Любители на кучета - 148

• 22 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
А самото куче как се държи в момента? Вяло ли е, храни ли се?
Защото и на хора такива лабораторни изследвания съм виждала, че съм се чудила как са живи, ами не само са живи, ами бяха и сравнитено здрави...

# 106
Елза си рие от малка.
И крак вдига, а не живее с мъжко куче, няма кого да копира...
И много интересно го вдига този крак - прикляква и повдига, как пази равновесие, не знам Simple Smile
Дрийм вдига крак точно така, а не като някои мъжки кучета да им се види целият корем и “достойнство”. Веднъж видях едно мъжко корги - толкова високо и отвесно си беше вдигнал крака, че аха са се преобърне.
До годинка пишкаше клекнал и не риеше. Даже си мислех, че цял живот клекнал ще пишка. Simple Smile

# 107
Зара и приятел Heart
Това е един котарак, който обгрижваме вече повече от година. Голяма любов са.
На втората снимка се целуват. Абе, с две думи... да не таите надежди щото Наомито е engaged Joy

# 108
Vanne, да не го прибереш и ти накрая като мен. Те и моите така си ходеха двамата и накрая... Ама си я обичаме Мегчето де.

# 109
  • Бургас
А, и ние се целуваме така с котарака на блока! Но и му ядем от храната, ако я докопаме ... Днес даже изгонихме един чужд котарак, който беше дошъл да я яде Simple Smile

# 110
Vanne, да не го прибереш и ти накрая като мен. Те и моите така си ходеха двамата и накрая... Ама си я обичаме Мегчето де.
Всеки ден го мисля защото пресича улицата. Ако, не дай Боже, го блъсне кола, ще го прибера. Сега му е добре навън, на свобода.

# 111
# 112
Страхотна снимка! Heart Eyes
И само да кажа, че на Ксена много й отива снегът.

# 113
Леле, направо сме се "успали" тоя път за темата...и макар и със закъснение се явяваме със снимка в зимен режим( че то тук сняг няма, ама от мрачното и дъждовно време, хич не сме на кеф и положението е от дивана на фотьойла и обратно):

И да- още е качила и пак ни погледнаха леко лошо  като ходихме за хапче...ама ще чакаме пролетта.
За обсъдените теми- Гинче спи на люлеещия се фотьойл( завзела го е, буквално). Има няколко легла, но нещо хич не ги ползва....само като ѝ е скучно ги размята насам- натам...Затова сме позастелили меката мебел( че и по диваните ходи, като ѝ стане топло под климатика), че ми е писнало да я чистя...Абе, малко сме поизтървали възпитанието, ама нали ни е принцеска...
Тя също почна от известно време да рие, като приключи със задачките навън( по това се разбира, че е готова).
Лапите мием само с вода, но то тук е все кално и  няма начин...Иначе съм ѝ взела и мокри кърпи, ама те са само за " дамската ѝ чанта"( демек- забравяме ги).
Кръвната захар при мен беше също висока, ама като спрях леченията( особено кортикостероидите) и се детоксикирах и се пооправи ...не, че съм кучка, ама предполагам е същото и при тях- няма лекарства без странични ефекти. И да- винаги е добре да се чуе второ мнение и да се пуснат контролни изследвания, когато са  стряскащи стойностите и диагнозите!

# 114
Не,че си няма легло  Лори-ето го!                             
    /   дюшече от детското креватче  на щерката/Ама най-е сладко при нас...

# 115
  • Mediterraneo
Моята, нали е кралица, разполага с леглата и възглавниците на всички ни. Има си легло, има си нейни одеалцета, но обожава да се намести на току- що освободено и още топло място на нечие легло. Зимата задължително спи на кравай директно под юргана на приемащия, задължително някоя от сестрите й( в момента разполага само с една човешка сестра, нейният Човек живее надалеч). Та така у нас. Косми пилее, но някак остават само по пода, по дрехите не се задържат и набиват. Имахме едно куче навремето, айййй, бяхме като негови събратя, особено някои материи така се набиваха с косми, че никога не се изчистваха. На Рейна не са такива.

# 116
  • София
Зимно куче си е Ксена. С косъм и подкосъм се вихри на воля в снега. Днес й хвърлях снежни топки и куклата се скъса да ги гони, че и да ги търси в снега. Simple Smile

Тук заслужено получава лакомство, че е благоволила да стои мирно една секунда, докато я снимам. Simple Smile

Ние й мием лапите с вода и бършем с хавлиена кърпа. После, ако има нужда, доподсушаваме с микрофибърна кърпичка.

# 117
Кастиел, ако не съм у нас, си полва леглото, или леглото на Грейси. Ако съм у нас, ми спи в скута, както знаете, но вечер задължително, като си легна, идва да ми се моли да го взема при мен и му е много любимо да спи между двете възглавници, разбира се, с дупето на моята възглавница. Като го взема него да спим и след малко пристига и Мегчето.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:10 от DreamingOfSummer

# 118
  • Пловдив

В Пловдив сняг няма, само кал и дъжд. И ние както се вижда цял ден мерим дивани и легла.

# 119
Ох, мамин сладък Шошко ♥️ Как сладко спинка, и аз бих се гушнала до него!

Общи условия

Активация на акаунт