За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 268
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
2402 беше доста обстойна, та допълвам само за кариотипа, че може да се направи и в Щерев.
Допълвам се, в Лозенец също - не знам как успях да го изпусна като ние точно там го пуснахме, но нещо се заблудих, че беше споменато вече.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:00 от Fayona

# 211
Файербърд, аз за тромбофилии си пуснах основния пакет на геника, но честно казано не вярвам някъде да даде грешен резултат, това е генетично изследване все пак.
По-скоро исках да кажа, ако сте правили опити този месец да направиш утре - вдругиден един тест и ти, че виж Белийв как приятно ни изненада. Така че защо пък да не е имплантационно зацапване Simple Smile .

# 212
В Майчин дом мисля че също правят тромбофилия.

# 213
Благодаря, момичета.

На мен по принцип не ми зацапва преди цикъл, евентуално в рамките на 24 часа нещо. Все пак е имало отделни случаи, в които два-три дена преди самия цикъл е имало зацапване (силно казано), но то е било примерно веднъж-два пъти за деня. Ако до два-три дена не ми е дошло, ще направя тест, да. Но честно казано отдавна вече на нищо не разчитам, макар че ми се иска да се получат нещата, разбира се. Просто не желая да си създавам излишни надежди. По-добре е така за психическото ми здраве, до този извод стигнах 😁

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 11:16 от Firebird26

# 214
В Майчин дом мисля че също правят тромбофилия.
И по-добре там отколкото някъде тип рамус, все пак в МД е Национална генетична лаборатория
firebird ти си след цветна снимка, така че не тръгне ли цикъл след 2 дни си направи тест 😉

# 215
  • Замък сред облаците
В МД не изследват всички фактори на тромбофилията. Базов пакет ако се пуска само ок, но ако се пускат и други - не ги правят. Те са Нац ген лаборатория, но с цел превенция на конкретни заболявания като дейност, а не с пълен обхват.

# 216
Аз в четвъртък съм на нов преглед. Миналата седмица имаше според лекарката чудесен доминантен фоликул вдясно и да видим дали се е спукал. Тя беше голям оптимист, че с такива хормони със сигурност имам нормална овулация, но аз не съм. Точно вдясно имам много често задържани фоликули и сега очаквам същото. Все пак имам и малка надежда за хубави новини, понеже имахме и два опита около датите. Стискайте палци!

# 217
  • На изток от Ада
Чебурашка добре дошла!
2402 съжалявам, че ти се е отразило така дуфастон.

Майчин дом, пък не правят кариотип вече.

# 218
Момичета, не знам вече какво става с моя цикъл и овулация. Случвало ли ви се е ЦС да е след овулацията (засечена на ехограф) Предишните два месеца все отивам да гледаме фоликули - все ми казват минала е, и след няколко дни почва ЦС.. Сега вече не знам какво се случва, защото на 8-и ден от началото на цикъла отидох, след болка на предната вечер и уж видяха, че е минала, ЦС още няма и подозирам, че както предишните месеци може да започне след няколко дни.. но много ме изненада че е минала сега, защото ми беше свършило буквално вчера и се притесних, че овулацията се пада много скоро след цикъла, отделно последните месеци ми се скъси много Ц, мин. месец успях да го докарам до 26 дни, но през ноември беше 22, а този месец се очертава пак 21-22, ако наистина О е била на 7/8 ден... Хормони пусках преди месец и беше вс ок, не знам вече какво става

# 219
Пуснах ЧХГ + прогестерон, заедно с панел щитовидна, че имам записан час края на месеца. Ще ви пиша като излязат резултатите.

# 220
  • 🌊
Аз уж много положително влязох в темата, но от известно време ме глождеше едно чувство да отида да изследвам ЩЖ. TSH ми е 3.09 и просто ми е едно такова сдухано.
Ям здравословно, движа се, пия си добавките,  реално живея много по-здравословно...какво по дяволите не му харесва, че се влошава.

# 221
  • На изток от Ада
Аз след О имам едно течение не е от сега. Прозрачно...

# 222
Iliana, Възможно е да е ЗФ или киста.

Belive, тихичко честито и до финал! Чакаме хубави новини от ЧХГ, а дано и някой друг се похвали. 🍀☺️

# 223
Случвало ми се е да имам белтъкообразна ЦС и след овулация, да. Не е всеки цикъл, и е по-скоро от време на време, а не дни наред или нещо подобно. Аз я определям като белтъкообразна, ама знам ли, може да е била и малко по-водна или малко по-гъста от каквото е преди овулация.

Не са ми установявани никога кисти, цикълът ми е по принцип редовен и като цяло не съм имала оплаквания никога. Съответно не ме е притеснявало.

# 224
Аз пък този месец, на фона на кофти хормоните, съм с два доминантни фоликула в десен яйчник. Такова нещо не ми се беше случвало до сега. Предния път като бяха два доминанти бяха в двата яйчника по един.

Общи условия

Активация на акаунт