"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 752
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
На мен си ми изглежда розова чертичката Честито, Ади! Hug

# 631
На мен си ми изглежда розова чертичката Честито, Ади! Hug
Много благодаря!!! HugFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 632
Появи се на втората минута. Преди малко направих нов тест, дигитален, той потвърди, че е положителен
Браво!
много се радвам за вас!
Честито и безпробремна бременност!

# 633
Появи се на втората минута. Преди малко направих нов тест, дигитален, той потвърди, че е положителен
Браво!
много се радвам за вас!
Честито и безпробремна бременност!
Много благодаря! HugFlowers Hibiscus

# 634
Здравейте, днес сутринта си направих тест за бременност с Clearblue early pregnancy, но с втора урина. Имам 5 дни до МЦ.

Според вас дали тестът е положителен?

# 635
Честито!
Тези дигитални са страхотни и аз със същият разбрах ,че съм бременна седмица преди очакван цикъл.

# 636
Да, има си втора чертичка, просто е рано и е бледа. За потвърждение може да си направите още един тест след няколко дни, следва чертичката да е по-ясно видима вече. Пожелавам успех Hug

Здравейте, днес сутринта си направих тест за бременност с Clearblue early pregnancy, но с втора урина. Имам 5 дни до МЦ.

# 637
Честито!
Тези дигитални са страхотни и аз със същият разбрах ,че съм бременна седмица преди очакван цикъл.
Много благодаря! Пожелаван ви лека и спокойна бременност и на финала People Baby
Да, има си втора чертичка, просто е рано и е бледа. За потвърждение може да си направите още един тест след няколко дни, следва чертичката да е по-ясно видима вече. Пожелавам успех Hug

И аз виждам втора черта, но за по-сигурно повторете след 2-3 дни. Успех и дано да се окаже това което искате! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:53 от Адислава

# 638

Благодаря, за мнението Ви! 🤗 аз също я виждам и е синя, надявам се наистина да е това, което е! 🥰

# 639
Според мен този Клиър Блу е с изпарителна черта

# 640

Така ли Ви изглежда 😔?

# 641
Да. Чертата на положителен Клиър блу е дебела и равномерна.

# 642
Да. Чертата на положителен Клиър блу е дебела и равномерна.

Ясно 😔

# 643
  • София
И на мен ми прилича на изпарителна. Клиър блу са отвратителни. Направи с друга марка. От опит най-евтините са най-верни.

# 644

Така ли Ви изглежда 😔?
Тази марка е ужасна! Човек се чуди и пули да разделе какво показват. Избери си други тестове.

Общи условия

Активация на акаунт