За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 255
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Белийв, стискам палци за два прекрасни чхг резултата! Да ни поръсиш обилно с прашец след някой и друг месец!

Мама беър, аз за себе си реших, че следенето с тестове ме натоварва точно заради това, ама положитлеен ли е или има още да се насища. Съгласна с Алисън, тестовата трябва да е по-наситена от контролната та има още време.

# 181
BeLive1211, тихичко честито и от мен! Стиснати палци всичко да върви по мед и масло! 🤞🤞

# 182
Мама беар, продължявай с тестовете. А като число колко ти дава?
Успех ти желая!

0.67. Аз, че ще продължавам да тествам, ще продължавам... Така съм се запасила с тестове /без да искам стана/, че и по три пъти на ден да се тествам - пак ще ми стигнат да доста време. 🤦🤣
Алисън, Шантал - да, така е, има време. Тааайничко ще се надявам,  Алисън да се окаже права и О да настъпи сряда. 😁🤞

# 183
  • На изток от Ада
Още иска мама беар. На мен мине ли 0.30 следващият е положителен.  Вероятно другият ти тест ще е положителен.

Аз за О нямам проблем. Гледам какво пише, като число.

# 184
BeLive, каква хубава новина, имаш много стиснати палчета и позитивна енергия от цялата група Heart
Хайде сега като се почне, да направим рекорд в темата Simple Smile

MamaBear, дали пък следобед няма да се насити и ову утре. Не се отчайвай, може да се наредят нещата. Обикновено така става, когато най-малко очакваме 🤞

# 185
Белийв йей честито и до финал! 🍀🩷

Аз съм си дала малко форумна почивка, но хвърлям по едно око на темичката. Стискам палци на всички ви, знаете! Ще поглеждам за положителни тестчета 🤗

Кенди
Скрит текст:
Май сме колежки по професия 😀

# 186
BeLive1211, честито плюсче! Сега смело напред с хубаво чхг и удвояване и лека бременност до пухкав финал! Heart Hug

# 187
Благодаря! Взех си още един Шуър от другия модел касета...сутринта ще го направя и него, защото иначе като ида в болницата ще искат да ми правят сигурно рентгенови снимки на ръцете, а аз трябва да знам има ли Б или не, за да кажа на докторката да пропуснем със снимките, а да им дам само кръв и урина.

# 188
  • На изток от Ада
Аз никога не съм правила сутринта тестове за Б. При мойте Б имам в предвид.
Сега правя .
Чакам теста от утре Белив ! Има си б. Пусни чхг и прогестерон!

# 189
Успех, Белийв, стискам палци! Heart чакаме да се похвалиш с хубави новини и да повлечеш крак за много още.

# 190
Билийв, много се радвам за теб и много силно стискам палци! 😊 Тестът изглежда напълно положителен 😊
Аз тази седмица бях при моята АГ. Прегледът беше в деня след овулацията, каза, че яйчниците функционират добре. Откри ми обаче малък полип, каза, че засега ще го следим и че може и сам да изчезне. Ако не, предложи да го маха, с кюртаж. Не съм съвсем сигурна, тези от вас, които са се сблъсквали с подобно нещо - има ли разлика между кюртаж и хистероскопия. И колко след това могат да се подновят опитите. След около три месеца ми казаха на мен. Изпитвам притеснения от цялото нещо.
Дудъл, ти защо ще правиш хистероскопията и какво са ти казали на теб?

# 191
  • На изток от Ада
Autumn, по- добре хистероскопия. Защо кюретаж?
Аз съм имала 2 Б полип . При Б не се маха , та го махни сега

# 192
Билийв, много се радвам за теб и много силно стискам палци! 😊 Тестът изглежда напълно положителен 😊
Аз тази седмица бях при моята АГ. Прегледът беше в деня след овулацията, каза, че яйчниците функционират добре. Откри ми обаче малък полип, каза, че засега ще го следим и че може и сам да изчезне. Ако не, предложи да го маха, с кюртаж. Не съм съвсем сигурна, тези от вас, които са се сблъсквали с подобно нещо - има ли разлика между кюртаж и хистероскопия. И колко след това могат да се подновят опитите. След около три месеца ми казаха на мен. Изпитвам притеснения от цялото нещо.
Дудъл, ти защо ще правиш хистероскопията и какво са ти казали на теб?
Аутъм, ако е кюретаж ще стържат едно към гьотере. Подкрепям, че е по-добре хистероскопия от читав лекар. Ако е малък полип и не правят нищо друго освен да го махнат и кървенето след процедурата спре до овулация - можеш още същия месец да имаш опити.

И аз съм +1 към групата на януарските хистероскопии Grinning

# 193
Белийвче, стиснати палци и тихичко честито! Всичко този път ще бъде наред!

# 194
Много ви благодаря за отговорите, момичета! Да, сега разбирам разликата между двете процедури. Ще разуча повече за хистероскопията. Наистина е обнадеждаващо, че относително скоро след това може да се подновят опитите.

Общи условия

Активация на акаунт