Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 966
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • In transit
Ясно е, но потребителката преди вас беше написала, че е разочарована, че верижката била сребърна. Затова го написах. Автентичността не съм коментирала.

# 481
аз знаех, че е сребърна също, бях го прочела. но това не ми говори добре - съчетанието на бяло злато и сребро, затова го изтъквам. дори в описанието пише, че е подарък тази верижка. от кого и кой бижутер би добавил към колие бяло злато с диамант верижка от сребро... инфото в сайта за самите камъчета също беше добро, но е наистина странно, че същото не идва на хартия в книжчица от производител. нито карати за бялото злато, нито характеристиките на диамантите.

аз не съм стигала до регистриране в сайта на diamantaire, не знам какво щеше да стане по този въпрос.

# 482
Обикновено за диаманти с такива /ниски/  карати не се издава сертификат.
Наскоро си купих часовник с диамант от оторизиран магазин и сертификат също няма. Да, диамант е, но не се впечатлявайте, че сте си купила нещо УАУ /в случая диамант/ за 220лв. Ако правилно съм видяла е 0,02 карата и реално няма такава висока стойност каквато извиква този камък в представите на човек.
Ако Ви харесва бижуто си го носите, ако не -   връщате.
Пп. Ако сложат верижка от бяло злато цената ще скочи поне няколко пъти и ще стане по- трудно достъпна за целевата група - тези, които искат да носят истински диамант, но не могат да си позволят прилично голям и качествен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 15:48 от •mimoza•

# 483
там е работата че хич не ми е оторизиран магазинът, това, че е само онлайн ме дразни, както и рейтинга му, и все пак хартиена книжка за карата на бялото злато и с инфото за диаманта не мисля, че трябва да се пропуска без значение колко е чист и голям. на сайта е многo подробно... знам, че щеше да се оскъпи, ако не беше сребро, и това все пак не ми пречи да го намирам за безвкусно и не виждам уважаващ себе си бижутер да предложи такава мешавица.

# 484
  • Sofia
То и 375 карата злато си е почти сребро. 37.5г злато и 62.5г сребро, Паладий и никел.
Винаги може да си смените сребърната верижка със златна. У нас продават самостоятелно висулките, рядко вървят с някаква верижка. Тя ще е от същия метал,  но и цената тогава е друга.
Също да вметна, че издаването на сертификат се заплаща, в реномирана лаборатория поне 200 лв за камък. При цена от 200 на цялото изделие, кой би платил и сертификат за 0.002 карата диамант. Joy

# 485
arino, на няколко пъти казахте, че всичко е описано, не е като да не знаете какво купувате. Защо е това мрънкане тогава? Едно " не ми допадна" също би свършило работа.
 Да, пише си, че се продава медальона, който е мини трилогия, а верижната е включена като екстра. Приемете я като подарък. Хубавото на бялото злато е, че може да се носи и със сребро.
Относно това, че магазина не предлага стоката си онлайн, вероятно няма собствен онлайн магазин/ сайт. Но това не означава, че не е партньор на друг магазин, който да им ги продава. Последното е очевидно в отметката за връщане. Относно защо не успявате да го регистрирате можете да отправите запитване към Best Secret. Отново предполагам, че е заради ниските карати.
И накрая, всичко това е безпредметно след като сте върнала бижуто.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 18:41 от •mimoza•

# 486
аз наистина не разбирам защо стана дискусия, че и продължи. не съм пропуснала нищо от това, което вие казвате, като описание, детайли, подаръци и т.н. казах, че на мен не ми направи добро впечатление. не е реномиран продавач la diamantaire (работещи с друга фирма, пак само оннлайн и с кофти мнения в нета) и точка. тук в най-обикновено магазинче ще получиш сертификат за бяло злато, без да гледаш колко е златото в самото бижу и колко са другите съставки и не говоря сертификат за произход на диамант, а сертификат, който просто да пише това, което е в сайта за характеристиките на камъка (clarity grade, diamond color), на хартия. поне за мен това е много не-ок, всякакви камъчета може да са това, всякакъв метал, извинявай, но на чантата пише състава, на бижуто - не. както и да е. не разбирам и аз дискусията. реших да съм полезна с инфо, на когото може да е полезно, още повече че скоро някой беше питал за бижута и/или диаманти.

# 487
Здравейте, дами! Моля, някой да ми прати покана за регистрация в сайта. Благодаря предварително!

Благодаря на отзовалите се, имам си вече регистрация.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 08:28 от summery123

# 488
Американските и немските марки са си нормални, другите са умалени😀

Отнесох едно жълто яке за сина ми, не мога да се въздържам пред жълти якета😀
Обаче си е силно италианска марка и сигурно ще е малко.

Якето е жестоко, цветът е невероятен!
Обаче е доста умалено, довечера ще го мери младежът, нямам търпение, но ми прилича на връщане.
В сайта си пишеше, да се взима номер нагоре, но май не е само един  номер нагоре, а два.

# 489
  • София
Привет, evhen, моля те ако не стане и решите да го връщате - пиши ми, бихме го взели за нас Simple Smile)

# 490
И аз бих помолила за покана ✌✌
Благодаря имам вече

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 21:00 от lola_bunny1

# 491
  • Хасково
Тази марка дали си отговаря на номерата ? Ако някой е поръчвал моля да сподели.

# 492
Да, отговарят си на номера.

# 493
Здравейте!Моля,ако някой може да ми прати покана за регистрация в сайта.Благодаря!

# 494
Здравейте! Може ли някой да ми прати покана за регистрация в сайта. Благодаря предварително!
Благодаря за поканата!

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 14:12 от Desi1729

Общи условия

Активация на акаунт