога да го повторя според вас ?

# 425
Веднага може да повторите

# 426
  • София
Освен ако при изпускането не се е намокрил обилно с вода, друго не може да му стане. Ако само е паднал и не е дигитален, нищо му няма.
На 5 дни закъснение може да се повтори веднага и по всяко време.

# 427
Вече 8-9 дена след О и 3 дни преди МЦ имам болки в гърдите, които се увеличават постепенно с всеки ден, запек, по-леки болки в яйчниците, но най-вече тепмература 37,2 през деня, сутрешната е 36,5 (мисля, че тя се води базална), мерена по едно и също време 3-ти пореден ден. Та… тайничко се надявам да са двете чертички. Още 4 дена ще съм с надеждите. Стискайте палци да не ми дойде преди това. Joy

# 428
Здравейте момичета,
Реших да пиша и аз, с надеждата, че може да има подобен случай...последен МЦ 29.03 последен ден 03.04. На 04.04 бях на преглед, защото евентуално ми предстоеше инсеминация. Имах един фоликул тогава, но искаха пак да ме видят на 7ми. Отидох и о, няма фоликул вече. Аз си знаех, че в Петък или Събота на 04.04 или 05.04 ми е овулацията, цялото ми тяло "крещеше"...та и двата дни имахме контакт с ММ. Май за 1ви път ми беше да имам ранна овулация, веднага след МЦ. Та...не сме пробвали инсеминация. Оставих нещата така. Тогава ми каза след 14 дни да си направя тест. Освен ако не ми дойде. Аз нямам силно изявени симптоми на ПМЦ, само от време ка на време ме болят гърдите и се чувствам много изморена...преди малко видях кафеникаво зацапване. Направих си тест, от лентичките и е отрицателен...въпросът ми е да спра ли да се надявам, или смятате ли, че това евентуално не е цикълът и може би все пак рано за тест? При така ранна овулация, трябва да ми дойде утре. Благодаря предварително 😊

# 429
За съжаление, едва ли е станало този месец, щом тестът е отрицателен

# 430
Здравейте момичета,
Реших да пиша и аз, с надеждата, че може да има подобен случай...последен МЦ 29.03 последен ден 03.04. На 04.04 бях на преглед, защото евентуално ми предстоеше инсеминация. Имах един фоликул тогава, но искаха пак да ме видят на 7ми. Отидох и о, няма фоликул вече. Аз си знаех, че в Петък или Събота на 04.04 или 05.04 ми е овулацията, цялото ми тяло "крещеше"...та и двата дни имахме контакт с ММ. Май за 1ви път ми беше да имам ранна овулация, веднага след МЦ. Та...не сме пробвали инсеминация. Оставих нещата така. Тогава ми каза след 14 дни да си направя тест. Освен ако не ми дойде. Аз нямам силно изявени симптоми на ПМЦ, само от време ка на време ме болят гърдите и се чувствам много изморена...преди малко видях кафеникаво зацапване. Направих си тест, от лентичките и е отрицателен...въпросът ми е да спра ли да се надявам, или смятате ли, че това евентуално не е цикълът и може би все пак рано за тест? При така ранна овулация, трябва да ми дойде утре. Благодаря предварително 😊

7 дена след овулация, определено е рано за тест, особено при естествено забременяване. Пробвайте пак след 5 дни или 7 дни. Дано ви изненада приятно. Желая ви успех!

# 431
Аз разбрах, че овулацията е била на 5 април, та са минали повече от 7 дена

# 432
Оле, вярно, не знам защо реших, че сме 10.04, а не 20.04. Да, тестът е отрицателен, извинявам се.

# 433
Здравейте 4 положителни с бледа черта и кръвен днес благодаря ви

# 434
  • София
Ако бледата черта е била преди кръвния, явно е БХ и е имало опит за имплантация.
На кой ден е тестът?

Общи условия

Активация на акаунт