Любители на кучета - 148

• 23 268
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Защото предния път и аз така бях решила - дрисна вечерта и все пак го нахраних. В 4 и нещо сутринта ме събуди възмутена Грейси, че коридора и кухнята са минирани. Не ми се рискува пак, ще му дам довечера, ако не е пак така като излезем.

# 601
  • Варна

След като се разлае по някое куче навън, остава така със запретната устна над едното зъбче. Joy Дали се получава така и при други?

# 602
Предният ми кавалерчо често правеше така. Изглеждаше ми все едно си хапе устната от яд, но беше сладко.

# 603
И която предишно Норче така правеше. 1,200 кг беше ама се държеше като 50 килограмово!

# 604
  • Mediterraneo
Аз не държа гладна умишлено. Паничката й е винаги пълна и на мястото си. Тя като не се чувтва добре, просто не яде. Ето вчера повърна веднъж, не беше хапвала нищо от предната вечер, но чак до днес на обяд не яде. Явно се почувства добре и се нахрани.

# 605
Ох, да се оплача от Лъки СОТа!
Преди два часа така се разла, че сърцето ми се изстреля в гащите. Станах и погледнах през шпионката. Комшийката си прибираше мъжа мортос. Едва отключи, защото хем го подпираше да не падне, хем се мъчеше да отвори вратата. Толкова беше пиян завалията, че чак жал ми стана. Сега Лъки спи (на портмантото), а аз се блещя.
През деня ходят хора нагоре и надолу, асансьорът трака, ремонт има във входа. Е, да, ама по това време явно Лъки е решил, че не е нормално някой да обикаля по етажите. Пък то не е Баф-Баф, а е едно пронизително и хем силно, хем като песен изпято, че чак ушите ми пищят.

# 606
Най-вероятно и на съседите сте изкарали акъла, може още някой да е излязъл да погледне какво става Smiley

# 607
Пълни купички няма как да държа, защото и тримата са лакоми, та всеки яде отделно и по грамаж. Едно време имах нелакомо куче и тогава и аз така правех.

# 608
Аз слушкам, слушкам, слушкам.......Grinning

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 22:59 от Реа

# 609
Реа на мен ми изглежда,че казва" ще се опитам да слушам" ама не знам колко й се получава. Нашата с такъв поглед гледа като направи нещо и след няколко секунди пак същата работа.

# 610
Да чукам на дърво, моите ядат всичко и няма проблем. Сутрин ядат гранули, вечер манджа (от карантия и ориз). Гранулите редувам - пиле, риба, агнешко, как дойде. Ако ядат само един вид храна и те ще са с капризни стомаси. Зара е с невероятна козина, като коприна. За пръв път имам дворно куче с такава прекрасна козина.

Матей и Зара на разходка.

На двегодишна възраст, Зара сменя цвета на козината. От хубаво черно става сива.

Свършиха ми лайковете и не можах всички хубави муцуни да харесам.

# 611
  • София
Матейчо е пораснал. Simple Smile
Позиране от Арчи.

Малко милувки.

# 612
  • Враца
Нещо, ще се яде ли ?

# 613
  • София
Muffin... , кога ще ни зарадваш със снимки на Арчи и Гого? ❤

# 614
Кастиел обикаля, обикаля на послената ни разходка преди малко, аз кристализирах, той нищо не свърши, освен да се изпишка и накрая се изака в кухнята. Sad

Общи условия

Активация на акаунт