"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 848
  • 732
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Не сте бременна. Но ако и следващия месец ви закъснее, посетете лекар.

# 481
Здравейте,момичета. Пиша тук,защото съм много притеснена и ако някоя мама е била в същото положение и има опит да сподели.
С моя мъж правим опити за трето бебе от 5 месеца. Този месец си засичах овулацията с тестове и видях две чертички на 13 април. Малко след това започнаха силни болки в гърдите и до момента ги имам,но не толкова силни. Цикъла ми е с продължителност 24 дни.Трябваше да ми дойде на 29 април,но ми дойде на 27 (два дни по рано), но нещо не е наред с цикъла.
1-ят ден само капки кръв (зацапване),2-ят ден пак зацапване и при ходене до тоалетна леко кървене,но ме притесни факта,че когато отидох до тоалетна вчера сутринта само ръждиво течение имаше,което беше според мен доста обилно и днес трети ден пак само ръждиво течение. Правих тест за бременност вчера,но беше отрицателен. Та въпроса ми е възможно ли да има бременност и теста да не ми отчита правилно ако все още е рано или се дължи на хормонален дисбаланс. Ще отида на доктор,но днес съм на работа и няма да успея,а се притеснявам какво се случва.

# 482
Мелиса, по-скоро звучи като да не сте бременна, а да имате някакъв по-необичаен цикъл (случва се). Бих ви посъветвала да изчакате поне още една седмица и тогава да посетите лекар. По този начин ще сте сигурна в това дали се касае за бременност. Друг вариант ви е да пуснете кръвен тест, той ще отчете с категоричен резултат още сега. Желая ви успех!

# 483
Момичета,направих тест за бременност шуер чек,който излезна втора розовееща черта,но след това направих Престо там е отрицателен ! Утре ще пусна кръвен,но моля ви кажете ми според вас този тест положителен ли е?

# 484
Момичета,направих тест за бременност шуер чек,който излезна втора розовееща черта,но след това направих Престо там е отрицателен ! Утре ще пусна кръвен,но моля ви кажете ми според вас този тест положителен ли е?
Миналата година бях направила тези тестове след 2 седмици закъснение и чертите бяха много бледи. За съжаление на следващият ден, въпреки чертите имах цикъл.
Най-добре е кръвният. 2 пъти изгорях от тези тестове. 2 пъти имах 2 черти, но не останах бременна.

# 485
Дами, здравейте! Включвам се с питане. При положителен тест за овулация вечерта на 25.04 и опит чак на 27.04 в ранните часове на сутринта и после на 28,29, дали момента е изпуснат. Някъде чета, че овулацията настъпва 12 часа след пик на ЛХ, другаде пък, че настъпва минимум 24 часа след това и малко се обърквам. Благодаря Ви..

# 486
Може да е 12 до 48 часа след пика

# 487
Здравейте ,
на 14.04.2025 имах доказана овулация ,
на 30.04. трябва да ми дойде Ц .
Винаги усещам предменструални симптоми а сега нямам никакви .
Вчера ми се случи нещо странно , което да сега не ми се беше случвало в цервикалната слуз имаше една линия по-ясно изразена кръв ( не беше розова по-скоро червена ) .
Понеже правим опити за бебе ми е интересно дали не е имплатационно кървене . Вчера направих тест , но беше отрицателен . Също така и цервикалната ми слуз е по-силна от обикновена , а преди 5 дни беше жълтеникава .

Здравейте , това е старото ми питане , вече ми закъснява с четири дни , вчера направих тест но беше отрицателен . Има ли според вас някаква надежда . 😊

# 488
Лизи, надежда винаги има, докато не дойде цикълът, но при четиридневно закъснение с доказана навременна (не късна) овулация, тестът би следвало да си покаже вярно и според мен не сте бременна. Ако решите, винаги може да си направите кръвен, той ще ви даде по-категоричен отговор. Успех Blush

# 489
Ах този цикъл и тези тестове, объркаха ни всичките.

# 490
Здравейте отново, мами. Вчера влязох в 5 г.с. и тази сутрин пуснах ЧХГ, просто за да проверя как се движи. Миналата сряда получих леко зацапване и по препоръка на гинеколог започнах Дуфастон. Умирам от страх нещо лошо да не се случи до прегледа ми на 14.05. Според вас тези стойности нормални ли са за периода?

# 491
Стойността е прекрасна. На този етап нямате повод за притеснения. Радвайте се Hug

# 492
Kris1212,нормална е стойността ,може да проследите как варира след 48-72 часа.

# 493
Здравейте, момичета. Моля за съвет.
Последният ми цикъл започна на 8 април 2025.
Положителен тест на предполагаема овулация - 25 април ( 18 ден от цикъла)
(Не)очаквам следващ цикъл на 10 май (32 ден)
Приемам глобули Утрогестан по схема.
Знам, че трябва да чакам и е рано, но вчера пуснах кръвен тест. Прогестерон 35 мг, ЧХГ 0,2.
Моята овулация от така наречените “късна” ли е и има ли надежда? Притеснява ме и прогестеронът, в случай на успешна имплантация, дали няма да окаже негативно влияние до преглед при специалист..

# 494
Положителният тест е преди овулацията, тя може да е била ден-два след това. Прогестеронът само може да помогне

Общи условия

Активация на акаунт