🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 985
  • 808
  •   1
Отговори
# 30
Презаписано е. Тази русата на масата е с къдрици, на оценките с права зализана коса.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 01:21 от nananana999

# 31
  • Враца
Лелее, забравила съм го, утре ще изгледам епизодите.

# 32
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледам го вмомента и ще запълвам коментара в движение:

Домакинята - Лора, много красива. Не знам дали си е правила нещо на лицето (скули и нос виждам),но ми дава усещане на млада италианка от луксозен квартал в Рим.
Снимки с бившия й съпруг. https://www.yanapeneva.com/stories/lora-and-ivan-wedding-in-varna
Не знам къде е жилището,но сградата е нова и точно по вкуса ми. Малко блокче,чисто,спретнато в хубави цветове.

Гостите са интересни и шантави. На тази русата жена въобще не й отива тази коса. Безумие с това жълто,оранжево на петна. С друг цвят и по-правилен грим е симпатична жена.Като поведение ми е една идея по-лигава от моята търпимост.

Браво,прави хляб.Е,защо зехтин в българска питка?!Вкусен изглежда.
На мен ми дайте топъл домашен хляб и масло. Десятка без колебания.

Салати и разядки - ок без уау.
Ох,основното предварително готово,десерта предварително направен. Е,какво да гледаме? Рязане на репички и мачкане на варени картофи?
Като цяло - хубаво меню: вкусно,семпли салати и разядни,домашен хляб - бих й дала 7,5/10
Ако е била кулинарка и е участвала в Мастър Шеф, трябваше да направи нещо по-сложно и интересно.

Масата въобще не ми хареса - големи,едри елементи на малка маса.Огромни чинии с вид на купи за плод и зеленчук. Аз бих сложила цветя и свещи като аксесоар,а не като доминантни предмети на масата.

И аз мисля,че са презаписвали.Аранжираната маса е с 5 комплекта посуда.Също така, никога не събират в 1 седмица един мъж с 4 жени,винаги са 2 или 3 мъже.

За оценките: Блондинката яко ще ги режи,все нещо не й е по вкуса.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 07:22 от Adoralova

# 33
Лора е свила перките малко. Като беше сгодена и омъжена беше демонстрация на дом на брега на морето, с две пачки. Сватба от приказките. Сега , малко е смачкана , след като е в развод ( тя го каза в На кафе).
Аз стигнах до там, че участието ѝ в панела на Гала е нейния връх в кариерата и в бастисах. Да ти имам приоритетите...

# 34
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За връх не каза,но намекна,че много е драпала за панелистка и си е чакала реда.
Аз харесвам настоятелност и дисциплина у хората,знаят какво искат и търпеливо и с постоянство си го извоюват.
Друг е въпроса,че тук става въпрос за предаване без особена ценност и се гледа за запълване на време.

# 35
Харесвам Лора. Обаче беше скучно, къде гледах, къде не.. Другите гости пък въобще не са ми интересни.
Не мисля, че беше нужно да режат и презаписват. Хайде и филмите с него да изтрият? Ясно е, че са снимани епизодите преди да го арестуват. Това е моето мнение и в никакъв случай не оправдавам постъпката му, нито пък съм му фенка.

# 36
Тази Силвия е на светлинни години от Лолова. Лолова беше широкоскроена личност. Тази е просто невъзпитана и с претенции. Този с халата, само с това ли е известен? Има нещо много неприятно в него.
Домакинята ми хареса.

# 37
Гледам го вмомента и ще запълвам коментара в движение:

Домакинята - Лора, много красива. Не знам дали си е правила нещо на лицето (скули и нос виждам),но ми дава усещане на млада италианка от луксозен квартал в Рим.
Снимки с бившия й съпруг. https://www.yanapeneva.com/stories/lora-and-ivan-wedding-in-varna
Не знам къде е жилището,но сградата е нова и точно по вкуса ми. Малко блокче,чисто,спретнато в хубави

Жилището е в КК Русалка на север от Каварна, собственост на Баневи. Всяко лято почти стават скандали заради платения достъп до плажа. Там колкото и да е живписно, толкова и западнало, може би е строено в соца, но с мисъл. Явно съпругът на Лора не е случаен гражданин, щом може да си позволи частна вила на това място.

Само на мен ли ми направи впечатление, че Манчев готви в неособено чиста кухня? Въпреки розовия филтриран фон ясно личеше мизерията около контактите. Виждаха се и някакви черни точни по гърба на кухнята, сякаш някой е трепал мухи.

# 38
Не, аз това си помислих снощи, ходи по чуждите кухни, упреква ги за хигиена, а неговия клеасал котлон ми избоде очите.
На мен ми беше скучен епизода.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 09:55 от *Биле омайно

# 39
  • София
Харесвам Лора. Обаче беше скучно, къде гледах, къде не.. Другите гости пък въобще не са ми интересни.
Не мисля, че беше нужно да режат и презаписват. Хайде и филмите с него да изтрият? Ясно е, че са снимани епизодите преди да го арестуват. Това е моето мнение и в никакъв случай не оправдавам постъпката му, нито пък съм му фенка.
Проблемът е, че Димо се напива точно на едната вечер и го хващат, съответно няма как да обяснят защо изведнъж той вече няма да готви, да ги посрещне у тях и няма да присъства на следващите вечери. Ако беше заснета цялата седмица, тогава е друго.

# 40
  • Бургас
Аз повечето слушах, и по малко гледах, и не съм забелязала кухнята му. Той в заведение ли готви?🤔

# 41
Да, мисля, че беше в кухнята на неговия ресторант. Без да го твърдя на 100 пр.
Не съм му влизала в кухнята.

# 42
  • софия
На Лора бракът не е продължил дълго, а изглеждат влюбени.

Не знам къде е жилището,но сградата е нова и точно по вкуса ми. Малко блокче,чисто,спретнато в хубави

Жилището е в КК Русалка на север от Каварна, собственост на Баневи. Всяко лято почти стават скандали заради платения достъп до плажа. Там колкото и да е живписно, толкова и западнало, може би е строено в соца, но с мисъл. Явно съпругът на Лора не е случаен гражданин, щом може да си позволи частна вила на това място.
Мисля, че се визира апартаментът, в който живее, а не вилата, на която е била сватбата.
Пазарът ми прилича на този в Младост.

# 43
Не, аз това си помислих снощи, ходи по чуждите кухни, упреква ги за хигиена, а неговия клеасал котлон ми избоде очите.
На мен ми беше скучен епизода.
На мен също ми направи впечатление, че кухнята в която готви Манчев е доста мръсна.
Но може би не е в неговият ресторант...

# 44
Димо си е бил там, гаранция. Няма как точно такава новина да излезе толкова време, преди ние да знаем, че и Теа наистина участва в Черешката в този сезон. Сега изведнъж 4 човека, вместо пет. Най-вероятно се е случило в първата  или втората вечер, закопчали са го и другите епизоди са били без него. Той беше в ареста със сигурност, поне така пишеше. Едва ли е заради някаква позиция на Нова, а по-скоро поради физическа невъзможност да продължат снимки с него - логично е - снимаш - пиеш -хващат те - арестуват те - няма те за следващи снимки.

Общи условия

Активация на акаунт