Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 17 638
  • 360
  •   1
Отговори
# 210
Хайде сега, хубаво си прочетете коментарите и кажете дали щяха да са същите ако питащия беше мъж, ерген и дали да се забърка с прясно разведена жена с дете?
Щото обикновено като напишем нещо подобно в  такива теми към питащия мъж веднага няколко потребителки скачат като опарени и темите стават мазало.
П.с Джеймса е прав, квото и да твърдят бг мамите, свободни и готини мъже няма достатъчно и за всички, така че от един момент нататък трябват компромиси

Абсолютно на същото мнение съм и при ерген и прясно или непрясно разведена с дете. Ако му е във възможностите и способностите, по-добре с мома. Ама всички знаем, че има една специална порода ергенчета, за които нормалните свободни моми са висока топка, и вариантите са им или някоя много куца мома с кофти черти на характера. или някоя отчаяна самотна майка с дете, склонна на много компромиси.

# 211
  • Paris, France
Хайде сега, хубаво си прочетете коментарите и кажете дали щяха да са същите ако питащия беше мъж, ерген и дали да се забърка с прясно разведена жена с дете?
Щото обикновено като напишем нещо подобно в  такива теми към питащия мъж веднага няколко потребителки скачат като опарени и темите стават мазало.
П.с Джеймса е прав, квото и да твърдят бг мамите, свободни и готини мъже няма достатъчно и за всички, така че от един момент нататък трябват компромиси
Същото е за ерген. Тук още не съм чела ерген да се оплаква от жена, която го занимава с детето си, но да продължава да се среща с нея половин година, а да се възприема като млад, без деца и много готин. Има и прекрасни мъже и жени, които бездетни се събират без драми с човек с дете и живеят в хармония. Пол Макартни и норвежкият престолонаследник са далече от грозни, бедни, ниски, та да не могат да привлекат мома. На вашият президент жената също е много хубава и стилна, а го е взела с 4 деца.

Аз не виждам лошо да пробват ако има привличане и бездетният приема детето. Опитът ми сочи, че бездетната рано или късно почва да я боцка детето.

За себе си зная, че не бих могла, а не желая да нараня дете или да отнемам от времето му с бащата. Аз ще си ида, а те ще са се отчуждили.

Ако мъж де беше оплакал от същото, същото щях да му напиша, но без частта за губене на времето и младостта, защото при вас не е фатално.

# 212
Направо си е млада, хеле на фона на твоята възраст. Опитите ти да омаловажиш шансовете ѝ за намиране на добър мъж, за да се самоуспокоиш, че навярно теб никой не те иска, особено 30-годишни, не вървят.
Малко ли 40 или 40+ годишни ергени има. Сега е на мода. Да не говорим, че тя може и за 28 годишен, ако реши да се омъжи. Въобще, диапазонът ѝ на избор е все още голям. Да действа смело и без компромиси за това, което търси. Успех ѝ желая!

E да де, и аз това казвам. Много работи зависят от фона Wink
Пък за таз девойка аз не съм фона, който тя би желала Wink Нищо не омаловажавам, опитвам се да помогна, насочвайки погледа ѝ към реалността.
-----------------
Не зная обръщате ли внимание на граматиката, като пишете тук, но повечето ви постове са в условно (пожелателно Simple Smile Simple Smile ) наклонение. Ексесивна употреба на може, ако, има ли?, желая Simple Smile Simple Smile
---------------------
В крайна сметка се налага да се самоцитирам.

Скрит текст:

# 213
  • Out of the Mix
Съгласен съм с мненията на Невена. Hands Plus1

Сега, като мъж мечта потенциално за Сънчето и куп други, като нея в диапазона 26-28 докъм 35, не мога да не добавя и аз туй-онуй. Grinning

На 31 е млада жена, в прекрасна възраст. Но не е и "много млада". Такава е била преди 10 г. Разсъжденията й, обаче са леко объркани и инфантилни ( това, като "леко бременна" ).

