За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 280
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
Билив, муци са нещата! На Еконт или Спиди ти е удобно да метнеш малко fT3 насам? Grinning

# 241
Билийв страхотни резултати. Лека и успешна бременност. Пожелавам ти да няма гадене и повръщане ❤

Кенди Честит да ти е половинката. Другата година по това време да гушкате бебе ❤

# 242
# 243
Кенди, по Спииди 🤣
Благодаря ви, момичета! Наистина!
Пълнолуние,  нямам никакви симптоми, което ме притеснява (защото и предния път с А бях така освен болезнени гърди). Ще видим... Дано всичко е 6. 🙏

# 244
BeLive, позитивно мислене!
И аз все съм мислела, че симптоми има много и колко пъти ПМС с надежда за бременност ги гледам, а около мен бременните масово без гадене, без световъртеж, без нищо. Само придърпване ниско долу споделят и чувствителни гърди.

# 245
  • Замък сред облаците
Билайвче, за вит Д ти трябва суплиментация около 2000 единици в момента с оглед настъпилата Б. За прогестерона съм с 1 на ум, необходимо е проследяване, за да се увериш как ще се движи. Хайде, да стои на топличко до края!

# 246
Йеееей! Билайвче, пожелавам всичко да е успешно до финал!
Аз също знам като АА, че по време на Б витамин Д трябва да е по 2000-2,500 единици на ден. Също те съветвам да видиш след два дни пак чхг и прогестерон, за да ти е най-спокойно.
Кенди, да ти е жив и здрав ТМ. Каквото си му пожелала, това да бъде ❤

# 247
Мисля да звънна на АГ и в четвъртък или петък направо да ида при него. Да каже и той какво мисли и дали трябва да приемам прогестерон

# 248
Може ли да споделите повече за информацията до 2-2.5 хиляди единици Д3 при беременност?🤍 Ако дефицитът е на лице и при не бременни не успява да се повлияе от толкова. Или високата текуща доза пречи на плода?

# 249
Билийвче Не ги мисли симптомите. Всяка бременност е различна. При тези нива на хормона и аз нямах симптоми, но после … Пожелавам ти всичко да е наред и да няма никакви проблеми от тук на татък.

# 250
В сряда ще си пусна пак. Чудя се дали тази седмица да ида до АГ или другата.... не знам дали ще се види сега изобщо нещо .....

# 251
По принцип по време на бременност се използва този спрей 🤗❤️ Може по 2 впръсквания.

# 252
Belive, по-добре другата.

Това са моите хормони с 2 фоликула 16 и 17 мм в десен яйчник. Сенкова изрази съмнение, че единия може да е празен, тъй като Е2 бил по-нисък. Последно като имах 2 беше 1530, но и ЛХ беше вече близо до 50. По 200 pmol ли се считаше за фоликул или това беше в другата мерна едн.?

# 253
И аз мисля да е другата. С тази късна О, не ще се види сега нищо.

# 254
Няма да се види нищо. Аз бях със стойност над 500, когато разбра, че съм бременна и лекарката ми каза да отида след седмица при нея и се видяха двете кръгчета. ❤

Общи условия

Активация на акаунт