За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 282
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
  • Замък сред облаците
То не е за виждането на сак, а за коментар на прогестерона на този етап. Мисля че достатъчно сме се нагледали кога и какво предписват, за да дадем съвет да се консултира още тази седмица, ако не нараства хормонът.

# 256
Извинявам се, не съм разбрала. Ако е за коментар за прогестерона ок. Аз си помислих за сакче.  Аз бях изпратила на моята лекарка прогестерона по имейл и не се бях разхождала само заради това. Тогава тя ми каза да отида след седмица. Иначе и аз проследявах и хормона и прогестерона няколко пъти още. Мисля, че три пъти го пусках за мое успокоение.

Поне сега мога да се извинявам с baby brain-a, че не съм разбрала. Извинявам се още веднъж ❤

# 257
  • Замък сред облаците
Споко. Просто Билайвчето има и предишен А и е хубаво да следи нещата изкъсо.

# 258
Ще му се обадя в сряда вечер като се прибера ... като излязат втория ЧХГ и прогестерон...

# 259
Билийвче, много се радвам за хубавите резултати! Лека бременност и много стиснати палчета! 😊 За спокойствие може да изкоментираш резулатуте с АГ и тази седмица, но като цяло са страхотни. Щитовидните ти са идеални Simple Smile

Момичета, много ви благодаря за обратната връзка за хистероскопията. Дудълче, мерси! 😊 Вие към коя болницата сте се насочили за хистероскопия? Истината е, че всичките тези стъпки, с които се сбъсквам сега, са нови за мен и черпя информация.

# 260
Believe, честитооо момиче! Стискам палци всичко да върви по план до ревливия финал Heart
Candy, честит да е ТМ, с пожелание след година да сте поне трима.

# 261
Благодаря ви за милите думи! Лошото е, че от вчера съм с ужасна сутрешна хрема (зелен секрет от синусите), който ме мъчи само нощем и сутрин докато стана. Не смея да вземам нищо, пръскам си сребърна вода в носа. Лошото е, че не съм вкъщи, мисля днес да преслушам личната да каже какво да си взема. От миналата седмица пия Аврион, профилактична доза (преди изобщо да разбера за Б). И се притеснявам, че сега в този бум на вируси и с моята професия как ще се опазя, идея нямам. А на работа не искам да им казвам все още.

# 262
Белив,взимай болничен,какво ще се обясняваш на работа. Гледай си здравето и бебето. Времето навън е ужасно,студено,заледено и най-вече болно. Кой знае вчера колко си висяла и за лаборатория на студа. Мисля,че можеш да пиеш липов чай и да смучеш лукчета. Ама все пак добре си решила да се консултираш и с личната.  Ти как си днес?Simple Smile

# 263
Белив,взимай болничен,какво ще се обясняваш на работа. Гледай си здравето и бебето. Времето навън е ужасно,студено,заледено и най-вече болно. Кой знае вчера колко си висяла и за лаборатория на студа. Мисля,че можеш да пиеш липов чай и да смучеш лукчета. Ама все пак добре си решила да се консултираш и с личната.  Ти как си днес?Simple Smile

Много е трудно с вземането на болнични на моята работа.....става война.....за капак събота и неделя сме на обучение с колегите, на което няма как да не отида.....
Добре. Усещам дискомфорт ниско долу и в кръста, все едно преди Ц. Иначе нали ви казвам зеления сопол 😀 и леката суха кашлица е само сутрин.... и наистина не знам какво да мисля.... ще се чуя все пак с личната, че да ми е спокойно на мен....

# 264
Белив, спокойно можеш да си пръскаш в носа спрейове с морска вода или сребро, а при по-сериозни случаи и Виброцил. Иначе за кашлицата Стодал се използва от бременни, ако те налегнат грипоподобни симптоми Инфлуцид. Но най-добре е пазенето.
Момичета, Малинов добра опция ли е за спермограма?

# 265
Белив, спокойно можеш да си пръскаш в носа спрейове с морска вода или сребро, а при по-сериозни случаи и Виброцил. Иначе за кашлицата Стодал се използва от бременни, ако те налегнат грипоподобни симптоми Инфлуцид. Но най-добре е пазенето.
Момичета, Малинов добра опция ли е за спермограма?

Благодаря! Знам, че и Проспан е позволен ако се стигне до някаква сериозна кашлица (дано не стигам до там). Ще се опитвам сега с такива средства, дано ми се размине....

# 266
  • Замък сред облаците
Билайв, взимаш си болничен и няма да се връщаш. То не е идеята да вземеш и после пак са ходиш. Ще назначат друга учителка по заместване.

# 267

Много е трудно с вземането на болнични на моята работа.....става война.....за капак събота и неделя сме на обучение с колегите, на което няма как да не отида.....
Добре. Усещам дискомфорт ниско долу и в кръста, все едно преди Ц. Иначе нали ви казвам зеления сопол 😀 и леката суха кашлица е само сутрин.... и наистина не знам какво да мисля.... ще се чуя все пак с личната, че да ми е спокойно на мен....

Биозин мама + осцилокосцинум

# 268
Е, хайде сега, трудно било с болничния. С майчинството по-лесно ли е след това?

Хич да не ти пука. Ако действително си учителка, особено малки класове или детска градина, директно болничен.

# 269
Мда... така е... ще видя какво ще сторя...

Общи условия

Активация на акаунт