Има целия избор на света, и при положение, че няма чувства и влюбване с господина, въобще да се освободи от тези отношения и да започне да излиза, запознавайки се с всякакви докато не си намери нейното.

Трябва да имаш яснота какво искаш и още в самото начало стъпка по стъпка наред с ласките и розовото, секса да се изговаря всичко, без сливи в устата, за да няма след това излъгани очаквания двустранно.

Мъж по-малък от нея по-скоро няма да й пасне, на повечето жени не ви пасват, ще й е мъжче, а не мъж. Smile

А и повечето жени харесвате мъж лидер, със силен характер, който има опит и вие просто да се оставяте в ръцете му. Но и такива са малко.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 10:24 от Revoker

# 214
  • София
Влюбена е. Лъже се.

# 215
Стига си се излагал, какъв мъж-мечта ще си за 26-годишни? Ако обърнеш внимание на темите за разликата във възрастта, ще видиш, че за повечето жени разлика от 15 години и кусур е егасиму-огромната и фрапираща разлика.

# 216
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Здравейте,

Тъй като не намерих подобна тема (или може би не съм търсила достатъчно добре), реших да се обърна към вас с въпрос, насочен към жените, които са с мъж с дете от предишна връзка.

Как ви прие детето и колко време му отне да свикне с мисълта, че вие сте новият човек до баща му?

Причина за въпроса:
С партньора ми сме заедно от близо две години, а с неговото дете – 7-годишна госпожица – се познавам от около година. През това време съм се стараела да бъда максимално добра с нея: опитвам се да бъда неин приятел, играем заедно, понякога ѝ купувам малки подаръци, а често излизаме тримата, за да се забавляваме.

Въпреки това, днес ми заяви, че не иска баща ѝ и аз да сме заедно. Честно казано, това леко преля чашата. Ако беше мое дете, не знам дали щях да успея да сдържа нервите си. Супер неприятно ми стана, защото полагам огромни усилия, а накрая получавам това.

Ще се радвам, ако някой сподели опита си и даде съвет как да постъпя в подобна ситуация.

Благодаря, че ми изчетохте терзанията.
Това е дете за Бога! Дете на седем, което има майка и баща и очевидно още не разбира и не може да приеме, че това са двама отделни души и имат нужда от човек до себе си. Преляло било чашата и едвам си си сдържала нервите?! Ако детето живее с майката и чува лоши неща за теб и за баща си е много лесно мислите му да бъдат насочени към изричане на тези думи, а може би детето просто иска отново семейство от баща му и майка му?
Една от вас двете трябва да действа разумно и зряло и това си ти.

Няма как да стане, тя е по-голямо дете от детето. На около 6-7 е и тя емоционално. Супер много ми е жал за детето...

# 217
  • Out of the Mix

Викаш време е за туй в онуй и още нещо. Joy

Или тя по-скоро се чуди да му "пусне" ли сякаш. Rolling Eyes

# 218
Да си + родител е по-трудно отколкото да си биологичен родител. Има нужда от време, любов, търпение, много емоционална интелигентност и до някъде компромис, за да намериш ролята си в живота на “чуждите” деца и те да го оценят. Не е невъзможно, но определено не е за всеки и със сигурност не става с купуване на подаръци.

# 219
То трябва мъжът да й оцени усилията. Отговорност на мъжа е да възпита децата си в приемливо поведение. Нейната отговорност е да има и тя приемливо и интелигентно поведение. Децата не са зрели да оценят реално подобна ситуация и усилия. А и те не са нейни, че чак невероятна любов към тях. Това е много неискрено според мен. Изпитание за отношенията е.

