Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 17 023
  • 360
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
На сериозна жена.
И с право, защото прясно разведените мъже са известни с това, че търсят единствено жени за секс.
Ако авторката не я влече основно това в живота няма работа там, а ако я влече
- има достатъчно свободни мъже.
Съжалявам, но разведен мъж с дете, не е "свободен".

Бе то ако това твърдение беше вярно, нямаше да има толкова жени да се жалват на една и съща тема.
Фактите са, че няма достатъчно свободни мъже. Или по-точно - няма достатъчно подходящи (за умната, красива и-и-и-и за малко да напиша и добра Wink бг-мама) свободни мъже.

Ако 94 от никнейма на повдигналата въпроса е годината ѝ на раждане, то тя далеч не е млада, поради което явно си дава по-добра представа за перспективите, стоящи пред нея от добронамерените съветнички тук.
Тоест, свалила е малко претенциите и вече човека е хванал вниманието ѝ.
Ако перспективите бяха такива, каквито постоянното присъствие тук ги изкарва, тя изобщо нямаше и да го погледне, камо ли да се занимава с него и да му слуша оплакванията с часове.

В този смисъл, започвайте с вече с другия тип съвети - тези за разнообразяването на заниманията. Кво беше там - йога, фитнес, танци-манци, хор Планинарска песен и квото имаше друго.

# 196
  • София
Тоя пък. 31 години си е супер възраст, наистина е млада, даже таман като за женене.

# 197
  • Paris, France
Благодаря ! Към човека изпитвам симпатия и уважение  нищо повече към днешна дата. Той казва ,че търси сериозни отношения ,но с дете и бивша жена за мен ще е много тегаво .
Със симпатия, уважение и съжаление връзка не се получава. Трябва си привличане, страст, удоволствие като сте заедно. При вас това го няма.

Замисли се защо продължаваш да се срещаш с него след като ти е казал, че търси сериозна връзка, а ти не възприемаш мъжете с деца като възможни партньори! Не намираш друг, влюбена си в друг, а той не ти обръща внимание, страх те е от връзка и за това избираш мъже, които изобщо не ти подхождат са някои от причините. Само дето с този си губите взаимно времето.

Тук писаха, че търсел само секс. Може, но не е невъзможно да иска и връзка. Просто бащите с деца знаят, че малко жени ще се навият да се съобразяват с динамиката на живота им около детето и много не смеят и да мечтаят за връзка.

Няма лошо да излизаш с човек с дете ако си влюбена в него, ама ти в този не си.

А защо не излизаш с други мъже?

Бившата жена не е проблем. Вероятно той не е стока, та с малко дете е тръгнала да се развежда. И баща ми се оплаквал от бившата си жена и майка ми взела, че се вързала. Нищо и нямаше на жена му. Хойкаше като разпран той, че и широки пръсти има. Познай дали не пропищя и майка ми от него!

Щом влачи жената по съдилища е явно конфликтен, а може и ревнив и леплив. Нормалните хора намират начин да се разберат, чрез адвокатите си, ако не могат да се дишат.

А финансово как е и глези ли те?

За мене червените лампи се виждат и от Луната.

# 198
Младостта бива не малко видове.
Биологична, физиологична (има разлика между тези две), емоционална, интелектуална Wink, по душа Simple Smile, по визия, по съдържание. И по възраст.
То и на майка ми приятелките си говорят на "момичета".
Въпросът е в дадената ситуация девойката на коя от младостите си да заложи Wink

# 199
  • Paris, France
Ами по-млада няма да става. Времето върви напред, за съжаление, за щастие. Ако сега си изгуби година в срещи с някакъв разведен депресар с чаве, догодина може и такъв да не намери.

На 31г в днешно време не е стара, та да кибичи с разведен с дете. Той не е и някой свежар. Повечето и връстници още не са женени и нямат деца.

# 200
Здравейте,дами. Принципите ми винаги са били далеч от мъж с дете и бивша жена . Аз съм дете на разведени и знам колко е трудна тази ситуация . Та по случайност на съдбата леко така започнах  да комуникирам с мъж с дете от няколко месеца. Имали сме и срещи на живо ,но нищо не се е случило до този етап между  нас аз държа дистанция засега . Той се държи добре ,но и много говори за бившата за детето за дела и тн. Осъзнивам ,че това на мен ще ми тежи и ще ми е трудно да имам връзка с този мъж ,а от друга страна имам някаква симпатия към него . Та какъв съвет бихте ми дали ... да бягам ли надалеч докато е време ...
Много ми е отблъскващо и на мен мъж да ми говори за бивша. Не червен фар, ами направо голям хикс.
Ако ще да е майка на детето му. Да си комуникират там за каквото трябва насаме или по телефона, ама да ми надува главата с драми, разводи, дела - НЕ, ако ще да прилича на Аполон.
     Така е буквално ми надува главата по един час като се видим, се говори по този въпрос ... А ,аз съм млада нямам мой деца . Имам си други неща на главата и това ми идва в повече..
И в двата си поста, сама отговаряш на питането си. Щом не се чувстваш добре и те натоварва, защо си губиш времето и се занимаваш?

