Бихте ли приели жена с дете?

• 19 720
  • 960
  •   1
Отговори
# 870
Даже не мога да си представя мъж да ме покани на 'среща' във фитнес Scream
Трудно ми е да си представя също какви жени биха се съгласили на такава оферта. Joy

# 871
Даже не мога да си представя мъж да ме покани на 'среща' във фитнес Scream
Трудно ми е да си представя също какви жени биха се съгласили на такава оферта. Joy
Ведри, спортни жени, под 30г.

# 872
  • По света и у нас
Сега. Юрист съм все пак Joy
На лекарите не разрешават да си оперират близките.
Аз ще ти подготвя брачния договор.
Ти само не спирай да го въртиш кичура и не свалай червените обувки.

Базила е друг казус.
Тя ще се омъжи не по-рано от 70, за минимум двайсет години по-възрастен милиардер, с когото се е запознала, защото е била ухажвана от неговия внук.
Бази аз милиардерът ти съм го намерила. Само кажи и те запознавам. На 70 е, затова не се моткай.

# 873
  • Paris, France
Бази аз милиардерът ти съм го намерила. Само кажи и те запознавам. На 70 е, затова не се моткай.

Някой 90 годишен няма ли? Милиардер, разбира се 🤣

# 874
  • По света и у нас
Е прекаляваш! Ти на 70 ли си, че ти е млад моя познат?

# 875
  • Далечният изток
Ааа, виж за един такъв и аз може да се прежаля.
Усещам, че всеки момент ще ни изтрият и заключат...

# 876
Ще бъде много жалко, ако я заключат, тази тема е съвсем на място в СО и с малко повече модераторство би могла да пребъде във времето.

Но докато е налична, да спомена, че след като се замислих, установих, че около нас има доста бракове с "жена с дете" - и то трайни бракове, по 15-20+ години. Вчера срещнах познат - общото им дете наскоро завърши в Ню Йорк, заговорихме се за него и за по-голямото, което е на жената - ами този човек говореше с такава топлота за "чуждото", което той е отгледал заедно с по-малкото...

Та моята теория е, че има нещо общо с бедността и немотията - мъжете, които нямат ресурс, гледат на "чуждите" деца като на заплаха. Тези на средно ниво и нагоре не виждам да имат такива притеснения, на тях им е широко около врата и живеят по-нормално.

# 877
Ще бъде много жалко, ако я заключат, тази тема е съвсем на място в СО и с малко повече модераторство би могла да пребъде във времето.

Но докато е налична, да спомена, че след като се замислих, установих, че около нас има доста бракове с "жена с дете" - и то трайни бракове, по 15-20+ години. Вчера срещнах познат - общото им дете наскоро завърши в Ню Йорк, заговорихме се за него и за по-голямото, което е на жената - ами този човек говореше с такава топлота за "чуждото", което той е отгледал заедно с по-малкото...

Та моята теория е, че има нещо общо с бедността и немотията - мъжете, които нямат ресурс, гледат на "чуждите" деца като на заплаха. Тези на средно ниво и нагоре не виждам да имат такива притеснения, на тях им е широко около врата и живеят по-нормално.

То и жените в идентичен случай също гледат на чуждите деца като заплаха, защото на мъж с нисък доход грубо 1/4 от заплатата му отива за издръжка на дете (дори повече, ако е на МРЗ, защото е 1/4 от бруто МРЗ минималната издръжка), а ако са 2 децата, направо половината му доход.

# 878
Така е, но темата е за жените с деца, затова примерът е в тази посока.
Иначе имам дори повече примери за жени, които са в продължителен брак с мъже с деца от предишни връзки или бракове.

# 879
Базила е друг казус.
Тя ще се омъжи не по-рано от 70, за минимум двайсет години по-възрастен милиардер, с когото се е запознала, защото е била ухажвана от неговия внук.
Дързост и красота е положението.
//
Няма, де. Никво моткане. Ще извъртя няколко младежа още и съм при теб. Колко му е. Joy
//
Темата е добра, да. Много добре разкрива нагласите, предразсъдъците, лимитите.

# 880
  • Out of the Mix
Или водиш прекален промискуитетен живот, или само ти е такова мисленето, или ни взимаш за канарчета + парламата за убиване на време. Simple Smile

# 881
Мъжете са красавци (по-младите и бели поне), но имат някаква омраза към жените, някакво съревнонание още от люлката. Нещо все се съпоставят с женското съсловие, ала Крис78 Супер меркантилно настроени са, като женички, гледат ти количката, телевизора и объвките маникюра и чантата.
Моля? Аз дори не знам кои марки обувки колко струват и кой маникюр колко е, та да гледам на хората в нещата.
Да не ме бъркаш с някого? Това е много присъщо на жените, не на мъжете.
Дъщеря ми даже, от тийнейджърка още, веднага като види някой човек (момче, момиче) знае маратонките му от колко лева са, телефона му от колко лева и т.н. Без въобще аз да съм я учил или насърчавал за такова нещо - за мен самия всички телефони изглеждат еднакви на външен вид, черни паралелепипеди, и не мога да отгатна колко струват само с поглед.
По-големите жени пък веднага се ориентират по колата, професията и т.н. на мъжа става ли, не става ли.
Пък аз съм проста душа - винаги съм гледал ц*ц*, задник, усмивка, излъчване... пък обувки, телефони или коли грам впечатление не ми правят.
И забележете – човекът не се надяваше, че ще ме чука, пипа, целува, държа се съвсем джентълменски и даже държеше да плати той вечерята. Скандално. Joy
Че то направо обидно да не те пожелае, ти за кого си се гласила тогава, ха-ха!
Тоя е или някакъв обратен, или голям будала.
Иначе ми е ясно, че всяка жена хвали такива мъже и натрива носа на другите - вижте бе, вижте какво е истински джентълмен, пък вие? Вземайте пример от него! А не от някакви ред пил теории... То така ще ви е много добре ако всички мъже вземат пример от него и станат такива. За съжаление, сред балканците са рядкост, а сред американците не знам - Дона Дъ Примадона да каже.

# 882
Нали му чухте фитнеса на Годзилата
Айде да направим челиндж с издръжливост и мускул - не, мерси
Палячовски фитнес на млад увиснал мъж

Това като се знае, плюс, че за него образованието било от "немските роматнични сериали", а мъжкарското отношение за загубеняци, които плащат - и ето ти един бета, дето му пускат от немайкъде

# 883
  • София
Имам огромни съмнения, че който и да е пуска на такива. Мъжете, на които им пускат, обикновено са приятна компания и в добро настроение, а не се държат като пълни киселяци, на които целият свят им е крив.

# 884
  • Out of the Mix
Крис, не ти ли се е случвало да излезеш с жена, с която да усетиш, че не искаш "нещо повече", не че си "будала"? Rolling Eyes
Или всяка с "пълния пакет" не може да не я "минеш", че може "нещо да ти има" едва ли не, ама не.

Лъв, нали сме се разбрали, че не си "пускаме", а и двамата "си го искаме", или не? Wink

"Пускане" е "прежалване" все едно.
Айде от мен да мине.
Такива са ми най-долу в "йерархията, и нямаме допирни точки.

Общи условия

Активация на акаунт