Знам, че са кръстоски. От години ги следя, още преди 5 години в Испания (вече имаше такива) и съм разговаряла със собственици там на такива кученца. Всички жизнерадостни, любопитни и прекрасни в различията си. Спряла съм се на проверен развъдник, тук в пловдив, не е от олх, ще отидем и на място да поразпитаме за информация. Просто ми се искаше да поговоря и със собственици на такива, виждам доста по улиците..особено пуделчета.
нямат представа с какво се захващат, и после след като вече кученцето е у дома, искат, не искат, играят хорото. Къде ще идат… 😀 Аз още по време на обучението си се ужасих и и казах, че никога няма да си го причиня. И да искам, нямам такова време. Затова си избрах лесна за поддържане порода. Ако не работех това, идея нямаше да си имам, и щях да ви се оплаквам как реша пудел с часове и нищо не става, или как да ми го обръснали до кожа в някой салон. 😀
Знам, че са кръстоски. От години ги следя, още преди 5 години в Испания (вече имаше такива) и съм разговаряла със собственици там на такива кученца. Всички жизнерадостни, любопитни и прекрасни в различията си. Спряла съм се на проверен развъдник, тук в пловдив, не е от олх, ще отидем и на място да поразпитаме за информация. Просто ми се искаше да поговоря и със собственици на такива, виждам доста по улиците..особено пуделчета.
Да ви е много здравичък и игрив!Препоръчани теми