# 220
Родител +???

# 221
Април месец приключих връзка с разведен мъж с дете .Сърфирам из форумите ,по същата причина -Аз ли греша ,той ли е прав ?Прави ми впечатление от историите който прочетох ,че такива връзки ,особено, ако единия е без дете не се получават .Те ,всички са много обаятелни в началото ,но като заживее те заедно истината е друга .В повечето случай щом се отнася до разведен мъж са алкохолици ,насилници ,комарджия. Никоя жена не бяга от хубаво ,от бащата на детето си .За разведените жени не мога да дам мнение.Ще ти опиша грубата реалност в такива връзки .
Първо :бившият партньор може да не е прежалил твоят партньор и чрез детето ,ще се опитва да го манипулира. Ако няма чувства ,пак ще ти пили по нервите бившият партньор.Защо ?Ами ,защото е по изгодно финансово да е сам ,при поява на ново дете в новата двойка финансите няма да са същите.
Второ :Ти ,ще си лудия, побъркания и ревнивия ,защото искаш твоя партньор да се държи като твой ,а не като все още нейн съпруг .Това в такъв случай го наричат ревност, но според мен е страх ,от остатъчни любовни чувства. Сеск се случва между не познати, а какво остава между хора със спойка дете .Ти ,ще станеш като щраус ,при всеки път когато те трябва да се срещат .
Трето:забрави за социалните мрежи .Примерно вие сте отишли за два дена в Пампорово ,и направиш грешка да качиш една снимка от там .Веднага се почват телефонни обаждания със заплахи за съд за по висока издръжка .
Четвърто :ти никога няма да си мама или тате .Бъди готова да чуваш неща от рода -Ти не си ми майка /баща !
Общо взето грубата реалнос е това ,и не често ,а в повечето случай не се получава .Разредения мъж не и свободен мъж ,в това съм 100%съгласна.

# 222
  • София
Това трябва да се случва между интелигентни хора, ама наистина.
Нито някоя да вменява, че новият им е баща, нито някой разведен да си търси уикенд майка за детето.

Мисля си, че изначало има ярки светлини, които трябва да ти дават знак, дали си за там или да бягаш.

# 223
Скрит текст:
Април месец приключих връзка с разведен мъж с дете .Сърфирам из форумите ,по същата причина -Аз ли греша ,той ли е прав ?Прави ми впечатление от историите който прочетох ,че такива връзки ,особено, ако единия е без дете не се получават .Те ,всички са много обаятелни в началото ,но като заживее те заедно истината е друга .В повечето случай щом се отнася до разведен мъж са алкохолици ,насилници ,комарджия. Никоя жена не бяга от хубаво ,от бащата на детето си .За разведените жени не мога да дам мнение.Ще ти опиша грубата реалност в такива връзки .
Първо :бившият партньор може да не е прежалил твоят партньор и чрез детето ,ще се опитва да го манипулира. Ако няма чувства ,пак ще ти пили по нервите бившият партньор.Защо ?Ами ,защото е по изгодно финансово да е сам ,при поява на ново дете в новата двойка финансите няма да са същите.
Второ :Ти ,ще си лудия, побъркания и ревнивия ,защото искаш твоя партньор да се държи като твой ,а не като все още нейн съпруг .Това в такъв случай го наричат ревност, но според мен е страх ,от остатъчни любовни чувства. Сеск се случва между не познати, а какво остава между хора със спойка дете .Ти ,ще станеш като щраус ,при всеки път когато те трябва да се срещат .
Трето:забрави за социалните мрежи .Примерно вие сте отишли за два дена в Пампорово ,и направиш грешка да качиш една снимка от там .Веднага се почват телефонни обаждания със заплахи за съд за по висока издръжка .
Четвърто :ти никога няма да си мама или тате .Бъди готова да чуваш неща от рода -Ти не си ми майка /баща !
Общо взето грубата реалнос е това ,и не често ,а в повечето случай не се получава .Разредения мъж не и свободен мъж ,в това съм 100%съгласна.
Щом бившата му го е заплашвала заради вашите почивки, значи не е точно избягал от хубавото този твоя бивш.
Лош опит имаш с кофти разведен. И генерализираш.

# 224
Кой е казал, че само жените се развеждат? Може той да я е зарязал. Тогава пак ли е алкохолик или насилник.

Общи условия

Активация на акаунт