"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 751
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета имам надежда, че ще видя 2 чертички на проклетият тест , но уви нещата не стават.
И тъй като пробвах ме всичко с моят мъж стигнах ме и до лекарка в Турция тъй като тук ни напълниха главата с един милион глупости (но няма да влизам в подробности защото цял ден няма да ми стигне да пиша)
Така...
Дойде ми на 7май и на 12 свърши през това време се чух с лекарката от Турция и за да не ходя до там само за ултразвук си записах час в София
Отидох за ултразвук на 15 за да се види дали ми се е спукала кистата . Киста нямаше но имах вече фоликули, което предвещава овулация.
Чух се с лекарката от Турция и ми каза да си поставя една инжекция хориомон и след това да започнем с опитите.
От 5 дни имам страшни киселини, усещам леки болки като по време на овулация, вие ми се свят и леко ме приболва кръста.
Въпросът ми е дали мога по рано да си направя тест или да изчакам за да не ми отчете 2 чертички заради хориомона?

Благодаря ви предварително и се извинявам,  ако въпроса не е за тук....

# 676
Здравейте момичета имам надежда, че ще видя 2 чертички на проклетият тест , но уви нещата не стават.
И тъй като пробвах ме всичко с моят мъж стигнах ме и до лекарка в Турция тъй като тук ни напълниха главата с един милион глупости (но няма да влизам в подробности защото цял ден няма да ми стигне да пиша)
Така...
Дойде ми на 7май и на 12 свърши през това време се чух с лекарката от Турция и за да не ходя до там само за ултразвук си записах час в София
Отидох за ултразвук на 15 за да се види дали ми се е спукала кистата . Киста нямаше но имах вече фоликули, което предвещава овулация.
Чух се с лекарката от Турция и ми каза да си поставя една инжекция хориомон и след това да започнем с опитите.
От 5 дни имам страшни киселини, усещам леки болки като по време на овулация, вие ми се свят и леко ме приболва кръста.
Въпросът ми е дали мога по рано да си направя тест или да изчакам за да не ми отчете 2 чертички заради хориомона?

Благодаря ви предварително и се извинявам,  ако въпроса не е за тук....

До колкото разбирам пт овулацията е минала само седмица. Рано е за симптоми и тестове. Изчакайте поне 2 седмици, най-добре при закъснение.

# 677
Симптомите може да са от инжекцията.

Аз знам, че някои жени си правят тестове след инжекцията и гледат кога ще е отрицателен и след това вече със сигурност се знае, че положителният тест си е бременност.

Иначе 10-12 дни след овулацията често вече може да се види положителен тест

# 678
Моят тест отчете чак на 13тия ден от инсеминацията, която беше два дни след инжекцията, което ще рече чак 15 дни след инжекцията. Аз си правех тестове всеки ден, защото бях любопитна. Преди това бяха отрицателни. Пожелавам ви успех и дано е станало, но наистина е много рано за тест. Изчакайте минимум 10 дни след инжекцията, за да видите отрицателен тест, т.е. Да сте сигурна, Че вече сте  се изчистила от хормона в инжекцията и след това още няколко дни до следващия тест, който ви пожелавам да бъде положителен. Успех Hug

Жасмин, кървене извън цикъл може да се появи по най-различни причини, като задържан фоликул, киста, овулация, просто моментен хормонален дисбаланс и какво ли не. Не смятам, че е симптом на бременност или липса на такава. Изчакайте още малко и направете тест. Само така ще знаете. Успех! Hug

# 679
Според мен е много рано за симптоми, или е от инжекцията, или от вълнение и силно желание.
Аз симптоми получих в 7 г.с.

# 680
Аз симптоми имах в 3+2 още. Гаденето започна тогава, умората в 4 гс. Но всичко е индивидуално

# 681
Здравейте момичета, направих си тест 4 дни преди цикъл. Как ви се струва? Simple Smile))

# 682
Положителен

# 683
Здравейте отново !! Късно е , но в мен напира голямо притеснение , не за друго а понеже преди 2г. и малко бях с извънматочна бременност при което се наложи отстраняване на половината от едната маточна тръба т.е. сега съм с 1 и другата е наполовина. Както видяхте от днес резултатите от кръвния са 70.48 като се приеме че имам още 2 дни до очакваната дата за МЦ и закъснение все още нямам. Направени са 5-6 теста и всички са положителни. Интересувам се , на 29.05. т.е. след 48 ч от кръвния ако пусна пак горе долу колко трябва да е стойността? Знам че при всяка жена е индивидуално, но тази мисъл ме измъчва ... Искам този път всичко да е наред ❤️ Благодаря на тези които ме изчетоха !

# 684
Iliyanaah,трябва да е около 140-150 mIU/ml
И по-ниското покачване може да е нормално,важното е да има тенденция на растеж.

# 685
По принцип ЧХГ трябва да се удвоява на всеки 48-72 часа

# 686
Много ме е страх от извънматочна бременност пак и все още не мога да се зарадвам както си трябва 😏

# 687
Илияна, съветвам те силно да опиташ да се успокоиш. Разбирам откъде са ти породени притесненията,но не е лъжа,че от много нерви и емоции може да си докараме беля. Тренирай си търпението,че 9 месеца после как ще изкараш? Аз също съм много нетърпелива,но имай предвид,че прегледите после са по един път на месец, най-много два,и пак трябва да проявяваш търпение. На преглед при АГ при чхг под 1000 няма смисъл да се ходи,защото нищо няма да се види. Това не е причина да се мисли,че има нещо лошо или някакъв проблем, но най-много ако ти кажат,че не се вижда,да се панираш още повече. Виж утре как ще се покачва чхг-то, пусни и един прогестерон, а междувременно запази час за след около 2 седмици след очакваната дата на цикъла/горе долу на толкова закъснение ще се види сакче/. Успех!

# 688
  • София
Здравейте момичета, направих си тест 4 дни преди цикъл. Как ви се струва? Simple Smile))

По-скоро пренапоен. Направете друг с по-малко урина.

# 689
Не е пренапоен,резултатът е положителен.
С всеки изминал ден втората линия би трябвало да става все по-отчетлива,ако нивото на hCG се покачва нормално.

Общи условия

Активация на акаунт