Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 17 020
  • 360
  •   1
Отговори
# 180
  • София
От няколко месеца и нищо не се е случило? На какво си играеш?

# 181
  • Out of the Mix
Sunn94, имам приятел в такава ситуация с две деца. В момента се среща с 2 - жена на 43 с две, и една на 28 свободна. Повече деца не иска.
Хлътнал е по каката.

Не иска обвързване, а основно секс и приятно прекарване на времето.

Ако някога ще се случва нещо сериозно между такава двойка, това е много напред във времето.

Щом те привлича мъжът, си изживей тръпката.

Но е ясно, че не сте сами за себе си, а ти ще трябва да направиш компромис и влизаш в положение, защото децата си искат грижите и времето. Ако не си готова психически за такива отношения, изобщо не се захващай, а си търси само свободни електрони.

# 182
На сериозна жена.
И с право, защото прясно разведените мъже са известни с това, че търсят единствено жени за секс.
Ако авторката не я влече основно това в живота няма работа там, а ако я влече - има достатъчно свободни мъже.
Съжалявам, но разведен мъж с дете, не е "свободен".

# 183
  • София
А впрочем съм съгласна. Прясно разведен с дете е много сложна игра.

# 184
Той се държи добре ,но и много говори за бившата за детето за дела и тн.
И какво говори за бившата? Какви дела?
Ако делото не е тип споразумение по взаимно съгласие, аз бих бягала надалеч.
Какво значи държи се добре?

# 185
  • Paris, France
Здравейте,дами. Принципите ми винаги са били далеч от мъж с дете и бивша жена . Аз съм дете на разведени и знам колко е трудна тази ситуация .

И аз съм като тебе и с мъж, който има дете съм излизала само и единствено когато бях влюбена силно в друг, но той не показваше интерес към мене. С мъж, който говори за бившата и особено детето, повече не бих се срещала даже. Хайде, да е за настоящата, разбирам, ама за "бившето" дете и бившата жена, дето викаше Даскалка, не бих могла да го изтърпя да блещи.

Забелязах, че момичетата на разведени родители често бягаме от мъже с деца и не понасяме конфликт, защото майките ни са ни разказвали за конфликтите с бащите ни или са мелели за издръжка.

Аз бих спряла да се срещам с него. Колкото и да ти е симпатичен сега, с времето ще става по-лошо, а ако влезете във връзка, ще влачи и детето с вас понякога.

Не е невъзможна такава връзка, но в твоята представа бащите са непълноценни като любовници и партньори и трудно ще се пречупиш в зряла възраст. Аз на 8г знаех, че никога няма да се оженя за мъж с дете, защото...... ще плаща издръжка вместо да ми купува подаръци. 🐸🤣.

# 186
Здравейте,дами. Принципите ми винаги са били далеч от мъж с дете и бивша жена . Аз съм дете на разведени и знам колко е трудна тази ситуация . Та по случайност на съдбата леко така започнах  да комуникирам с мъж с дете от няколко месеца. Имали сме и срещи на живо ,но нищо не се е случило до този етап между  нас аз държа дистанция засега . Той се държи добре ,но и много говори за бившата за детето за дела и тн. Осъзнивам ,че това на мен ще ми тежи и ще ми е трудно да имам връзка с този мъж ,а от друга страна имам някаква симпатия към него . Та какъв съвет бихте ми дали ... да бягам ли надалеч докато е време ...
Съвет не мога да ти дам, но се вижда, че ти имаш само някакви симпатии към него. Ако имаше нещо силно между вас или до сега ще сте минали на по-близки отношения, или нямаше да държиш дистанция, или нямаше да те дразни … Редно е ти да правиш това, което искаш, а не това, което ние те съветваме.

С мъж, който говори за бившата и особено детето, повече не бих се срещала даже. Хайде, да е за настоящата, разбирам, ама за "бившето" дете и бившата жена, дето викаше Даскалка, не бих могла да го изтърпя да блещи.

Аз бих спряла да се срещам с него. Колкото и да ти е симпатичен сега, с времето ще става по-лошо, а ако влезете във връзка, ще влачи и детето с вас понякога.
 Аз на 8г знаех, че никога няма да се оженя за мъж с дете, защото...... ще плаща издръжка вместо да ми купува подаръци. 🐸🤣.
Невена, колкото и да е откровено изказването ти, толкова е и жестоко безчувствено и егоистично. Подбора на думи също го показва. Сигурно си имаш своите мотиви. “Бивш баща” и “бившо дете” няма! Само човек, който може да носи отговорност за миналото си би могъл да я носи сега и в бъдеще.

