Имам нужда от съвет...

• 5 687
  • 172
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Надявах се,че нещо ще се промени.
Децата бяха малки,грижи,нямахме помощ от никого.
Мислех,че е само период.После започнах да осъзнавам,че проблемът е някъде друг.
Говорихме,не съм била груба.Напротив.Но отговор и до ден днешен не получавам.
Период е от месец-два, 10 години...Няма нужда от отговори. Нищо няма да се промени. Ако ти е залипсвал секс на 10-тата година, се уговорете нещо и го получавай другаде. Явно и ти не си сексуален тип, да не използвам по-силни думи, щом чак сега се сещаш да се чудиш какво да правиш по случая.

# 16
  • Обран бостан ;)
Две деца без секс ?

Мария ли се казваш ?Trollface
Няма нужда от подигравки.Проблемът ми е съвсем реален.
Децата са от преди това...

Искаш да съм сериозен - ОК.
Имала ли си мъже-приятели, които са те искали физически, но ти си държала да са ти "само приятели" ?
Същото е, но сега си от другата страна.

# 17
Всичко започна около 35-ни годишнина.
Просто охладня.Дали тогава е имал връзка с някоя жена,не знам.Той няма да си признае никога.Работим на смени-когато аз съм на работа,той е вкъщи.И обратното.Едва ли сме си омръзнали толкова.Чуваме се по телефона,защото ня мен ми липсва контакта с него.Той никога не инициира нищо.Винаги аз съм първа.Но след поредица неуспешни опити,ми се срина самочувствието както жена.

# 18
Може да е станал импотентен и да се срамува, и затова да не коментира.
Някоя жена може да си живее преспокойно в такъв брак и даже да е много доволна. Друга ще избяга като дявол от тамян. Няма едно решение, което да е правилно за всички.

# 19
Ти сама си го сриваш това самочувствие.
10 години все пак.
Отдавна е трябвало да сложиш картите на масата.
За него явно винаги си била даденост.
Ми спри да му звъниш и да му се молиш като улично куче.

# 20
Както си тръгнала още малко ще изникне и друг проблем на 55 годишнината ви от брака. Не се ли мисли по рано за това, че мъж ти не те пипа?

# 21
Що за тъпа пързалка?

# 22
Разговорите по телефона са чисто битови.Не се моля.Картите отдавна са сложени на масата.Разговор съм инициирала,но се е получавал само монолог.Никакъв отговор.И така до следващият път.С разговори не съм стигнала доникъде.

# 23
  • Някъде там
Разговорите по телефона са чисто битови.Не се моля.Картите отдавна са сложени на масата.Разговор съм инициирала,но се е получавал само монолог.Никакъв отговор.И така до следващият път.С разговори не съм стигнала доникъде.
С нищо няма да стигнеш до никъде, просто това е приключила връзка.
Питала ли си го ти можеш ли да си хванеш любовник? Просто да видиш дали ще има някаква реакция.
Каква е причината от твоя страна, да не приключиш това мъчение ?
Вижда се, че не получаваш нищо от съжителството с него.
Не става с опити за близост, не става с разговор. Какво точно очакваш да стане? Изведнъж да каже, вече те искам и да започнете да правите секс ли ?

# 24
За важните неща трябва да се говори. Това е от важните неща. Няма начин да не иска да ми отговори, ще настоявам.
Ако развод не ти е подходящ вариант, нямаш много опции освен да си кюташ както и досега или да си намериш любовник. Но този брак за мен е проформа. Само си криеш главата в пясъка.

Да го пита дали може да си хване любовник е пореден жалък опит. Ако й отговори да, какво? Още едно унижение.

# 25
Ох ,сто процента се праска с мъже и теб те иска за параван .Ами ти му искай да имате отворен брак .И ,като намериш подходящия ЧАО ,ЧАО .

# 26
С нищо няма да стигнеш до никъде, просто това е приключила връзка.
Питала ли си го ти можеш ли да си хванеш любовник? Просто да видиш дали ще има някаква реакция.
Каква е причината от твоя страна, да не приключиш това мъчение ?
Вижда се, че не получаваш нищо от съжителството с него.
Не става с опити за близост, не става с разговор. Какво точно очакваш да стане? Изведнъж да каже, вече те искам и да започнете да правите секс ли ?
Не съм повдигала темата за друг мъж.Той знае,че съм израснала в семейство ,в което сканадалите относно ревност и изневери са били ежедневие,и че аз самата не съм склонна на това.
Знае,че го обичам много,и няма да тръгна да правя такива опити.Може би това го успокоява.

# 27
А, ясно – няма да те происка тепърва.
Човекът си е намерил друг/а тръпка.
Не мисля, че е импотентен.
Прави я на луда.

# 28
Ако човек е на център, никой не може да го направи луд Grinning

# 29
И сз съм за друг мъж , свършил си е работата -две деца и хайде .

Общи условия

Активация на акаунт