Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 299
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Не е само това проблемът. Ако не ставаше, потребителят щеше да пише и да отговори като питаш има ли проблем с регистрацията. Не знам аз освен 1 приятелка, никой друг не съм регистрирала под себе си. Не знам вие как успявате да убедите някой. Може да споделите някой друг съвет, ако не е тайна. Grinning

# 526
Няма нужда да ги убеждавам. Това не е мулти левъл маркетинг все пак.
Пратките идват в офиса и като видят какво съм поръчала и на какви цени - сами си пожелават. Отделно, аз съм най-големият карък с обувки от сайта. 1/2 ми колежки и децата им, носят поръчаните от мен, защото все са ми големи, дори детска номерация (нося 36 номер).

# 527
Не е само това проблемът. Ако не ставаше, потребителят щеше да пише и да отговори като питаш има ли проблем с регистрацията. Не знам аз освен 1 приятелка, никой друг не съм регистрирала под себе си. Не знам вие как успявате да убедите някой. Може да споделите някой друг съвет, ако не е тайна. Grinning

В момента, в който някой иска код тук във форума получава 10 лични съобщения. Това е така, защото и изпращачът получава код за отстъпка и едни допълнителни точки. Става през форума, но не с линк. Трябва със скрийншот
с QR код. Или най-добре на имейл.

# 528
Каки допълнителни точки получава? Не ги ли махнаха тях?

# 529
  • някъде там
Точките не, само комисиона

# 530
Точките не, само комисиона

При мен си ги има точките. Трупаш и качваш някакви левели, които ти позволяват по ниска сума за доставка, по-ранен достъп до нови намалени артикули и т.н. не пише нищо за комисионни.

# 531
Привет!
Получих поръчка от няколко артикула, като единият ще го върна. Обувки са, с кутия, трябва ли да ги изпращам в големия кашон, в който бяха всички стоки, или може само кутията с обувките?

# 532
Привет!
Получих поръчка от няколко артикула, като единият ще го върна. Обувки са, с кутия, трябва ли да ги изпращам в големия кашон, в който бяха всички стоки, или може само кутията с обувките?
Може само кутията с плик например от Спиди. Може и в друг, по-малък кашон.

# 533
  • Варна
За рожден ден дават ли ваучер?

# 534
За рожден ден дават ли ваучер?
Не.

# 535
  • Варна
Благодаря!

# 536
Дойде ми поръчката, като цяло съм доволна.
1. Одеялото от предишните постове:
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40122376&colorCode=0 … order_details.htm
Пише сиво, но е тъмно кафяво както е на снимката. Доволна съм, меко е, но не съм го изпрала все още. 2 броя взех.
2. Обувки:
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=33055092&colorCode=8 … order_details.htm
Много ми харесват, но ми стягат доста. Съобразих се с препоръката им за номерата, на дължина са добре, но са за тесен крак, а моят не е такъв. Ще ги погледам още няколко дни и вероятно ще ги върна. Жалко, имах нужда от точно такива.
3. Сникърси:
Няма активен линк, вероятно са изчерпани. Малко са умалени, но ще ги задържа.
Скрит текст:

# 537
  • някъде там
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32536918&colorCode=2 … ntent=transaction
ПУСКАМ  линк към нещо, което е на мноооого добра цена , а като добавим и 20% активен код.... стават като подарък!

# 538
Да, ама няма номера Sad Иначе са супер

# 539
  • София
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32536918&colorCode=2 … ntent=transaction
ПУСКАМ  линк към нещо, което е на мноооого добра цена , а като добавим и 20% активен код.... стават като подарък!

Благодаря за линка! Имаш ли поглед как вървят номерата на марката?
Моят крак е между 36 и 37 н. Има ги и двата, но не знам кой да поръчам.

Днес получих три рокли, влюбена съм и в трите, въпреки че са толкова различни.
Всички са с много добра кройка, за щастие съм улучила номера си. 

Общи условия

Активация на акаунт