За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 244
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Оооо, Билийвче! Хайде тихичко честито! Аз подкрепям също 2 кръвни теста за спокойствие и после само хубави вълнения!
Тирамису, аз ще направя и хистероскопия на следващ цикъл и после сме ние 😄 Така като гледам - някъде февруари/март ще сме обратно в играта.

# 166
BeLive, от колко време го чакаме този положителен тест от теб!
Тихичко честито, всичко от тук нататък да върви по вода и те чакаме с добри новини! Nature Star2

# 167
Белив!!! Радвам се много за теб! Стискам палци всичко да е наред и да зарадваш и вас,и нас с високи стойности на чхг!

# 168
Тестът е категорично положителен, дори не знам как може да има някакво съмнение за изпарителна черта Simple Smile Честито, нека всичко е наред ❤

# 169
Благодаря ви! Пак казвам, не смея изобщо да се радвам и да се вълнувам, защото знам какво ми се случи предния път...
Докато не видя ЧХГ не ще се зарадвам истински!
Ще ви държа в течение, момичета! Стискайте палци! 🤞🙏❤️

# 170
Честито и от мен Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Ние в петък чухме пулс , аз се чувствам добре ,притеснявам се ,че доктора каза , че е малко в ниско матката. Каза , че се случва и често с промяната на матката се променя и позицията с по-висока такава.

# 171
belivееееe, тихичко честито! Хайде, да видиш хубаво ЧХГ, да се успкоиш и всичко да си е наред Flowers Four Leaf Clover

tokyo, да, като почне да расте матката позицията се променя обикновено.

# 172
Белийф, мисли позитивно! Всичко ще бъде наред! Чакаме тлъсто ЧХГ!
Хайде да повлечеш крак за още +

# 173
  • Замък сред облаците
Билайв, браво! Нали знаеш че ако приемаш нещо за ревматоидните болки трябва са го спираш сега?

# 174
Билайв, браво! Нали знаеш че ако приемаш нещо за ревматоидните болки трябва са го спираш сега?

Нищо не приемам, последно на 27.12 сложих ампула Дипрофос.

# 175
Аз пък да си измрънкам. След като вече и аз съм в крак с модата /имам тестове на easy@home и приложението Premom/ започнах да тествам. Тоя тест много близо до положителен ми изглежда, въпреки че приложението изписва "Low". На всичкото отгоре ММ днес сутринта замина в командировка и ще се върне сряда... По единия календар ми дава, че О трябва да е баш тогава, не знам защо пък в Premom ми излиза, че утре трябва да ми е О. За капак тоя тест ще вземе да светне утре и ще изпуснем момента. Днес в много ранните часове се отчетохме /реших да ползвам пак Prefert gel/, нооо не съм особено оптимистично настроена, че ще издържат тия плувци толкова време... Май, май и този месец ще е нулев. Ехх, тия пусти командировки... Пуууу...

# 176
Момичета..... при мен лекото зацапване от оная вечер не се повтори..... днес 42 ден.... Ц го няма..... а това е от сутринта

Чесно казано не знам какво да мисля, не смея да се зарадвам..... отивам по София за моите си изследвания ама май ще пусна там ЧХГ утре .... Притеснявам се, наистина....
Честито! Дано всичко е наред и още много положителни тестове да виждаме в темата!

# 177
Тоя тест много близо до положителен ми изглежда, въпреки че приложението изписва "Low".

Не е положителен, може би утре ще е. Правилно си го дава low. Така че овулацията сигурно ще е вторник или дори сряда.
Белийв честито! Дългия цикъл да се превърне в пухкаво бебе 🍀

# 178
mamabear, не се знае, току виж са изчакали яйцеклетката.

Вижте на какво попаднах в инстаграм, не пишеше марката, но е много полезен този тест и искам такъв Grinning

Скрит текст:

# 179
  • На изток от Ада
Мама беар, продължявай с тестовете. А като число колко ти дава?
Успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт