Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 697
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
hot30 - 30%, за определени артикули

# 661
Точно идвах да пиша. Има интересни неща.

# 662
включвам се по темата с цените - и аз получих едни маратонки за детето на 13.06, на 20.06 забеляза, че цената е паднала с над 20 лв, не са много, но когато и основната цена е висока е нещо и реших да им пиша понеже мисля че в тази тема бях чела за тази политит, а и имах право да ги върна. Дадоха ми ваучер, но ето сега опитвам да го ползвам с кода от 30%, но не позволява да се комбинира. А ми се искаше да го използвам, защото иначе ще го забрава. По спомен е валиден 1 год

# 663
Не могат да се комбинират 2 кода.

# 664
Код hot30 може би вече не важи.
Днес има New price drops. Това някакви намаления, които са включени в цената му са? Има ли някакви активни кодове в момента?

# 665
Не, няма нови намаления или нов код, някои от нещата от тази промоция "New price drops" вчера бяха намалени с 30%, но днес няма код за 30% върху тази цена. Дебна едно кожено яке - вчера беше 190 лв., днес го включили в тази промоция, но пак е със същата цена, няма прайс дроп. Laughing Шмекери!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 08:18 от Rosita

# 666
Същото и при мен. Гледам разни артикули в wishlist-а. Уж са в New Price Drop кампанията, цената е същата като онзи ден.

В действителност, обаче, на изминалите -30% и -40% имаше много добри попадения поне в мъжкото.

# 667
  • Варна
Аз имам две в любими с намалена допълнително цена от три седмици някъде, на които мацнаха този надпис, но без промяна в цената 🤣
Шмекери 🤣

# 668
Връщането става ли вече със спиди, и до колко време връщат парите ?
Искам да поръчам една рокля, но ме как стоят нещата с връщането сега ?

# 669
Връщането е със Спиди. Връщат ги за 5/6 дни. Зависи колко време после й трябва на твоята банка. Аз съм с Револют и макс до ден парите са ми налични.

# 670
Връщането е със Спиди. Връщат ги за 5/6 дни. Зависи колко време после й трябва на твоята банка. Аз съм с Револют и макс до ден парите са ми налични.

А ако си платил с еднократните карти на Револют, как става връщането? Може би трябва да им пиша и да им дам стандартна банкова сметка? Изобщо не се сетих за това, когато плащах :/
А пощите вече не са ли опция за връщане?

# 671
  • София

А ако си платил с еднократните карти на Револют, как става връщането? Може би трябва да им пиша и да им дам стандартна банкова сметка? Изобщо не се сетих за това, когато плащах :/
А пощите вече не са ли опция за връщане?
Не, връща се само със Спиди.

# 672
Аз не съм с еднократна карта на Револют. С еднократни мисля, че не става. Поне година вече са само със Спиди.

# 673
  • Варна
И аз плащам с Револют, но ми е запаметена стандартната. Нямам спомени дали съм опитала с еднократна или не съм се сетила.
Много ме кефи, че си получавам парите в Револют дори и през нощта, докато в ДСК пада чакане и ги виждам само през деня.

# 674
Да, пише 5 дни като пуснат парите, но никога не са толкова. Макс ден/два и са ми налични.

Общи условия

Активация на акаунт