"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 654
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Здравейте! Със средна продължителност на цикъл съм на 28-30дни. ПРМ 13.03, преглед,на който се потвърди спукан фоликул 25.03. (13ти ден).Не знам кога да (не) очаквам цикъл. От тест ме е страх, поредния месец разочарование искам да си спестя. Чувствам се зле физически, не съм аз в моята си форма. Та, идеи как да броя дните до следващата менструация? Мерси 🌸

# 392
Здравейте! Със средна продължителност на цикъл съм на 28-30дни. ПРМ 13.03, преглед,на който се потвърди спукан фоликул 25.03. (13ти ден).Не знам кога да (не) очаквам цикъл. От тест ме е страх, поредния месец разочарование искам да си спестя. Чувствам се зле физически, не съм аз в моята си форма. Та, идеи как да броя дните до следващата менструация? Мерси 🌸

Датата на овулация + 14 дни = датата на (не)очаквания цикъл. Т.е. около 7.04 някъде. Пусни си кръвен ЧХГ тест, ако още не ти е дошло.

# 393
Здравейте дами! Искам вашето мнение и за това което ми се случва последните 2 месеца никога преди това не ми се беше случвало!.... значи февруари месец не ми дойде МЦ изобщо бях си направила тест и имаше много бледа втора черта но те се появяваха след указаното време на теста бях си направила 3,4 теста и всички с бледа черта закъсня ми 5 дни и на 2 март ми дойде обилно и много червено отидох до спешното шейново и те ми казаха че може би беше биохимична бременост! Ноо изненадите в живота ми бе свършват този месец ми закъснява вече 9 дни датата ми беше 2 никога преди не ми се случваше винаги ден два преди датата ми ми идваше цикълът много се тревожа наистина направих си 3 теста само на единият имаше втора черта и то пак като миналият път след указаното време се появи вече минаха 40 днии иначе ми идваше на 28 дни!! Като симптоми ми се гади и ми се вие свят по прицип не пламуваме и бебе незнам какво се случва имам час при гинеколог 16 обаче много се тревожа😖 много моля за мнения и отговори

# 394
При съмнение ЧХГ тест. Така ще знаеш със сигурност и няма да се чудиш. Аз и предния път май същия съвет дадох, но не пречи да се повторя.

# 395
Здравейте. Бях писала преди няколко дена кога мога да направя тест, тъй като ми закъснява. Е цикъл още няма, ден 43 е, но мисля че съм имала късна овулация, тъй като на 06.04 усетих болка ниско долу за около час. От тогава до сега освен апетит като за четирима и леки крампи ниско долу, друго не съм усещала. Днес реших да направя тест Лейди но не от ранните, а тези с чувствителност 25, въпреки че знам че дори да има нещо е супер рано. Прикачвам теста, моля кажете дали е изпарителна или нещо се случва, линията се появи на 5тата минута. Благодаря предварително.

# 396
Тестът е положителен. Може да си пуснете чхг или да изчакате 10ина дни и да отидете на преглед. Ако пускате чхг, пуснете и прогестерон.

# 397
Sunny2602,с нередовен цикъл няма как да знаете кога сте били в овулация.
Стигали сте до 40 дни без цикъл,бих ви съветвала да минете през гинеколог.

# 398
Записала съм час при АГ вече, дали заради закъснението или потенциална бременност и в двата случая ще се изисква преглед, но и преди ми се е случвало да закъснее доста, имам хипотиреоидизъм и всяка промяна на времето ми влияе точно там. Благодаря за съвета! Simple Smile

Sunny2602,с нередовен цикъл няма как да знаете кога сте били в овулация.
Стигали сте до 40 дни без цикъл,бих ви съветвала да минете през гинеколог.

# 399
Здравейте, дами! Регистрирах се току що, тъй като от няколко дни Ви чета. Дата на последен МЦ 14.03. Продължителността варира от 29-33 дни. Предполагаемата овулация е била на 02.04. На 08.04 бях на преглед и ме прегледаха с вагинален ехограф като установиха умерено наличие на течност в левия яйчник. АГ каза че е в следствие от овулацията. Ще прикача снимка с дните на незащитен полов акт. Трябва да ми дойде на 16.04. От 06.04 получих болки в гърдите които се увеличиха страшно много както никога не е било... обикновено получавам леки болки преди настъпването на МЦ около 4-5 дни преди това, но толкова рано никога. Много ми се спи около 11ч на обяд и към 16-17ч следобед, едвам издържам да държа очите си отворени. Днес е 31ви ден от цикъла, болките в гърдите продължават, снощи като си легнах ми се догади, рано сутринта също. Рано ли е да си направя тест на 14.04?

# 400
Рано е, но има тестове за ранно отчитане. Престо знам, че не е хубав, но има други марки. Сега дали да тествате преди закъснение е въпрос на личен избор - за някои това е стресиращо, за други не.

# 401
Здравейте, момичета, направих този тест според календара овулацията ми е била на 29 март. Според вас позитивен ли е? Имам също гадене и болка в гърдите от 10 дни насам. Благодаря предварително.

# 402
Стефи, да, резултатът е положителен Hug

# 403
Положителен

# 404
Благодаря ви, за всеки случай ще си направя друг утре, успех на всички!🤗

Общи условия

Активация на акаунт