"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 725
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Изглежда добре. До 10ти ще се е натрупало чхг,за да се види на ехограф.
Благодаря Ви много , но след 48 ч ще пусна последно още едни , защото звъннах на док. и тя каза че тук може да става на въпрос и за многоплодна бременност при положение че преди 48ч беше само 70.48. а днес вече е 257

# 706
Здравейте, искам да споделя с вас... Защото съм объркана моят цикъл е нередовен , но като тръгне си тръгва обилно дори с болки първите два дни корем и кръста ... Така на 7 април ми дойде цикъла и свърши на 11 април , а на 12 април правихме опити за бебе , после на 20 април също опити за бебе и след това на 26 април отново опити за бебе , на 30 май имах силни болки в корема и зацапване и на 1 май сутринта ставам и ми вървеше много кръв червена , така на 5 май ми свърши цикъла , на 9 май правихме опити за бебе , на 20 и 21 май ми беше много лошо първия ден отидох на работа сутринта взех си кафе както всяка сутрин и си запалих цигара обаче започна да ми се гади ,и започна да ми става лошо , пуснах си отпуска и се прибрах в къщи , полежех си защото не ми беше добре пак така ми се гадеше и ми беше лошо а първият ден даже и апетит не съм имала , после на вечерта малко температура дигнах пих един Нурофен и заспах не съм и вечеряла , така на следващия ден ядох една закуска и започна да ми се гади , добре изтърпях го за малко , прибирам се и на вечерта вечерям и пак започна да ми се гади след тези 2 дни 20 , 21 на 25 май и 26 май имах зацапване розово , но като се избърша след тоалетна нямаше нищо в урината нали , и така 2 дни съм имала и зацапвания розово , направих тест , не беше с първата урина и беше отрицателен , след тези 2 дни леко кървене розово-кафяво , а вчера на дата 28 леко червено , на вечерта пак леко розово и днес леко розово-кафяво но слабо слабо мен като ми идваше менструацията тя не беше толкова слаба вървеше ми много кръв , а сега даже болки в корема нямах гърдите ми са само напрегнати ,но няма болка , не знам какво се случва...
Температурата е нещо необичайно за бременност. Гаденето може да е симптом и напрегнатите гърди. Розово зацапване може да имате при имплантиране, но съвсем малко и еднократно. Имате ли закъснение?

# 707
При ранна бременност се поддържа 37-37.4 горе долу.
Продължава до 3 месец.

# 708
Ами по принцип трябваше да ми дойде , и аз с тези зацапвания си мисля ,че е менструация... Но е на моменти първо розово и кафявослед това малко червено и сега пак кафяво по принцип цикъла ми не е така като дойде си върви обилно

# 709
Ани_16, няма как да гадаем. Изчакай закъснение и направи домашен тест. Може да си била болна и от там хормонални промени,може да си бременна. По принцип гадене и повръщане като неразположение от бременност идват на по-късен етап,а не преди закъснение още. Опити за бебе един ден след свършил цикъл мисля,че е малко вероятно да дадат резултат. Трябва да си засечеш овулацията и спрямо нея да действате.
Илияна,не мисля,че без ехографски преглед може да се разбере дали бременността е многоплодна,а такива догадки,хвърлени в пространството,са ми несериозни.

# 710
Ами по принцип трябваше да ми дойде , и аз с тези зацапвания си мисля ,че е менструация... Но е на моменти първо розово и кафявослед това малко червено и сега пак кафяво по принцип цикъла ми не е така като дойде си върви обилно
Ако при наличие на закъснение имаш отицателен тест, може да пуснеш и кръвен за 100% гаранция. След това ако си сигурна, че няма бебе, може да посетиш генеколог. Може да има някакъв друг проблем. Тези чести зацапвания подсказват, че има нещо нередно.

# 711
Резултатът излезе утре трябваше да ми дойде , реално все още нямам закъснение .. как са резултатите момичета , прогестеронът не е ли малко нисък ??? Другото което е резултатът не само че се е удвоил от ЧХГ , но почти се е утроил това добре ли е ?

Илиана, всичко е наред, резултатите са чудесни и прогестерона ти е добре. Направо си запиши час за лекар. Пожелавам ви всичко да е наред и скоро да чуете сърчице.

Ани, изчакай си датата за цикъла, според мен е рано, но за да си сигурна и спокойна може да пуснеш кръвен тест, той ще покаже със сигурност.

# 712
Ани_16, няма как да гадаем. Изчакай закъснение и направи домашен тест. Може да си била болна и от там хормонални промени,може да си бременна. По принцип гадене и повръщане като неразположение от бременност идват на по-късен етап,а не преди закъснение още. Опити за бебе един ден след свършил цикъл мисля,че е малко вероятно да дадат резултат. Трябва да си засечеш овулацията и спрямо нея да действате.
Илияна,не мисля,че без ехографски преглед може да се разбере дали бременността е многоплодна,а такива догадки,хвърлени в пространството,са ми несериозни.
Абе зависи, при мен още преди закъснението имаше гадене, та чак до раждането

# 713
При мен също ми се случи на два пъти да ми прилошее сериозно преди закъснението и то доста преди закъснение. Много е индивидуално. Освен това бях адски жадна и много ревях. 😄

# 714
Самата ми менструация не е като преди как си идваше сега е по различно от розово на кафяво после слабо червено и после пак кафяво това не знам какво е никога не ми е бил така цикъла

# 715
Резултатът излезе утре трябваше да ми дойде , реално все още нямам закъснение .. как са резултатите момичета , прогестеронът не е ли малко нисък ??? Другото което е резултатът не само че се е удвоил от ЧХГ , но почти се е утроил това добре ли е ?

Илиана, всичко е наред, резултатите са чудесни и прогестерона ти е добре. Направо си запиши час за лекар. Пожелавам ви всичко да е наред и скоро да чуете сърчице.

Благодаря много! Записах час за 10.06. 🙂

# 716
Здравейте мами в 11+3 съм искам да попитам през колко часа се пие ношпа

# 717
Аз 3 дена преди М имах кафеникави капки само сутрин по 2-3 и следобед си направих тест и беше положителен след рова на 1 ден закъснение пуснах чхг и беше 304,60 вече съм в 6г.с бях и на аг видяхме сакче така че ако искате пуснете едно чхг и проверете успех ❤

# 718
Здравейте откакто започнахме опитите от 5,6месеца много ми се обърка цикъла започна да идва на 23,30,44,39 дни.
Днес ми е 40ти дни пак я няма,но от 3 дена имам кафяво зацапване и днес реших да направя тест.Аз по принцип преди опитите бях пак с нередовен но най късно до 35ден ми идваше.Това са Престо и Шуър, направени в един и същи ден с една и съща урина.Днес сутринта ги направих.

# 719
Престото изглежда положителен, но той понякога дава фалшиви бледи черти, шуърчекът категорично не, няма и намек за черта. На ваше място при тази ситуация бих направила кръвен. Иначе.. изчакайте няколко дни и направете и двата отново. Ако сте бременна, следва нивата чхг да се повишат достатъчно, за да не остава съмнение в тестовете. Пожелавам успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт