Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 699
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Днес съм направила поръчка с кода, но ако утре има други продукти, които той да ги хваща, мога ли изобщо да го ползвам пак? Мислех, че е еднократно…
Днес направих две поръчки с един и същи код, т.е. може неколкократно дори в един и същи ден.

# 106
  • Пловдив
А в момента има ли код за намаление

# 107
А в момента има ли код за намаление

Обикновено са на началната страница

# 108
Здравейте, момичета
За първи път ще връщам, знам че се връща с БГ пощи, но имам генерирана товарителница за спиди. Дали сега след като доставят със спиди и връщането става с тях?

# 109
Да, опаковате и носите в офис на Спиди.
Прикачете разпечатаната товарителница на кашона, там на място ще принтират и залепят. Искайте си разписка за връщане то

# 110
Да, опаковате и носите в офис на Спиди.
Прикачете разпечатаната товарителница на кашона, там на място ще принтират и залепят. Искайте си разписка за връщане то
Супер, благодаря 🙃

# 111
  • Пловдив
А,ако в населеното място няма офис на Спиди, може ли на адрес да дойде куриер и плаща ли се нещо или задължително трябва да е в офис?

# 112
Винаги идва до адрес, в офис отива само ако сама си я пренасоча до там.

# 113
  • Пловдив
Винаги идва до адрес, в офис отива само ако сама си я пренасоча до там.
За връщането имах предвид.Ако трябва да връщам, дали може от адреса ми да я вземе куриерът, или трябва да ходя някъде, където има офис на Спиди

# 114
Трябва най-добре да попитате на националния телефон на Спиди. Възможно е обаче да ви таксуват.

# 115
  • София

За връщането имах предвид.Ако трябва да връщам, дали може от адреса ми да я вземе куриерът, или трябва да ходя някъде, където има офис на Спиди

Не, към момента няма такава опция да дойде куриер.
Носи се само на място в куриерски офис, описано е в
сайта на Bestsecret.

# 116
  • Пловдив
Благодаря!Аз и за това се въздържам от поръчки, защото ако трябва да върна нещо, трябва да пътувам доста до офис на Спиди.А определено има добри находки в сайта .

# 117
Спиди имат офиси и в доста малки населени места. Проучете в най-близкия общински град дали няма. Предполагам се случва да отскочите до града и може да съчетаете.

# 118
В началото на месеца поръчка дойде за 7 дни.
В петък направих една и идва днес.
В събота направих още една и още не е тръгнала.

# 119
От 09.01 са спрели комисионните.
"Нашата система за комисиони е прекратена и ще бъде премахната напълно до края на 2025 г.
Клиентите, които отговарят на необходимите критерии до 01.09.2025 г., все още могат да конвертират своята спечелена комисионна във ваучер, докато критериите са изпълнени:

Сребърен статус или по-висок
Два активни реферала (приятели, които са направили поръчка в рамките на една година след поканата)

От 09.01.25 вече не е възможно да се събират допълнителни комисионни от съществуващи или нови реферали.

Ако няма останала комисионна, която може да бъде осребрена, полето за комисионни под „моят баланс“ вече няма да се вижда.Всички комисионни ваучери изтичат до края на годината."

Общи условия

Активация на акаунт