"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 833
  • 732
  •   3
Отговори
# 465
Здравейте ,
на 14.04.2025 имах доказана овулация ,
на 30.04. трябва да ми дойде Ц .
Винаги усещам предменструални симптоми а сега нямам никакви .
Вчера ми се случи нещо странно , което да сега не ми се беше случвало в цервикалната слуз имаше една линия по-ясно изразена кръв ( не беше розова по-скоро червена ) .
Понеже правим опити за бебе ми е интересно дали не е имплатационно кървене . Вчера направих тест , но беше отрицателен . Също така и цервикалната ми слуз е по-силна от обикновена , а преди 5 дни беше жълтеникава .

# 466
Възможно е, налравете нов тест утре сутрин

# 467
Възможно е, налравете нов тест утре сутрин

Също така ме прониза рязка болка в яйчниците преди 7 дни . Забравих да кажа .
Извинавам се , че досаждам просто се вълнувам ☺

# 468
Имайте предвид, че е възможно и да не сте бременна, не се знае

# 469
Здравейте, последна менструация на 2 април. Днес трябваше да ми дойде менструацията, но не. Направих два теста на sure check - положителни. Реших да направя и кръвен и прикачвам резултати. Какво мислите?

# 470
  • София
Ясно се вижда, че си бременна.

# 471
Ясно се вижда, че си бременна.

Извинявам се, за първи път правя кръвен тест и за това не бях сигурна за резултата от кръвния, то си пише, но все пак

# 472
  • София
Честито!

# 473
След няколко положителни домашни тестове днес пуснах и кръвен. Това са резултатите. Дано всичко е наред! Бих се радвала да споделите кога е моментът за преглед при гинеколог, предполагам все още е рано?

# 474
Крис, честито. За момента по-бременна от това не можете да бъдете Simple Smile за преглед е рано, да. Изчакайте минимум 10 дни закъснение, за предпочитане поне 2 седмици, и чак тогава. Пожелавам успех! Blush

# 475
  • Бургас

На шурчек ми е доста бледа чертата, почти не се вижда. Кога да го повторя теста?

Това е от днес. Притеснява ме, че все още не е толкова тъмна... има ли други мами с пухкав финал след такива тестове?

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 22:10 от Simpliicity_

# 476
Само три дни са минали, спокойно. Ако ви е толкова нервно, пуснете си кръвен през 48 часа

# 477
Моите бяха още по-бледи, но вече съм в 10та седмица, всичко си е точно Blush

На шурчек ми е доста бледа чертата, почти не се вижда. Кога да го повторя теста?

Това е от днес. Притеснява ме, че все още не е толкова тъмна... има ли други мами с пухкав финал след такива тестове?

# 478
Здравейте, може ли като имам цикъл да съм бременна, мъжът ми е в чужбина от края на януари преди да замине той имах цикъл в началото на месеца направихме секс и тн. Следващият месец имах цикъл на 07.02 , през март пак имах цикъл без проблем на 13.03 , понеже още уча и съм студентка имах изпити през април и ми закъсня около 15 дни цикъла. Направих тест излезе отрицателен резултата в събота го направих, в понеделник на 28.04 имах цикъл , но не бях си хвърлила теста и днес преди да го изхвърлям гледам втора черта мноогоо бледа даже не се вижда. Какво означава това ? Може ли да е цветна бременност или си въобразявам или теста като е стояр нещо се е променил , щото като го направих изчаках доста за да видя резултата тогава имяше 1 черта

# 479
Здравейте, може ли като имам цикъл да съм бременна, мъжът ми е в чужбина от края на януари преди да замине той имах цикъл в началото на месеца направихме секс и тн. Следващият месец имах цикъл на 07.02 , през март пак имах цикъл без проблем на 13.03 , понеже още уча и съм студентка имах изпити през април и ми закъсня около 15 дни цикъла. Направих тест излезе отрицателен резултата в събота го направих, в понеделник на 28.04 имах цикъл , но не бях си хвърлила теста и днес преди да го изхвърлям гледам втора черта мноогоо бледа даже не се вижда. Какво означава това ? Може ли да е цветна бременност или си въобразявам или теста като е стояр нещо се е променил , щото като го направих изчаках доста за да видя резултата тогава имяше 1 черта

Това е изпарителна линия. Резултатът се отчита до 5тата минута, след като е направен теста. (може след малко повече или малко по-малко - зависи от марката)

Общи условия

Активация на акаунт