Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 941
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Не мога да отворя нито един от линковете които поставете. На другите дами отварят ли се?

# 466
Отварят ми се през телефона, където имам свалено приложението. През компютър не ми се отварят.

# 467
И аз имам приложението на телефона, активно ми е и не ми се отварят 🤔

# 468
  • София
Не мога да отворя нито един от линковете които поставете. На другите дами отварят ли се?
Отварят се, но след като се логна в профила си, а той по подразбиране уж е запаметен, а не е. Много е дразнещо. Ползвам лаптоп.

# 469
Ясно, и на мен ми иска да се логна, а не ми се занимава да пиша мейли и пароли.
Благодаря 💐💐💐

# 470
  • София
Благодаря, Sophia L.!
Отговарям и тук. Аз съм 162 см и роклята е 86см, измерено то рамото. Нося обикновено 36 размер, ако поръчвам от Беста. От Зара и H&M -38, но с тенденцията за овърсайз дрехи, вземам -36 или С размер.
Поръчах и сега S.

А, щях да забравя. Имам и яке на МК, купено пак от Беста. С размер ми е перфектен!

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 16:39 от kopche

# 471
На мен Майкъл Корс са ми една идея уголемени, но винаги си зависи от модела и как предпочитаме да го носим. Карл Лагерфелд също са уголемени.

# 472
Американските и немските марки са си нормални, другите са умалени😀

Отнесох едно жълто яке за сина ми, не мога да се въздържам пред жълти якета😀
Обаче си е силно италианска марка и сигурно ще е малко.

# 473
И аз имам приложението на телефона, активно ми е и не ми се отварят 🤔
и аз не отварям линкове от телефона, въпреки инсталираното приложение.

# 474
  • In transit
Американските и немските марки са си нормални, другите са умалени😀

Отнесох едно жълто яке за сина ми, не мога да се въздържам пред жълти якета😀
Обаче си е силно италианска марка и сигурно ще е малко.

Бенетон съм купувала от беста и си вземам нормалния размер, който нося. Знам, че има разминаване в номерата между италианските и другите, но мисля, че са ги натъкмили, особено когато са с M, L, XL...

# 475
  • Варна
Аз забърсах това, ползвах и ваучер. Дано са ми ок като номер, че след бремеността още не знам и аз какъв номер нося. На Ла страда не съм имала обувки и не знам как върви номерацията.

# 476
да дам отзив за диамантени бижута - поръчах това - върнах го - не ми хареса, има вид на сребърна висулка от сергията, няма сертификат за диамантчетата, ама никакво инфо, можело да се изкара през френския сайт, той пък има недобри отзиви в нета, няма физически магазин, на всичко отгоре висулката е бяло злато с диамант - а е допълнено със сребърна верижка пффф

иначе смело поръчвам чанти, якета с пух, обувки - всичко си е ок и с доставки и връщане.

# 477
да дам отзив за диамантени бижута - поръчах това - върнах го - не ми хареса, има вид на сребърна висулка от сергията, няма сертификат за диамантчетата, ама никакво инфо, можело да се изкара през френския сайт, той пък има недобри отзиви в нета, няма физически магазин, на всичко отгоре висулката е бяло злато с диамант - а е допълнено със сребърна верижка пффф

иначе смело поръчвам чанти, якета с пух, обувки - всичко си е ок и с доставки и връщане.

И аз поръчах това колие

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32702037&colorCode=6 … m_code=2133560062

Pendant by Diamond & Co

Measurements for one size: length of the chain approx. 43 cm (17″)
Please note: returns can only be accepted if the goods are returned intact, complete and in the original packaging. Registering on the DIAMOND & CO guarantee platform will result in the issuance of the guarantee and the certificate of authenticity. The jewellery is accompanied by instructions.
Extras: certificate of authenticity, gift box, 925 sterling silver necklace included
Chain colour: gold
Clarity grade: P1
Material composition: 375 yellow gold, 925 sterling silver, gold-plated, diamond
Number of diamonds: 1
Total carats: 0,02 ct
Diamond colour: White
Manufacturer's item number: PCL03073D9J

писах до производителя Diamant & Co за сертификат за автентичност и ми отговориха, че не продават онлайн.
т.е. бестсикрет нещо заблуждават клиентите...

# 478
  • In transit
В описанието и на двете бижута пише, че верижката е от сребро 925.

# 479
В описанието и на двете бижута пише, че верижката е от сребро 925.

Да, това е ясно Simple Smile
Интересно, защо от Diamond & Co отказват да регистрират продукта за автентичност на диаманта.
Колието е много нежно и отговаря на описанието - аз тук коментирам препоръката на бестсикрет продуктът да се регистрира на сайта на производителя.

Общи условия

Активация на акаунт