За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 210
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Салсера, на мен ми се случи преди 2-3 седмици. Не разбрах от какво, като цяло нямам проблем с желязото, не беше студено и болна не бях.
Дерматолог ми е препоръчвал това, мазах ъгълчетата само два дена и ми мина.

https://www.notino.bg/la-roche-posay/cicaplast-levres-vzstanovit … r2dRoCkzwQAvD_BwE

# 106
  • Замък сред облаците
Салсера, освен желязо, поискай и феритин и тжск.

# 107
Момичета, препоръчвайте някакви добавките за нормализиране на Ц. Не е работа това, втори месец съм без Дуфастон и гоня по 40+ дни.... преди поне бях на 32, 33 дена... Не знам какво се случва ама това изооообщо не ме кефи. Имам вкъщи Пикозитол и С-фем, чудя се дали да не ги почвам.... Преди години ги пиех и май имаше някакъв лек ефект....

# 108
Инозитол ще ти помогне ако нередовния цикъл е свързан с поликистоза, но трябват по високи дози (мин 2гр на ден, с лекарско съгласие може 4) и поне 3 месеца трябва да се приема, за да се види ефект. При мен примерно инофолик нямаше никакъв ефект, освен че фолиевата ми ставаше над горна граница. Сега с чист инозитол ще видим как ще е.

# 109
  • На изток от Ада
И от мен инозитол Белив!

# 110
Аз пия мио и д-хиро инзотиол в съотношение 40:1, тъй като е най-благоприятно за спкя. Взимам го разтворено във вода 2 пъти на ден, но отскоро,та не мога да изкажа мнение. Обаче съотношението ме кара да вярвам,че ще ми помогне. Ако решиш,прочети си по-обстойно, Белив. Същата марка имат и чист инозитол/мисля,че беше розова опаковката/ .

# 111
И аз да се включа в новата темичка (благодарности на rave) 😊. С леко мрън се готвя за явно леко подранила М. От снощи (25ти ден, 11dpo) ми зацапва бледо розово и продължава така и днес. Не чакам М тази неделя (28ми ден) и имах големи надежди след като имах прогестерон 82 нмол/л на 21ви ден (следих О само с лентички и следва да е била евентуално на 14ти ден, миналия месец беше ановулаторен, та разбирате защо беше тоя хайп). Шансът е минимален за имплантационно кървене нали?

# 112
Ако не ви идва обичайно със зацапване, може и да е имплантационно. Но ще се разбере до 2 дни дали ще спре или ще премине в менструация. Аз съм преди всеки цикъл със зацапване от 3 дни и като се появи, си знам, че не е имплантационно.

# 113
И аз да се включа в новата темичка (благодарности на rave) 😊. С леко мрън се готвя за явно леко подранила М. От снощи (25ти ден, 11dpo) ми зацапва бледо розово и продължава така и днес. Не чакам М тази неделя (28ми ден) и имах големи надежди след като имах прогестерон 82 нмол/л на 21ви ден (следих О само с лентички и следва да е била евентуално на 14ти ден, миналия месец беше ановулаторен, та разбирате защо беше тоя хайп). Шансът е минимален за имплантационно кървене нали?

Аз всеки път имам имплантационно, но всеки път е било по скоро кафеникаво. С изключение на поселдния път, миналта гоидна лятото, при който си бяха розови/леко червеника като капки и аз тогава също го бях отписала да е това, но то спря в рамките на деня. След два дни си направих тест и беше положителен.
Пожелавам ти от сърце и ори теб да е така Heart

# 114
  • На изток от Ада
Аз имах леко прицапване около МЦ последната Б. Викам идва ми...
Успях с тестовете за овулация. Вчера е бил пика .

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:52 от nasito8988

# 115
Супер, Наси, оползотворихте я май тази овулация, нали така?

Момичета, моят фемофлор излезе. Имам малко количество ентеробактерия, точно към тях принадлежи, това, от което моят приятел се лекува за трети път - протеус мирабилис, и за разкош 10 на 6 стафилокок.

Пратих го на АГ и го помолих да ми изпише нещо и за двете бактерии. Но дали един антибиотик ще свърши работа?
АА, ти нали точни стафилокок лекува? Дали даде резултат лечението и ще проверяваш ли изобщо?
Тъпото е, че микробиологията ми е чиста и за контрол след лечение пак ли фемофлор трябва да правя? Ще ми бъде трети от септември насам, а никак не са евтини Grin . А знаете, чака ме рисков секс до доказване на чиста вагинална среда. (Господи, дано това е постижимо).

# 116
  • На изток от Ада
Да отчетохме се тирамису. Вероятно и днес

# 117
  • Замък сред облаците
Една МБ пуснах днес, че нещо имам чувството че имам лек дискомфорт (може и от изтрепани лактобацили да е).
Иначе преди 2 седмици приключих, 7 дни клиндавазин беше. После 7 дни макмирор защото и кандида излизаше при мен от Геника. Чакам МЦ тия 2 дни и ще видя и МБ как е.

# 118
тирамису, ентеробактериите не са ти никакъв проблем, въобще не ги мисли. За мен и стафилококът не е особен проблем в това количество, така че ако ще лекуваш с нещо, по-скоро да е нещо локално. АБ перорално ще направи повече бели в твоя случай. 
За левкоцитите на зрително поле - на мен ми излиза всичко от 1-2 до 6-8 броя. Аз на последните се притесних, направих още 100 изследвания (аз фемофлор пускам профилактично така или иначе) и нищо не излезе. Репродуктивната каза да спра да си търся проблеми, където нямам. Grinning
Аз мога да се похваля, че бях болна точно по средата на цикъла ми, вече съм 29-ти ден и О няма (или мина преди 3 дни), което не знам дали може да е заради грипа и не знам кога си чакам Ц, което много ме дразни. Ама не ми се ходи на лекар само да видя дали е имало О, тъй че ще му дам още малко време.

П. С.: Благодарности на рейв за темичката и много, много спокойствие на Сис ❤

# 119
  • На изток от Ада
На вас случвало ли ви се е?
ММ купил нов телефон, по -скъп, за клипове го взел. Които може и да не станат . Даде го на мен. Да го ползвам.
Ами въобще не ме интересува тела... Вчера цъкнах малко.
Той забеляза, вика май не го харесваш. Че казах , че няма кейс и стъкло....

Общи условия

Активация на акаунт