"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 839
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Да, аз виждам лека черта
благодаря!

# 451
Момичета,теста е от сутринта с първа урина,но сега имах възможност да снимам.Според вас има ли втора черта или аз си въобразявам пак? Правих и лейди тест
(лента) ,но там беше отрицателен.Имам 5 дни до цикъл,но любопитството и напрежението ме надделяват. Благодаря на отзовалите се.

# 452
Черта има. Ако се е появила в рамките на 5-10 минути, тестът е положителен. Изчакайте ден-два и направете Шуърчек например, за да видите резултата и там. Успех! Hug

# 453
Момичета,теста е от сутринта с първа урина,но сега имах възможност да снимам.Според вас има ли втора черта или аз си въобразявам пак? Правих и лейди тест
(лента) ,но там беше отрицателен.Имам 5 дни до цикъл,но любопитството и напрежението ме надделяват. Благодаря на отзовалите се.
Чертата е сива и изпарителна от теста се вижда,че е сниман много след времето за отчитане

# 454

Здравейте, според вас дами имам ли повод за радост? Имам още два дни до МЦ.

# 455
Тихичко честито Heart Decoration

# 456
  • Бургас
Здравейте! Правя вече втори тест за деня с такава бледа черта. Възможно ли е да има бременност или е изпарителна? Появи се след около 2-3 минути

# 457

Момичета приличат ли ви на положителни… имам ли повод за щастие най-накрая..

# 458
И на двете дами са положителни.

# 459
Да, положителни са

# 460
  • Бургас

На шурчек ми е доста бледа чертата, почти не се вижда. Кога да го повторя теста?

# 461
По принцип след два дни се удвоява хормонът

# 462
Здравейте на 7 този месец ми дойде цикъла и на 11 свърши , тази вечер преди 2 часа започна да ме боли корем долу ниско все едно ще ми дойде цикъла , на какво се дължи?

# 463
Здравейте на 7 този месец ми дойде цикъла и на 11 свърши , тази вечер преди 2 часа започна да ме боли корем долу ниско все едно ще ми дойде цикъла , на какво се дължи?

Изглежда да е овулация.

# 464
  • София
Овулацията би трябвало да е минала (стига цикълът ѝ да не е 34-35 дни, но третото ми око още спи).
Днес е 21-ви ден от цикъла ѝ (снощи е бил 20-ти). Той не е свършил на 11-ти, а продължава до деня преди следващия цикъл. Само менструацията е свършила.
Зависи колко е дълъг цикълът, но или е ПМС, или е яла нещо развалено, а може и от съвсем друго да е.

Общи условия

Активация на акаунт