# 187
  • София
Излиза с теб, да опява за бившата и делата…
Не, не, не, не, не. Не.

Лекувай травми, попивай злоба, взимай страна и ближи раните.
Не, не, не, не. Не.

# 188
Много ми е отблъскващо и на мен мъж да ми говори за бивша. Не червен фар, ами направо голям хикс.
Ако ще да е майка на детето му. Да си комуникират там за каквото трябва насаме или по телефона, ама да ми надува главата с драми, разводи, дела - НЕ, ако ще да прилича на Аполон.

# 189
Много ми е отблъскващо и на мен мъж да ми говори за бивша. Не червен фар, ами направо голям хикс.
Ако ще да е майка на детето му. Да си комуникират там за каквото трябва насаме или по телефона, ама да ми надува главата с драми, разводи, дела - НЕ, ако ще да прилича на Аполон.
     Така е буквално ми надува главата по един час като се видим, се говори по този въпрос ... А ,аз съм млада нямам мой деца . Имам си други неща на главата и това ми идва в повече..

# 190
  • София
Това наистина е прекалено. Бягай. На твоята възраст може спокойно да си хванеш мъж без излишен психо багаж.

# 191
Sunn94,затова и питането е риторично. Връзките с бивши партньори с деца не са за всеки. Ако не можете или не искате да се впускате в такава ситуация, не се насилвайте само заради едно харесване. Мъже има много - включително и необвързани, без деца.

# 192
  • Paris, France
Така е буквално ми надува главата по един час като се видим, се говори по този въпрос ... А ,аз съм млада нямам мой деца . Имам си други неща на главата и това ми идва в повече..

Грешката е в твоя телевизор. Или си пасивна и не умееш да сложиш вежливо граници или да смениш темата, или стискаш зъби и преглъщаш от страх да не тегли чертата и да го загубиш.

Аз си казвам като не ми харесва темата на разговора.

Добре де, а това, че един час те отегчава не те ли отблъсква? На мене и приятелка да тръгне да ме занимава с малкото си дете цял час, бих избягала. И имам две мои деца, вече пълнолетни.

Какво искаш да излезе от тези срещи? Ако търсиш сериозна връзка, брак, дете, този не става. Той вероятно си търси приятелства, отдушник и ако нещо лежерно излезе -добре. Не мисля, че след такива съдебни дела иска да си причини същото отново. Ти знаеш как стоят нещата покрай родителите ти.

Да знаеш от мене - пари се правят, младостта се не връща. Не си профуквай най-хубавите години с развалени стоки и безперспективни нещастници! Казвам ти това, което бих казала на дъщеря ми - Скъсай!

Щях да ти пиша друго ако беше писала, че си много влюбена, че човекът ти е сродна душа, имате много общи интереси и ти е приятно с него.

Успех и умната!

# 193

Грешката е в твоя телевизор. Или си пасивна и не умееш да сложиш вежливо граници или да смениш темата, или стискаш зъби и преглъщаш от страх да не тегли чертата и да го загубиш.

Аз си казвам като не ми харесва темата на разговора.

Добре де, а това, че един час те отегчава не те ли отблъсква? На мене и приятелка да тръгне да ме занимава с малкото си дете цял час, бих избягала. И имам две мои деца, вече пълнолетни.

Какво искаш да излезе от тези срещи? Ако търсиш сериозна връзка, брак, дете, този не става. Той вероятно си търси приятелства, отдушник и ако нещо лежерно излезе -добре. Не мисля, че след такива съдебни дела иска да си причини същото отново. Ти знаеш как стоят нещата покрай родителите ти.

Да знаеш от мене - пари се правят, младостта се не връща. Не си профуквай най-хубавите години с развалени стоки и безперспективни нещастници! Казвам ти това, което бих казала на дъщеря ми - Скъсай!

Щях да ти пиша друго ако беше писала, че си много влюбена, че човекът ти е сродна душа, имате много общи интереси и ти е приятно с него.

Успех и умната!
Благодаря ! Към човека изпитвам симпатия и уважение  нищо повече към днешна дата. Той казва ,че търси сериозни отношения ,но с дете и бивша жена за мен ще е много тегаво .

# 194
  • София
Това, какво казва и какво наистина иска, са две различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт