За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 261
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
Белийв, честито. Теста си е съвсем положителен. Успешна и безпроблемна бременност и те чакаме само с добри новини занапред.
Аutumn, никакъв кюретаж. Хистероскопията е 100 пъти по-щадящо.

# 196
BeLive1211 Честито момиче❤ На мен си ми изглежда доста добра втората черта. Чакаме и кръвни резултати. Стискам палци всичко да в наред и пухкаво бебче за финал.

# 197
Малко спамя, но да разкажа какво се случва при мен:
Четтвъртък бях при репрото, за да видим дали сме изчистили уреаплазмата. Резултатът го чакам понеделник.
Обаче на прегледа имах ДФ - 17мм. (19ти ден от мц) И каза ако искаме да не изпуснем месеца, докато чакаме резултата от Вирусология, да действаме, защото Ову ще има сигурно събота.
Разписахме се четвъртък вечерта, събота сутринта и неделя следобяд.
Обаче аз съм под страшен стрес, понеже на работа стана нещастен случай и се побърквам цял уикенд да го мисля и буквално треперех от стрес.
Като цяло този МЦ го започнах с 39,5 градуса температура, една седмица влачех кашлица.
Преди една седмица дядо ми почина, сега петък този нещастен случай на работа.
Тресе ме стреса, обаче пустото му да не изпуснеш О. Та, може да е много натоварващ този кекс по график, когато на психиката и не и до това, но мен явно нищо не може да ме накара да пропусна месец.
Само се чудя, за високата температура как влияе на яйчниците, защото отдавна не съм вдигала такава висока температура.
А и двете ми неуспешни Б са били в месеци, в които съм била болна.

# 198
  • 🌊
Аз се записах да следя темата, но реших и да се представя.
На 29, тази година правя 30. Мисля, че записът ми тук е кулминацията (дано същинската кулминация в тема с термин дойде скоро) от участието ми в други теми като тази за ИР, ЩЦ, хормони. През септември миналата година се заех сериозно с това да вкарам здравето си в някакви норми и до някаква степен може да се каже, че съм успяла.

Когато става въпрос за О, при мен вероятно идва малко по-рано от очакваното. Разбрах го изненадващо, при преглед, който специално бях запазила между МЦ и О. Оказа се, че съм в овулация и имах доминантен фоликул леко по-рано от очакваното, като гинекологът каза, че не е нещо негативно. Та съм зарязала сляпата вяра в календарчето.

Следя темата заради полжителните новини, надявам се някой ден и аз да съм от тях

# 199
Отъмче, аз имам два мисед аборта в сравнително ранна седмица и искаме да огледаме матката, за да изключим причина там, въпреки че е много малко вероятно, защото аз нямам интервенции там. Засега откриваме проблем единствено в имунологичната биопсия, но според моето репро това показва само моментното състояние, не е задължително да е причина за абортите, може и да е следствие от тях. Та ми се иска да огледаме, каквото можем. Може би е малко ненужно, ама ако не го направя сега и пак имам неуспешна Б, ще ме е яд.
Алина, съжалявам, че така много ти се е събрало. Той животът обича да изсипва смело, надявам се периодът скоро да се обърне. За начало - да сте преборили уреаплазмата. За температурата нищо не мога да кажа, то всичко влияе сигурно, ама различно при всеки.
Чебурашка, добре дошла и дано ни се похвалиш скоро ❤

# 200

Стискайте палци! Днес заминавам на кръвен!

# 201
  • Замък сред облаците
Отивай, браво!

# 202
Давай, Белив! Не знам за какво ще влизаш в болница, но ти пожелавам да е за преглед с ултразвук,на който да видите и чуете бебето!

# 203
Давай, Белив! Не знам за какво ще влизаш в болница, но ти пожелавам да е за преглед с ултразвук,на който да видите и чуете бебето!

Не, не е за това. Но се надявам нещата да се стекат благополучно

# 204
Толкова се радвам за теб! ❤ Успех!

Стискайте палци! Днес заминавам на кръвен!

# 205
BeLive1211 Успех 🤞❤️ само хубави мисли и всичко ще бъде наред ❤️❤️❤️

# 206
Ехааа, Belive, страхотни новини, ние ти препоръчваме мио инозитоли, да оправяш цикъла, а то било бебе причината за закъснението Stuck Out Tongue . Хайде да извадиш сега и едни супер стойности на чхг и прогестерон, и всичко да се развива по мед и масло.

# 207
Честито Белийв! Hug

# 208
Момичета,

Имате ли препоръки къде да се пусне пакет тромбофилии? Разглеждах цени и пакети в различни лаборатории и ми се стори, че в Репробиомед имат сравнително обширен пакет на добра цена. Надеждна ли е лабораторията или по-добре другаде?

Същият въпрос за кариотип, има ли знаечение къде ще се пусне, имате ли препоръки?

Да измрънкам от цикъл, много е странен нещо. На 11 ден имах 20 мм фоликул, днес е 22 ден, а от вчера леко ми зацапва (вчера само при забърсване, но днес сутринта и по ежедневната превръзка вече има нещо). Имала съм отделни цикли с предположение за къса лутеална фаза, но не чак толкова!!!! Даже напоследък мисля, че се беше нормализирало всичко, след прием на утрогестан няколко месеца сякаш си дойдоха нещата на място и ЛФ си беше 13-14 дена. Цикъл очаквах петък/събота чак, това е много рано Sad

# 209
Геника е най-добре за всичко генетично. Аз навремето пусках основен пакет тромбофилия в Цибалаб, но при мен не излязоха мутации и не съм пускала допълнителни неща, nо за по-специфичните Геника си е най-добре. Кариотип доколкото съм чела отново в Геника, Надежда, в Майчин Дом май вече не може. Срещала съм из форума, че имаше и някъде другаде, но не се сещам къде.
А за странния Ц - дано не се засилва повече от това (с други думи да те изненада някое имплантационно кървене).

Мрън от мен - дуфастона тоя път ми се отразява ужасно. Мога да изям всичкото сладко, което съществува на този свят, изключително раздразнителна съм (едвам се спрях да не вдигна скандал на мъжО в 4 през нощта за абсолютна глупост), цялото ми лице е в гнойни и подкожни пъпки все едно съм на 15г. Препишках един тест сутринта, че нали надеждата умира последна, въпреки че не засякох О, и разбира се колкото и както и да го въртях до всеки прозорец в апартамента, не стана положителен. Така че още седмица трябва да изтрая ПМС-а.

чебурашка, добре дошла и бързо да се местиш към отчетни!

alina, съжалявам за тежките неща, които са ти се случили накуп. Дано хващането на О да доведе до положителни новини в живота ти скоро!

Общи условия

Активация на акаунт