# 201
Ако 94 от никнейма на повдигналата въпроса е годината ѝ на раждане, то тя далеч не е млада, поради което явно си дава по-добра представа за перспективите, стоящи пред нея от добронамерените съветнички тук.
Направо си е млада, хеле на фона на твоята възраст. Опитите ти да омаловажиш шансовете ѝ за намиране на добър мъж, за да се самоуспокоиш, че навярно теб никой не те иска, особено 30-годишни, не вървят.
Малко ли 40 или 40+ годишни ергени има. Сега е на мода. Да не говорим, че тя може и за 28 годишен, ако реши да се омъжи. Въобще, диапазонът ѝ на избор е все още голям. Да действа смело и без компромиси за това, което търси. Успех ѝ желая!

# 202
Скрит текст:
На сериозна жена.
И с право, защото прясно разведените мъже са известни с това, че търсят единствено жени за секс.
Ако авторката не я влече основно това в живота няма работа там, а ако я влече
- има достатъчно свободни мъже.
Съжалявам, но разведен мъж с дете, не е "свободен".

Бе то ако това твърдение беше вярно, нямаше да има толкова жени да се жалват на една и съща тема.
Фактите са, че няма достатъчно свободни мъже. Или по-точно - няма достатъчно подходящи (за умната, красива и-и-и-и за малко да напиша и добра Wink бг-мама) свободни мъже.

Тоест, свалила е малко претенциите и вече човека е хванал вниманието ѝ.
Ако перспективите бяха такива, каквито постоянното присъствие тук ги изкарва, тя изобщо нямаше и да го погледне, камо ли да се занимава с него и да му слуша оплакванията с часове.

В този смисъл, започвайте с вече с другия тип съвети - тези за разнообразяването на заниманията. Кво беше там - йога, фитнес, танци-манци, хор Планинарска песен и квото имаше друго.

94 набор не е престаряла и не гони последният влак. Няма нужда да си губи времето и живота с някой, който я натоварва с проблемите си с бившата си жена и бебето си. А нали знаете приказката, по-добре сам, от колкото зле придружен!

# 203
  • Paris, France
Bowerick Wowbagger е прав, че тя се държи като жена без перспективи. Нормалната няма да седи и да го слуша. Нека се вслуша и в казаното от Bowerick, та да види и мъжката гледна точка и на какво прилича отстрани.

Нека си види противоречията, защото може да не ги осъзнава,!

"    Така е буквално ми надува главата по един час като се видим, се говори по този въпрос ... А ,аз съм млада нямам мой деца . Имам си други неща на главата и това ми идва в повече.."

Жена, която е бездетна и ходи да слуша мизерници да и се оплакват вероятно има някакви дефицити. Ако аз имам нещо на главата, и колко е часът не можеш да ме питаш, камо ли с часове да ми говори за детето.

# 204
Хайде сега, хубаво си прочетете коментарите и кажете дали щяха да са същите ако питащия беше мъж, ерген и дали да се забърка с прясно разведена жена с дете?
Щото обикновено като напишем нещо подобно в  такива теми към питащия мъж веднага няколко потребителки скачат като опарени и темите стават мазало.
П.с Джеймса е прав, квото и да твърдят бг мамите, свободни и готини мъже няма достатъчно и за всички, така че от един момент нататък трябват компромиси

# 205
Явно, че при нея не всичко е цветя и рози, щом въобще отделя от времето и вниманието си на този мъж, от който наистина всяка нормална жена би избягала.
От нея зависи дали ще се държи отчаяно и ще се примирява с натоварващи я мъже, или ще си намери добър такъв, с който да ѝ е хубаво и да градят връзка.

# 206
  • София /Абсурдистан
Ами зависи какъв е човека. Но е добре социалния статус да е сходен.

# 207
  • София
Абсолютно е така. И аз бях ужасно досадна като прясно разведена.
Но все пак трябва и границата на компромисите. Ако на първите срещи не е забавно, никога няма да бъде.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 18:06 от Rockstar

# 208
Хайде сега, хубаво си прочетете коментарите и кажете дали щяха да са същите ако питащия беше мъж, ерген и дали да се забърка с прясно разведена жена с дете?
Щото обикновено като напишем нещо подобно в  такива теми към питащия мъж веднага няколко потребителки скачат като опарени и темите стават мазало.
П.с Джеймса е прав, квото и да твърдят бг мамите, свободни и готини мъже няма достатъчно и за всички, така че от един момент нататък трябват компромиси
Компромисен не трябва да и доживотен.

# 209
Направо си е млада, хеле на фона на твоята възраст. Опитите ти да омаловажиш шансовете ѝ за намиране на добър мъж, за да се самоуспокоиш, че навярно теб никой не те иска, особено 30-годишни, не вървят.
Малко ли 40 или 40+ годишни ергени има. Сега е на мода. Да не говорим, че тя може и за 28 годишен, ако реши да се омъжи. Въобще, диапазонът ѝ на избор е все още голям. Да действа смело и без компромиси за това, което търси. Успех ѝ желая!
Благадаря ви ,много сте права !

Общи условия

Активация на акаунт