"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 848
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Ако бледата черта е била преди кръвния, явно е БХ и е имало опит за имплантация.
На кой ден е тестът?
. Теста си го правих преди два дни днес си пуснах кръвен

# 436
  • София
За да покаже лентичка, чхг е било по-високо и явно сега пада.

# 437
Благодаря  вероятно има нещо но е рано да се каже

# 438
  • София
Кой ден от цикъла ти е?
Иначе между 5 и 25 е още неясно.
Но пък лентичките не показват под 20, а често и под 200.

# 439

Виждате ли нещо или си въобразявам?

# 440
Аз виждам. На тази марка чертичката става по-дебела с напредването на бременността между другото, та може след два дни пак и да видите как ще е

# 441
Да. Вижда се. Положителен е Blush

# 442
Здравейте, нова съм тук. Предстои ми сватба на 06.06 и не плануваме вмомента да имаме дете, обаче не изключваме и факта, че може да се случи, защото както знаете, то не пита😄.
Та въпросът ми е: принципно съм с нередовен цикъл и имам поликистозни яйчници. На 18.04 последно правихме секс, който беше без предпазни средства, но не е свършвал в мен, а близо до влагалището. Сигурна съм, че потече надолу, но се избърсах отидох да си взема душ. От 21-ви вечерта всяка вечер ми става лошо, това е трета вечер с която ми се вие свят и ми прилошава. Става около 19 часа всяка вечер, възможно ли е да съм забременяла и толкова ли бързо ще се отрази? Не разбирам много все още нещата, моля без хейт.🙂

# 443
Прекалено рано е за такива симптоми, вероятно се дължат на нещо друго, не на бременност

# 444
  • София
Винаги при незащитен секс е възможно забременяване. Но симптомите ви не са от това.

# 445

Това нещо ми се случи 16,17,18 март обилно кървене и цикъл след 6дни пак цикъл 26,27,28,29,30,31
И всичко друго е описано на снимка

# 446
  • София
При обилно кървене се ходи на лекар, независимо дали има бременност или не.
Иначе само по тази информация не може да се гадае.

# 447
Здравейте, дами. Според вас този тест положителенн ли е?

# 448
Да, аз виждам лека черта

# 449
Да, и аз виждам чертата. На Престо са такива бледи. Потвърдете с друга марка. Би следвало да светне по-ярко втората черта. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт