"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 788
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Валето, антибиотик не влияе на ЧХГ! Нищо не влияе на този резултат! Или има или няма!
Това е абсурдно. Каквото е показал кръвният, това е, ще се убедиш след време.

Ади - изглежда положителен. Sure засичат по-високи нива на ЧХГ.

# 616
Момичета много благодаря за отговорите, прекрасни сте. Пожелава успех на всички който мечтаят да видят двете чертички Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 617
И аз съм с отрицателен тест, но още не ми е дошло. Следваща спирка: инсеминация. Какво да се прави 🤷

Добро утро ,аз отново се включвам! Тестът с първа урина 2 дни на закъснение отново е негативен! Явно не съм бременна…

# 618
И аз съм с отрицателен тест, но още не ми е дошло. Следваща спирка: инсеминация. Какво да се прави 🤷

Добро утро ,аз отново се включвам! Тестът с първа урина 2 дни на закъснение отново е негативен! Явно не съм бременна…
И на мен все още не ми е дошло ,не знам на какво се дължи.. При такова закъснение,щеше да покаже ако има бременност,си мисля.

# 619
Здравейте, с приятелят ми правихме секс днес, той свърши навън и при изваждането, за да свърши видяхме, че презервативът се е скъсал. Каза ми, че е свършил само навън. Той смята, че може и при самото изваждане да се е скъсал. Според него не е станало нищо на 100%. 4 ден от цикъла ми е. Чудя се да взимам ли Ескапел или няма смисъл? Преди години съм го пила един път и после доста ми разбута хормоните и месеци ми трябваше нещата да се нормализират.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 17:18 от daisy12

# 620
Здравейте, с приятелят ми правихме секс днес, той свърши навън и при изваждането, за да свърши видяхме,, че презервативът се е скъсал. Каза ми, че е свършил само навън. Той смята, че може и при самото изваждане да се е скъсал. Според него не е станало нищо на 100%. 4 ден от цикъла ми е. Чудя се да взимам ли Ескспел или няма смисъл? Преди години съм го пита един път и после доста ми разбира хормоните.
Ако цикъла ти е свършил преди 4 дена е малко вроятно, но никой не може да ти каже, дали ще забременееш. Аз имам позната дето са я създали по време на менструация... Дали приятелят ти е свършил също не можем да кажем. Малко е вероятно, но ти си решаваш. Ескапела е много времедно хапче.

# 621
Здравейте, с приятелят ми правихме секс днес, той свърши навън и при изваждането, за да свърши видяхме,, че презервативът се е скъсал. Каза ми, че е свършил само навън. Той смята, че може и при самото изваждане да се е скъсал. Според него не е станало нищо на 100%. 4 ден от цикъла ми е. Чудя се да взимам ли Ескспел или няма смисъл? Преди години съм го пита един път и после доста ми разбира хормоните.
Ако цикъла ти е свършил преди 4 дена е малко вроятно, но никой не може да ти каже, дали ще забременееш. Аз имам позната дето са я създали по време на менструация... Дали приятелят ти е свършил също не можем да кажем. Малко е вероятно, но ти си решаваш. Ескапела е много времедно хапче.
Не е свършил преди 4 дни, а е 4 ден от началото на цикъла, но вече почти го няма и е към края си. Просто и аз се чудя дали да взема Ескапел, защото ми е притеснено. Но като знам как пак ще ми навреди се разколебавам.

# 622
Не е свършил преди 4 дни, а е 4 ден от началото на цикъла, но вече почти го няма и е към края си.
Значи най-вероятно нищо не е станало.

# 623
Съмнявам ме,че нещо ще стане ескапела е супер вреден и при мен преди много години го пих и ми разбута всичко а тъкмо ми бяха влязли в норма хирмоните тъй като бях с много объркани женски хормони ако не искаш скоршно забременяване иди на генеколог и ендокринолог за да ти направят иследвания и да пиеш противозачатъчни това спорее мен е най логичното за да нямя такива ситуации на чудене дали или успех

# 624
Съмнявам ме,че нещо ще стане ескапела е супер вреден и при мен преди много години го пих и ми разбута всичко а тъкмо ми бяха влязли в норма хирмоните тъй като бях с много объркани женски хормони ако не искаш скоршно забременяване иди на генеколог и ендокринолог за да ти направят иследвания и да пиеш противозачатъчни това спорее мен е най логичното за да нямя такива ситуации на чудене дали или успех
И при мен беше така наложи се преди доста години да пия и после няколко месеца хормоните ми бяха хаос. Съжалих тогава, че се наложи да го пия. От години не се беше късал презерватив и днес си казах само не пак Ескапел. Ако го изпия ще ми е като презастраховка, но струва ли си пак този целия хаос с хормоните.
Преди години пих противозачатъчни и няколко варианта пробвах и от всичките не се чувствах никак добре.

# 625
На мен тази вечер ми дойде. От времето е най-вероятно. Ще ти дойде.

И на мен все още не ми е дошло ,не знам на какво се дължи.. При такова закъснение,щеше да покаже ако има бременност,си мисля.

# 626
На мен тази вечер ми дойде. От времето е най-вероятно. Ще ти дойде.

На мен още не,а теста е напълно отрицателен.

# 627
Здравейте момичета този сутрин повторих теста и вече е с по-ясна черта.

# 628
Здравейте момичета този сутрин повторих теста и вече е с по-ясна черта.
Кога се появи чертата? Защото не знам може от камерата да е леко ми се вижда че е сива възможно е и дс греша

# 629
Появи се на втората минута. Преди малко направих нов тест, дигитален, той потвърди, че е положителен

Общи условия

Активация на акаунт