"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 715
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, направих си тест 4 дни преди цикъл. Как ви се струва? Simple Smile))

Аз също мисля, че е положителен.

# 691
11ти ден след овулация, добре ли? е

# 692
Чудесен резултат, честито!

# 693

За сега е добре ,повторете теста след 48 часа.

# 694
Честито! ЧХГ е добре щом е над 25 значи има бременност, на всеки 48 часа трябва да се удвоява, това показва, че всичко е наред.

# 695
Благодаря, момичета! Simple Smile

# 696
Моля за мнението ви. Нямам закъснение на цикъла все още. Лентичката е лейди тест, но не и се доверих вчера и днес повторих с Престо. Не се славят с надеждността си, но не знам как изглеждат изпарителните черти и трябваше да питам вас..

# 697
Прилича на положителен, но е рано. Съветвам ви да изчакате ден-два и да направите шуърчек. Аз единия ден имах такава относително въображаема престо чертичка, на следващия направих от една и съща урина още един престо, на който чертичката изглеждаше още по-въображаема, и шуърчек, който беше категорично положителен. Успех! Hug

# 698
Извинете , утре ще пускам пак кръвен да видя дали се удвоява правилно , също така ще пусна и прогестерон, но искам да попитам горе долу 1 ден преди очакваната дата на М колко горе долу трябва да е за да е нормален и в каква мерна единица трябва да е ? Извинявам се за глупавите въпроси , просто за пръв път ще пускам прогестерон и не разбирам много много ... А и другото което искам да попитам : От резултата на прогестерона , мога ли да разбера дали бременността ми е нормална или извънматочна, понеже имам час за док на 10.06. но до тогава все ще го мисля 🙂🫶🏽

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 23:02 от Iliyanaah

# 699
Извинете , утре ще пускам пак кръвен да видя дали се удвоява правилно , също така ще пусна и прогестерон, но искам да попитам горе долу 1 ден преди очакваната дата на М колко горе долу трябва да е за да е нормален и в каква мерна единица трябва да е ? Извинявам се за глупавите въпроси , просто за пръв път ще пускам прогестерон и не разбирам много много ... А и другото което искам да попитам : От резултата на прогестерона , мога ли да разбера дали бременността ми е нормална или извънматочна, понеже имам час за док на 10.06. но до тогава все ще го мисля 🙂🫶🏽

Здравей! Доколкото знам аз, прогестеронът сам не може да покаже дали бременността е извънматочна, но ако е под 5 ng/ml, често значи, че бременността не се развива. Стойност над 20 мисля, че е нормална, а стойности между 5-20 не дават точен отговор. Прогестерон, чхг и ехограф за точен отговор. Успехи, надявам се всичко да е наред и бъди спокойна! 🌸

# 700

Здравей! Доколкото знам аз, прогестеронът сам не може да покаже дали бременността е извънматочна, но ако е под 5 ng/ml, често значи, че бременността не се развива. Стойност над 20 мисля, че е нормална, а стойности между 5-20 не дават точен отговор. Прогестерон, чхг и ехограф за точен отговор. Успехи, надявам се всичко да е наред и бъди спокойна! 🌸

Благодаря! Четох че при извънматочна бременност прогестерона е нисък и за това питам , понеже имам страх от втора такава. Утре като пусна пак кръвни бета ЧХГ ако се удвоява правилно и прогестерона ако е нормален за 3-4 г.с. мисля, че ще се успокоя поне до 10.06. когато ще ми е първият преглед

# 701
Здравейте, искам да споделя с вас... Защото съм объркана моят цикъл е нередовен , но като тръгне си тръгва обилно дори с болки първите два дни корем и кръста ... Така на 7 април ми дойде цикъла и свърши на 11 април , а на 12 април правихме опити за бебе , после на 20 април също опити за бебе и след това на 26 април отново опити за бебе , на 30 май имах силни болки в корема и зацапване и на 1 май сутринта ставам и ми вървеше много кръв червена , така на 5 май ми свърши цикъла , на 9 май правихме опити за бебе , на 20 и 21 май ми беше много лошо първия ден отидох на работа сутринта взех си кафе както всяка сутрин и си запалих цигара обаче започна да ми се гади ,и започна да ми става лошо , пуснах си отпуска и се прибрах в къщи , полежех си защото не ми беше добре пак така ми се гадеше и ми беше лошо а първият ден даже и апетит не съм имала , после на вечерта малко температура дигнах пих един Нурофен и заспах не съм и вечеряла , така на следващия ден ядох една закуска и започна да ми се гади , добре изтърпях го за малко , прибирам се и на вечерта вечерям и пак започна да ми се гади след тези 2 дни 20 , 21 на 25 май и 26 май имах зацапване розово , но като се избърша след тоалетна нямаше нищо в урината нали , и така 2 дни съм имала и зацапвания розово , направих тест , не беше с първата урина и беше отрицателен , след тези 2 дни леко кървене розово-кафяво , а вчера на дата 28 леко червено , на вечерта пак леко розово и днес леко розово-кафяво но слабо слабо мен като ми идваше менструацията тя не беше толкова слаба вървеше ми много кръв , а сега даже болки в корема нямах гърдите ми са само напрегнати ,но няма болка , не знам какво се случва...

# 702
Резултатът излезе утре трябваше да ми дойде , реално все още нямам закъснение .. как са резултатите момичета , прогестеронът не е ли малко нисък ??? Другото което е резултатът не само че се е удвоил от ЧХГ , но почти се е утроил това добре ли е ?

# 703
Изглежда добре. До 10ти ще се е натрупало чхг,за да се види на ехограф.

# 704
Някой ще ми каже ли дали е имал нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт