"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 778
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
А пък при мен онзи ден видя плоден сак 6мм а ЧХГ 0.2 много странна история и до 04.06 ще откача от притеснение какво се случва

# 601
А пък при мен онзи ден видя плоден сак 6мм а ЧХГ 0.2 много странна история и до 04.06 ще откача от притеснение какво се случва
Дали ще е плоден сак това е чисто отрицателен резултат доста странно

# 602
Явно трябва да посетите лекар с по-добра апаратура, защото на този му се привижат неща. 140 ЧХГ е твърде малко.

# 603

Положителен ли е

# 604
Ваня, да, положителен е Blush изчакайте поне 10ина дни, за предпочитане около 14, и отидете на преглед Hug
Ако нямате толкова търпение, може да повторите теста след два дни в същата лаборатория. Следва резултатът да се удвоява (приблизително, не с абсолютна точност). Успех!

# 605

След като е повече от 25 значи е положителен. В следващитя дни трябва да разте все повече. Честито!

# 606
Здравейте в 10+2 съм и не повръщам не ми е толкова зле нормално ли е не ям въобще никакво месо?🙂↕

# 607
  • София
Не е задължително да повръщаш или да ти е зле.
Имала съм бременност, при която повръщах буквално от зачеването до (по време на) раждането.
Имала съм и такава, при която нямах нито един симптом, даже късно разбрах, че съм бременна.
Всичко е нормално, щом не е нещо екстремално.

# 608
Плоден сак е сигурни сме исках още няколко мнения и е така аз имам други съмнения че пих антибиотик два дена преди да дам кръв и е напълно вероятно заради антибиотика да е ниско чхг или да са ми объркали резултата тъй като тази лабораторя рязбрях че е доста нелоялна

# 609
Здравейте, момичета! Имам  нужда от вашето мнение за този тест, не съм сигурна в резултата.
Последна редовна МЦ-20.04
Средна дължина на МЦ-27-32дни.
Този месец бях с по-късна оволация на 8.05.
Реално днес ми е първият ден от закъснението, макар, че на календара ми пише че, е 6-ти ден закъснение.

# 610
Здравейте в 10+2 съм и не повръщам не ми е толкова зле нормално ли е не ям въобще никакво месо?🙂↕
Всичко е нормално и няма място за притеснение. Има жени, които въпбще не им приложава нито ведъж за 9 месеца, а други не спират да повръщат до края. Липсата на гадене и други оплаквания в никакъв случай не е повод за притенение. Освен това към 12 седмица симптомите отшумяват, дори и да сте имали преди това.

# 611
Ади, засега по-скоро тестът ми изглежда отрицателен, но е възможно и просто още да е рано. Направете още един след няколко дни или отидете за кръвен. Пожелавам успех Hug

Здравейте, момичета! Имам  нужда от вашето мнение за този тест, не съм сигурна в резултата.
Реално днес ми е първият ден от закъснението, макар, че на календара ми пише че, е 6-ти ден закъснение.

# 612
Плоден сак е сигурни сме исках още няколко мнения и е така аз имам други съмнения че пих антибиотик два дена преди да дам кръв и е напълно вероятно заради антибиотика да е ниско чхг или да са ми объркали резултата тъй като тази лабораторя рязбрях че е доста нелоялна
Ами пуснете в друга лаборатория при възможност защото е доста странно

# 613
Ади, засега по-скоро тестът ми изглежда отрицателен, но е възможно и просто още да е рано. Направете още един след няколко дни или отидете за кръвен. Пожелавам успех Hug

Много благодаря за бързия отговор, след няколко дни ще повторя теста. На живо чертата е много по-видима.

# 614

Много благодаря за бързия отговор, след няколко дни ще повторя теста. На живо чертата е много по-видима.

Аз я виждам на мен също ми беше така

Общи условия

Активация на акаунт