"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 641
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! 4 дена след овулация започват леки болки в гърдите, имам и лека болка в яйчниците, като до врчера имах и кървене, много оскъдно и бледо, което го отдавам на овулацията. И тъй като О ми беше късна- 17-18ден, тези признаци ги отдавам на идващия цикъл, нали? Зная, че за тези признаци е много рано, просто тайничко се надявам да греша..

# 406
Много е рано

# 407
Здравейте !Имам 4дни закъснение на месечния ми цикъл последната ми менструация беше на 15Март за последно сме имали полов контакт с мъжът ми на 29Март не се пазим но не правим и опити за бебе точно сега направих няколко уринарни теста но бяха отрицателни извинявам се за глупавия въпрос но дали е възможно да съм бременна?

# 408
За възможно - възможно е. Може да не се е натрупало още достатъчно чхг, че уринарният тест да го отчете.
При такова закъснение обаче по-скоро не сте бременна.
Ако искате да знаете със сигурност - пуснете кръвен. Той ще ви даде сигурен отговор.
Друг вариант ви е да направите друга марка тест, ако всичките, които сте правили, са били еднакви. Или да си чакате още една седмица и да отидете на преглед направо, за да се проследи причината за закъснението, независимо дали има бременност или не. Пожелавам успех Hug

# 409
Здравейте направих си два теста мисля че са положителни на единият е забелижмо червена на другият по светличка не ми закъснява но доста ме болят гърдите което при мен не се е случвало,затова реших да си направя тест

# 410
Stefisiyana, да, положителни са, особено на единия се вижда доста отчетливо втората чертичка. Ако искате да следите правилно удвояване на ЧХГ, пуснете си кръвен. Ако не, просто изчакайте около две седмици и отидете на преглед Hug

# 411
Здравейте мили момичета пак съм аз значи моята история е следната февруари месец не ми дойде МЦ цял месец бях си направила тестове и бяха положителни обаче втората черта се появяваше в всички тестове след указаното време и беше бледа на 5-тия ден ми дойде много обилно и червено отидох в спешното шейново казаха ми че няма бременост и че може би беше биохимична бременост таа трябваше да ми дойде 2 април днес сме 17 и няма и следа от цикъл Никога ама никога преди не ми се беше случвало такова нещо един ден не ми закъсняваше а сега 2 седмици нямам цикъл направих си тест за шуър чек пак излезе след 20,30 минутии втора бледа черта след това си направих други два на бийлайф бяха отрицателни! Незнам какво се случва вече вчера 16 април бях на гинеколог видя ме с вагинален ехограф също с колпоскопия каза че ми няма нищо нямаа кисти не вижда нищо нередно взе мии цитонамазка и каза че съм имала късна О. И да очаквам да ми дойде цикъла ние даже не плануваме бебе по принцип както казах вече много се тревожа и незнам какво да правя днес е 47-ми ден а ми идваше на всеки 28,29 дни без пропуск някой да се сблъсквал с такова нещо моля за съветии!!☹☹

# 412
  • София
Каквото и да излезе след 5-тата минута, тестът е отрицателен.
Още повече пък след 20-30.
Търси причината другаде и я лекувай, след като искаш да имаш дете.

# 413
Здравейте ,наскоро разбрах ,че съм бременна имам 4 положителни уринарни теста днес ще правя кръвен,но въпроса ми е друг ,дори не знам дали е за тук,ако не е моля да ме извините.
Това ще ми е второ дете,първото ми е на 3 години,но тук идва тънкия момент ,че не желая никой да знае ,ако се може до финал ,поради няколко бх бременности предпочитам да го запазя в тайна,дори от най-близките ми,ако има жени,които са криели бременност моля да ми кажете как да го направя ,понеже идва и лято,старая се да нося широки дрехи от сега,понеже вече имам лек корем,с втора бременност корема личи по-бързо,също така се старая и да не качвам много кг,защото ще проличи много ,ако още първия триместър кача около 5 ..
Как да го скрия за възможно най-дълго време как да се обличам, предвид ,че живеем в една къща със свекървата ,но на отделни етажи както  и пра-бабата на детето също е тук..?
След толкова бх бременности ме е страх и се надявам,жените минали през това да ме разберат,благодаря Ви !

# 414
Вален, напълно те разбирам и аз исках да скрия от целия свят, че съм бременна. Но може да се крие само до едно положение. Един съвет от мен, ако те питат или сменяш темата, или отговаряш с истината: Да. Друг начин няма. Но много хора са нетактични и любопитството е по-силно, от това да постъпиш човешки и да оставиш майката сама да сподели, че носи дете, въпреки подозренията. Ако кажеш: Да! - винаги можеш да допълниш, засега се пази в тайна. По-нататък ще говорим.

# 415
Аман от тези любопитни хора.
Вместо да питат какво ти е на душата, се интересуват от неродено бебе.
В моя случай пък се интересуваха даже от незаченато бебе. Когато плачех в тоалетната никой не ме подкрепи, когато имах силни болки никой не видя. Щом не са до мен в такъв тежък момент, за какво ще ги интересува моята бременност не разбирам. Това за мен са недоброжелатели.
Има и прилични хора.

# 416
Може ли да попитам правих кръвен тест бета чхг днес си взех резултатите и пише 0,200 като стойност какво трябва да означава нямам все още цикъл

# 417
Отрицателен е.

# 418
  • София
За криенето-това не е подходящата тема.
Иначе бх приключва рано и това не е причина да се крие толкова дълго от близките.

# 419
Смятам, че с тези опити да скриеш бременността ще си създадеш излишен стрес, което може да се отрази на бременността ти или на детето.

Общи условия

Активация на акаунт