50 000лв. - за нов дом или бизнес?

• 4 196
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
бих се преместил в друга държава - например Испания
...
 Пък може да срещнеш и някой испанец.
Това е бгмамската мечта. Wink

Както едно време, когато американските филми продаваха "американската мечта".

# 91
Аз не се майтапя - ако се вярва на Хипопотам, там ще си купи за двойно по-малко пари апартамент, до който барем ще има път, а не като това, което тук й предлагат:

Вече испанците дали са по-готини от нас, българите, не знам.
Но за млад несемеен човек не виждам какви проблеми има да си търси късмета по света.

# 92
За 100 к лв може да се намери и двустаен апартамент. И то в сравнително нормален квартал. Препоръчвам да си гледаш обявите, но и да си намериш добър брокер, който да ти търси апартамент според бюджета. Като е добре да добавиш едни + 10 000 лв, за да можеш да додаше, ако се наложи. Имам приятелка брокерка, от която знам, че доста често хубавите апартаменти и магазини изобщо да не стигат до обява, а веднага щом излезе, брокерите си ги предлагат на своите клиенти. Може да почакаш известно време, но важното е крайния резултат.

Лейди, Тези цени за кой град и за кои години ?

Такива цени освен насън ...

Приличен двустаен в приличен квартал за 100 х. ЛЕВА ???
Това къде ?

# 93
Ако гледате обявите със сигурност няма да намерите. Затова писах да се потърси брокер. Има и групи във ФБ, в които собствениците директно си пускат обяви за апартаментите. Ясно е, че апартамента ще е за основен ремонт, но за тази цена, ремонтиран няма начин да се намери. Обзаведен пък съвсем.
Пак пиша - сигурно няма веднага да намери, но ако има търпение, винаги изскача по нещо приемливо

# 94
  • Out of the Mix
В София от години няма апартаменти за 50 000 EUR, години.
Двустаен под 120-150к няма.

# 95
Кому са полезни подобни твърдения ?

Лейди, Вие кога за последно видяхте реална  сделка в София на тези цени ?

Общи условия

Активация на акаунт