За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 270
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • Замък сред облаците
И на мен този месец 4 дни вече ми закъснява. Не съм правила тест понеже имахме 1 контакт чааааак на 26 ден, сега е 9 дни след това. Чудя се дали от клиндавазина като АБ може да се е забавила или да не е имало О въобще. Излезе ми МБ дето пуснах в петък - интермедиерна флора, без бактериален растеж. Четох че това значело оскъдно лактобацили. Ще купувам значи и ще комбинирам орални и вагинални.

# 226
На мен ми закъснява с 1 ден, знам че това не е нищо, но на мен попринцип си ми идва на деня, дори ден по-рано.
Аз този месец го бях отписала (и все още гледам да нямам големи надежди), защото като бях на 30ти на преглед, Аг-то ми каза, че точно ми е минала овулацията, но лигавицата ми е много тънка и дори мислихме за хистероскопия, защото последнинте месеци ми е все така тънка.
Бях се настроила, че като ми дойде на 12ти още на 13ти пускам всички изследвания за хормоните, да ги видя пак как са и сега вчера никой, днес също - ще изчакам и утре и може да отида да пусна едно чхг.
Сигурно ще прозвучи странно, но колко съм щастлива от мисълта че пак се е случило чудото, толкова ме е и ужасно много страх Sad

# 227
Другарки, с тоя пост крада темата. ММ днес ми става набор ❤ (за 2-3 месеца, после пак ще съм му кака Grinning) Та по този повод ще оставя една grass fed, certified bio, keto, gluten free торта, че съм като една nonvegan Гуинет Полтроу от Тему в момента.
Стискайте му палци да стане татко скоро, че усещам как вече няма търпение да изчете 11800 ревюта на гуми на бебешки колички, на колко месеца бебето може да кара ски/сноуборд и да ходи до първи базов лагер на Еверест ❤

# 228
Да ти е жив и здрав, Кенди! Весел празник и да ви се сбъднат всички мечти!

# 229
Кенди, да е здрав и скоро да се карате бебето на кой пръв ще каже мама/тати! Heart

# 230

Дайте мнение за тези показатели?!

# 231
Взимай Д3, на мен АГ ми изписа на Better you 3000 по 3 впръскване със същата стойност по анализи
Ииииии ЧЕСТИТООООООО😍😍🌷🌷🌷🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🤍🤍🤍

# 232
Честитооо, лека бременност до пухкав и здрав финал. Супер са ти резултатите 🤗
Подкрепям горното мнение, вземи си спрейчето ❤️☺️

# 233
Имам го спрея, пръскам... Какво мислите за прогестерона?

# 234
Освен ниския витамин Д, всичко ми изглежда перфектно Simple Smile Всичко ще е наред, настрой се позитивно Simple Smile 🩷

# 235
  • На изток от Ада
Браво белив, Добре е прогестерона.

# 236
Прогестерона е над 16 ng/ml което за тези г.с. си е перфектно и кореспондира с чхг-то

# 237
Супер резултати, belive!

candy, честит да ти е рожденика и скоро да започва голямото пред-бебешко четене!

# 238

Дайте мнение за тези показатели?!
Направо са страхотни! Честито пак!

# 239
BeLive, страхотни резултати! 🍀🙏 След 48ч пусни за успокоение и след 10дни на преглед! 🤞 Айде, новогодишно да завалят положителни тестове! 🤗

Candy, честит да е ТМ. Здрави и щастливи да сте!

ПП: Подкрепям за спрейчетата на BetterYou. Аз точно с червения успях да вдигна за 2-3 месеца от 11 на 30 /мерната единица не я помня.. само помня, че при стойност <10 се тълкуваше като "липса"..  демек хич не ми е било розово положението/.

Общи условия

Активация на акаунт