Имам нужда от съвет...

• 5 674
  • 172
  •   1
Отговори
# 75
Нормално е като мине много време и секса в брака да намалее. Но да изчезне? И то 10 години?
Когато си разговаряла с мъжа си, правила ли си си устата за любовник или да го напуснеш? Как реагира той? Можеш ли да надушиш дали той има любовница?
Нещо ми светва лампата от историята с това, че той се е подразнил, че авторката се е оплакала, когато е била болна. Само някой с наистина сериозен проблем, продължил с времето може така да се подразни. Един вид ти за какво се оплакваш, а на мен какво ми е (обаче не казва, че нали егото му).
Детето, щом е със СОП със сигурност ви е голяма тежест, напълно разбираемо. Оттам на всеки от вас му е изгърмял бушона в някаква посока, според характера. Разбирам затрудненията и не всеки издържа, но можеше да ви обедини като семейство, а не да се делите. Очевидно той не е от издръжливите характери, но пък и ти се оставяш да те тормозят. Не знам степента на соп при детето, но то ще ви е за цял живот...не знам сама наистина как ще ти е, ако поемеш в тази посока. Няма да ти е лесно, но пък ще си дадеш емоционалната свобода, от която имаш нужда. Той реално помага ли ти с детето? Ако не, изгони го. Не ти трябва такъв немъж и не стига това, ами ако избухне пред детето?
Помисли над тия неща. Бъди смела, вземи решението.

# 76
Явно има доста неща, които авторката ни спестява. Може да живеят в нейно жилище, но тя да има някакви сериозни проблеми - физически, психически, зависимости, не работи от години, страда от шизофрения например... щом толкова се е притеснила за мнението на родителите си и познатите си, какво ще кажат, как така ще изгони тя доброто момче...
Също така, подозирам, че съпругът й не я понася, седи с нея от съжаление и поради удобство, а и липса на други алтернативи.
Тя прекалено добре си познава ситуацията, а и мъжа си. И много добре знае той защо не иска да има никакви сексуални отношения с нея, въпреки, че уж я гушкал и целува 😄
Може да е обратен, може да не му става. А може и тя да го отблъсква по някакъв начин.
Тя просто е решила малко да по мрънка тук, щото много се е обидила как не й е обърнал внимание по празниците, като бива болна.
Ами ако е постоянно болна?
Не знам, тя си знае.
Ами какъв точно съвет иска, след 10 години в такива отношения?
П. По. Тя, за толкова време, и ако е имала поне някакво желание да правят нещо, щеше да предприеме конкретни физически действия, а не само да му задава въпроса - Защо?

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 18:28 от Прекрасная Василиса

# 77
  • Далечният изток
За мен е обратен...

Но пък авторката да търпи такова отношение 10 години?! Не знам. То не е само сексът, то цялото отношение е обидно и гадно...

Добри съвети се дадоха. Авторке, осъзнала си, че имаш голям проблем с този мъж, направила си първата крачка. Сега остава да помислиш за себе си. Не какво ще кажат родителите ти, не какво ще кажат приятелите, това не трябва да те интересува. Положението ти никой не го знае, само ти. И само ти си отговорна то да се промени. Ако искаш де...

# 78
Явно има доста неща, които авторката ни спестява. Може да живеят в нейно жилище, но тя да има някакви сериозни проблеми - физически, психически, зависимости, не работи от години, страда от шизофрения например...

Малко прекаляваш с тия диагнози, не мислиш ли?
Какво ти е образованието? Медицинско ли?
Каква шизофрения има авторката? Би ли ни просветлила Grinning
 Параноидна шизофрения, дезорганизирана шизофрения, кататонична шизофрения, недиференцирана шизофрения или резидуална шизофрения Thinking

# 79
  • София
Този определено не е наред, ама и ти не си наред, че го търпиш.

# 80
Елора, написах "например" само, не съм давала диагнози. Може пък да правя асоциация с хора, които познавам лично.
И за това смятам, че авторката премълчава доста неща. Чака някакво решение от външен фактор. Защото няма смелост и сили да го вземе сама това решение.

# 81
Ако е обратен все пак има някои знаци според мен. По- скоро са се очуждили покрай детето със СОП и той е станал импотентен. Защо тя е приела да живее така тя си знае.

# 82
Ако темата е истинска, не си представям човек – мъж или жена да изтласква 10 години сексуални желания. Нещо не е вярно в тази история.

# 83
  • Обран бостан ;)
Много пъти съм чувал жени да казват "Искам да ме възприемат като човек, като личност, а не като сексуален обект".
Ето, че мечтата се е сбъднала - кое пак не ви харесва.

# 84
Е, само ли? Тя тогава спокойно може да се пренесе в библиотеката.

# 85
  • Обран бостан ;)
Според теб в библиотеката цуни гуни не може да има. А според мен може  Wink

# 86
  • София
Много пъти съм чувал жени да казват "Искам да ме възприемат като човек, като личност, а не като сексуален обект".
Никой не иска до го възприемат само като парче месо, но пък в любовните връзки трябва да си и сексуален обект, иначе защо и е на авторката изобщо да бъде с мъж. Може спокойно да си живее с някоя приятелка.

# 87
  • Обран бостан ;)
Никой не иска до го възприемат само като парче месо, но пък в любовните връзки трябва да си и сексуален обект, иначе защо и е на авторката изобщо да бъде с мъж. Може спокойно да си живее с някоя приятелка.

Искам тъй, искам иначе, искам да искам, щот' така искам. Wink

Като мъж ще ви кажа, че мерак към жена, която прави хубав и редовен секс не минава.
Ако се сеща веднъж на 2-3 месеца, кога на нея и е кеф - минава и не се връща.

# 88
То същото и от жена към мъж, Ал Simple Smile

# 89
  • Обран бостан ;)
То същото и от жена към мъж, Ал Simple Smile
Така е. Но си мисля, че ако на нея и беше минало желанието нямаше да и пука за неговото.

Общи условия

Активация на акаунт