Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 253
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Някой посещавал ли е физически магазин на Бест сикрет?

# 601
Облаче, те не ъпдейтват информацията в сайта. Направо ще получиш мейл от Спиди за доставката.
Предните ми две поръчки бяха при мен за 5 дни. От тази минаха вече 10 и още я няма.

# 602
Аз в Мюнхен,но беше доста отдавна.Още не бяха пуснали достъп до сайта за България.Спомням си,че беше в покрайнините на града.
Луксозната част беше красиво аранжирана.Другата част,наподобява ТК макс.

# 603
  • София
Да. Аз и репортажът ми относно това посещение, миналата година е закачено в първият пост на темата. Innocent

Опа, не го намирам! Защо са го махнали?! Трябва да е закован в първият пост!
Ето линк към него: https://bg-mam.ma/p/1638916/47818478

# 604
  • Варна
Kopche, много благодаря! По принцип ме интересува магазина във Виена, но предполагам, че няма да е нещо по-различно...

# 605
  • София
Последният път във Виена не остана време и аз да го посетя. Но, предполагам е същото.

# 606
  • Sofia
Много навременно инфо за мен,  ще включа в програмата и виенския BS!

# 607
О , споделете, моля снимки ако ходите. Въпреки, че съм виждала снимките на  kopche, често си го представям като един прашен хангар и нахвърялни вътре дрехите.

# 608
Здравейте, бихте ли ми казали как става връщането

# 609
В сайта е описано Заявявате и т.н.

# 610
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали как става връщането
През профила Ви, влизате в поръчки, през менажиране на поръчка:

Системата ще ви генерира формуляр, който трябва да сложите при продуктите вътре и товарителница, която да зелепите върху опаковката. В 7-дневен  срок трябва да занесете пратката в офис на Спуди. Общо взето лесно и просто. Успех!!!

# 611
  • Варна
Това поръчах за подарък, с код намали още - хавлия за плаж на Esprit

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40326589&colorCode=0 … is-boutique=false

# 612
  • София
Здравейте момичета, имали някой със случай да е изпуснал срока за връщане и въпреки това да е успял да върне продуктите? Защо имам спомен, че срока беше едномесечен.... и а днес а утре и изпуснах срока. Има ли и други толкова разсеяни? Справихте ли се?

П.П. Няма и след 5 минути получих отговор, че ще направят изключение и мога да върна нещата.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:54 от dioni

# 613
  • София
Минавам да споделя разочарованието си - току-що си взех пратката и изненада - получих използвана дамска чанта. За пръв път от десетките поръчки, които съм правила, ми се случва такова нещо. Естествено, че още в понеделник ще я върна към тях, но ми трябваше по повод за другия петък и точно се радвах, че съм я открила, защото ми пасваше като цвят и модел.

# 614
  • София
Минавам да споделя разочарованието си - току-що си взех пратката и изненада - получих използвана дамска чанта. За пръв път от десетките поръчки, които съм правила, ми се случва такова нещо. Естествено, че още в понеделник ще я върна към тях, но ми трябваше по повод за другия петък и точно се радвах, че съм я открила, защото ми пасваше като цвят и модел.

Задължително им пишете със снимки преди да я върнете!

Общи условия

Активация на акаунт