Когато си разговаряла с мъжа си, правила ли си си устата за любовник или да го напуснеш? Как реагира той? Можеш ли да надушиш дали той има любовница?
Нещо ми светва лампата от историята с това, че той се е подразнил, че авторката се е оплакала, когато е била болна. Само някой с наистина сериозен проблем, продължил с времето може така да се подразни. Един вид ти за какво се оплакваш, а на мен какво ми е (обаче не казва, че нали егото му).
Детето, щом е със СОП със сигурност ви е голяма тежест, напълно разбираемо. Оттам на всеки от вас му е изгърмял бушона в някаква посока, според характера. Разбирам затрудненията и не всеки издържа, но можеше да ви обедини като семейство, а не да се делите. Очевидно той не е от издръжливите характери, но пък и ти се оставяш да те тормозят. Не знам степента на соп при детето, но то ще ви е за цял живот...не знам сама наистина как ще ти е, ако поемеш в тази посока. Няма да ти е лесно, но пък ще си дадеш емоционалната свобода, от която имаш нужда. Той реално помага ли ти с детето? Ако не, изгони го. Не ти трябва такъв немъж и не стига това, ами ако избухне пред детето?
Помисли над тия неща. Бъди смела, вземи решението.