Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 812
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм на ДСК и никога не са ми удържали такси за върнати пари 👍

# 286
Може би ако е платено с кредитна карта на конкретна банка, удържат, защото връщането на пари е все едно погасяване на задълженията от друг, не от титуляра.

# 287
  • София
Аз съм в Прокредит, също не ми удържат пари при върнати суми по дебитната карта!

# 288
Може би ако е платено с кредитна карта на конкретна банка, удържат, защото връщането на пари е все едно погасяване на задълженията от друг, не от титуляра.
Че това защо да се таксува, освен ако не е превод от чужда сметка?  Банката си го приема точно като връщане, нищо, че пак е и вид погасяване.
Пейпал имат такса за връщане на суми при рефънд.

# 289
УниКредит е банката...

# 290
И аз съм в Уникредит и на мен удържат 1%, което е ужасно...

# 291
Направете ли Револют. Аз с него плащам и там ми връщат. Нямам такси. Иначе и аз съм към Уникредит.

# 292
Дай линкове да видим чантите;

# 293
  • Mostly in my mind
Май не ме разбра iherb е американски сайт и трябва да се знае митото .Бестсикрет е немски .Държава в европейския съюз,не се плаща мито.Разликата ни с Германия е единствено ддс-то.И пак казвам,обявената стойност при iherb е стойността върху,която се плаща мито. Не ти сайта.Докато при спиди е вид застраховка .Срещу кражба или повреда  .
На базата на какво се определя сумата на тази застраховка при положение, че няма наложен платеж?

# 294
Аз плащам с кредитна карта на Уникредит и по нея ми връщат парите. Досега такса не съм имала. Може нещо ново да са измислили.

# 295
Май не ме разбра iherb е американски сайт и трябва да се знае митото .Бестсикрет е немски .Държава в европейския съюз,не се плаща мито.Разликата ни с Германия е единствено ддс-то.И пак казвам,обявената стойност при iherb е стойността върху,която се плаща мито. Не ти сайта.Докато при спиди е вид застраховка .Срещу кражба или повреда  .
На базата на какво се определя сумата на тази застраховка при положение, че няма наложен платеж?

Въпреки, че няма наложен, то пратката има някаква стойност. По принцип се изисква фактура за ОС. В случая за мен е станала техническа грешка, защото пратките на БС пътуват без ОС.

# 296
  • Mostly in my mind
Напълно в стила на Спиди все да се издънват...

# 297
Дано се включи Rima  и да сподели,дали Бс ще и върне парите за тази застраховка.

# 298
Здравейте, дали може някой да ми изпратеи покана. Благодаря предварително Simple Smile

Благодаря на всички за поканите. Пожелавам си/ви успешни покупки Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 11:47 от pipilotaE

# 299
  • София
Дано се включи Rima  и да сподели,дали Бс ще и върне парите за тази застраховка.

Пиша си с екипа на сайта за сега, последно днес ми казаха, че ще направят проверка, но може да им коства няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт