Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 784
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Тя пратката след София няма проследяване.Преминава в друг куриер.

# 241
Ако е доставена в склад в София, значи е предадена на международния куриер. Най-бързо са ми връщали пари за 6 дни от изпращането на пратката.

# 242
Здравейте
Може ли някой да ми изпрати покана

# 243
Тук е забранено да пускате покана.Пращайте на лични.

# 244
  • София
Момичета, със Спиди нещата и с получаването и връщането станаха много приятни! Можеш да си вземеш и два размера, да си пробваш и да върнеш излишното бързо и лесно!
Две пратки поръчани на 10.02 ще получа днес, 17.02. Супер е сайта!!!

# 245
Здравейте, от седмица и аз имам достъп до сайта;
първата ми поръчка е тази рокля
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40228539&colorCode=0 … m_code=2131639219
Ще следя и пускам тук ако намеря нещо интересно!

# 246
  • София
Последно получих това яке Ad hoc
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40211262&colorCode=0 … m_code=2131190133

Прекрасна линия и цвят и  много хубаво стои, обаче вътрешността на джобовете и част от подплатата са от някаква неприятна твърда материя, която изглежда некачествена и се притеснявам, че ще остарее грозно. Странно ми се вижда за яке в такава ценова категория. Та ще мисля дали да го оставя.

# 247
След 7-8 поръчки, направени за 3 месеца, се отказвам от сайта.
Миналата седмица получих рокля без копче, което е отпред на шията.
Днес получих маратонки 43 номер при положение, че съм поръчала 40 и на кутията пише 40, но вътре са 43 номер. Писах им, помолих за компенсация, защото трябва да чакам още 1 седмица, признаха грешката си, но написаха, че няма да ме компенсират. До тук бях. Явно въобще не гледат кой какво им връща.

# 248
Днес получих маратонки 43 номер при положение, че съм поръчала 40 и на кутията пише 40, но вътре са 43 номер. Писах им, помолих за компенсация, защото трябва да чакам още 1 седмица, признаха грешката си, но написаха, че няма да ме компенсират. До тук бях. Явно въобще не гледат кой какво им връща.

И при мен нещо такова се случи. Поръчах кожено яке, а пристигна някаква рокля, която дори нямаше етикети. Веднага се свързах с тях и на следващия ден (11 февруари) върнах пратката, но все още нямам дори мейл, потвърждаващ получаването. При вас колко време отне от връщането до възстановяването на сумата?

# 249
  • София

И при мен нещо такова се случи. Поръчах кожено яке, а пристигна някаква рокля, която дори нямаше етикети. Веднага се свързах с тях и на следващия ден (11 февруари) върнах пратката, но все още нямам дори мейл, потвърждаващ получаването. При вас колко време отне от връщането до възстановяването на сумата?

Последните 3 връщания - след 5-6 дена....

# 250
  • Варна
При мен отнема седмица.
На 12 февруари върнах. Днес имам имейл, че са наредили парите.
Плащам с револют и утре или в сряда ще постъпят обратно.

# 251
  • София
При мен отнема седмица.
На 12 януари върнах. Днес имам имейл, че са наредили парите.
Плащам с револют и утре или в сряда ще постъпят обратно.

12.01? Предполагам 12.02 Simple Smile Пак е супер, те българските сайтове не връщат пари за 1 седмица от изпращане по куриер обратно!

# 252
  • Варна
Упс, да. Ще редактирам

# 253
Да, за стандартното връщане съм наясно. Интересува ме срока дали е същ, когато става въпрос за рекламация или връщане на получен грешен артикул. Иначе по същото време направих стандартно връщане по друга поръчка и веднага щом пристигна при тях получих мейл с потвърждение и днес получих друг, че парите са наредени. Но по другото връщане нямам нищо…

# 254
  • София
Момичета, последните ми две пратки са на по-висока стойност заради чанти и Спиди ми взе допълнително по 15 лева на пратка заради обявена стойност. Имайте го в предвид. Над 450 лева са ми и двете пратки.

Едит: става въпрос за получаване на пратка в България.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 08:23 от Rima

Общи условия

Активация на акаунт