Имам нужда от съвет...

• 5 678
  • 172
  •   1
Отговори
# 60
За лесни отношения все ще намери, но не всеки търси това.
Но пък може да опита. Все пак 10 години на сухо.
Може и да и хареса навън сгоден любовник, пък вкъщи да си има некъв мъж за пред хората Grinning

# 61
Тя 10 години мъж да не я пипне, скоро може и да четем за депресии (ако не е вече, с тези мнения...) и че не заслужава обич и мъжко внимание.
Потрес до какво могат да се докарат сами някои жени.

# 62
  • Някъде там
Дадоха ти се доста съвети. Ще се възползваш ли от тях , или ще продължиш по старият начин, както до сега ?

# 63
Сега трябва да гадаем, но според мен мъжът ти е изгубил либидото си по някаква здравословна причина и не е направил нищо, за да си го върне, защото така си е добре. А ти, малко ми е странно сега чак на 46 години толкова да ти липсва секс тепърва. Че той и досега добре да е бил, на тая възраст вече почва да не излита така самолета. А ти тепърва ще търсиш сексуални изживявания от него... не знам просто какво да ти кажа.

Единствено, напълно е сигурно, че става ли му , или не му става, не бива да ти подвиква и да те нагрубява, липсата на съчувствие, като си болна също е лошо нещо.

# 64
  • София
Между другото, с това ниско самочувствие, не ми се мисли какъв любовник би си хванала - от трън, та на глог.
Моят съвет е - работа с психолог.

# 65
Авторке, как си представяш развоя на ситуацията след 10години? Тогава децата вече няма да зависят от вас. Ти къде ще бъдеш? Къде искаш да бъдеш?

# 66
Сега трябва да гадаем, но според мен мъжът ти е изгубил либидото си по някаква здравословна причина и не е направил нищо, за да си го върне, защото така си е добре. А ти, малко ми е странно сега чак на 46 години толкова да ти липсва секс тепърва. Че той и досега добре да е бил, на тая възраст вече почва да не излита така самолета. А ти тепърва ще търсиш сексуални изживявания от него... не знам просто какво да ти кажа.

Единствено, напълно е сигурно, че става ли му , или не му става, не бива да ти подвиква и да те нагрубява, липсата на съчувствие, като си болна също е лошо нещо.

Ирис, точно заради това му поведение смятам, че той я има за някакъв ходещ предмет.
Не я обича, не я уважава.
Но и тя не се обича и не се уважава, защо той да го прави.
Тя ако се обичаше и уважаваше, нямаше десет години да му се влачи и да му търпи грозното отношение.

Дадоха ти се доста съвети. Ще се възползваш ли от тях , или ще продължиш по старият начин, както до сега ?

Е, не я припирай де.
Нека помисли няколко години Grinning

Мда, не е за любовник, а за психолог първо.

# 67
Аз предполагам, че на тая възраст и на нея не и е най-важен бурния секс, а отношението на мъжа и, който не само, че не я желае, ами направо се държи гадно.
Най-разумно ми се вижда да изчака да завърши и да стане студент и малкото дете и да  го напусне. дотогава голямото ще е завършило и ще се издържа само,  малкото ще го избутат някак двамата, макар и разделени. И като свободна жена, която работи ще си отговаря само за себе си, млад любовник ли ще си намери, каквото иска това ще прави, вместо да си усуква живота около този мъж.

# 68
Те спят в едно легло. Няма как да не знае има ли сутрешната ерекция и либидо, или не.

# 69
  • София
Само, че народът е казал - "Колкото по-късно, толкова по-мръсно". Защото на 35, 40, дори 46 години макар и трудно, шансът да  срещне читав човек е по-голям. Тоест, той намалява с всеки изминал ден, да не говорим за година. Но ти си чакай, де Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 17:25 от Светулчица

# 70
Те спят в едно легло. Няма как да не знае има ли сутрешната ерекция и либидо, или не.
Много ясно, че има как.

# 71

Е явно няма, или поне не ги афишира в нейна посока, което по-вероятно сочи да няма.

# 72
  • Обран бостан ;)

Ако става след него - няма как.

# 73
Много невероятна история. При подобни случаи на отчуждаване, обикновено хората се разделят в различни стаи, под някакъв претекст - че той хърка, че тя чете до късно и му свети, че някой от двамата става твърде рано и другият се буди... Но да обитават една спалня, да се събличат един пред друг, да спят в едно легло, да им се допират крайниците волно или неволно в леглото, и да няма близост между тях - звучи ми недостоверно, съжалявам. А това, че жена в разцвета на сексуалната си активност (35) няма да направи нищо по въпроса и ще реши, че това е нетърпимо чак след десет години (46), когато вече е на прага на менопаузата - още по-недостоверно.Вие изобщо представяте ли си какво са десет години без секс за жена на тази възраст? Тя до сега да е откачила 10 пъти, и да е на антидепресанти и хормони. Сега се сетила. Измислици-премислици.

# 74
Аз познавам жена със същия казус , от години не я е докосвал , над 10 са . За мен и двамата мъже са си си на другия бряг , но да имат жена и деца през обществото и роднини .

Общи условия

Активация на акаунт