За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 225
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
  • На изток от Ада
И моята вечерна иглика е без упътване. От форума разбрах че се пие от О до МЦ. Но в началото я пиех всеки ден
Тук в темата писаха, че се пие от М до О.
да де , но ддз . Аз от мн месеци не я пия

# 151
Sunflower, някъде другаде съм го чела за контракциите, но пък ей това пише конкретно

Скрит текст:

Може да прочетеш цялата информация на herbamedica за прим ойл конкретно

# 152
m-angel, golden stone - радвам се, че се включихте!

ейнджълче, успех!

golden - съжалявам, че няма развитие при вас. Калчев има ли някакви идеи какъв може да е проблема? Изследвания на 2-3 ден имаш ли актуални, че набеждава хормоните? Ама дано да стане сега и да не стигате до инвитро.
Скрит текст:
аз съм месец+ след втората корекция за истмоцелето, сега пия дуфастон и ще може да споделя към края на месеца как е сега и има ли зацапване.

blooberry, съжалявам за идването на Ц!

Като си говорите за вечерна иглика - колежка на мъжа ми си направила фирма за билкови добавки. Има "блендове" за различни проблеми и се зачудих как всеки може да си продава каквито си иска билки, а реално както сме си говорили и друг път в темата билките не са безобидни и трябва да са съобразени с конкретния огранизъм. Тези неща тип "one size fits all", особено като става дума за здраве, хич не ги харесвам.

# 153
m-angel, golden stone - радвам се, че се включихте!

ейнджълче, успех!

golden - съжалявам, че няма развитие при вас. Калчев има ли някакви идеи какъв може да е проблема? Изследвания на 2-3 ден имаш ли актуални, че набеждава хормоните? Ама дано да стане сега и да не стигате до инвитро.
Скрит текст:
аз съм месец+ след втората корекция за истмоцелето, сега пия дуфастон и ще може да споделя към края на месеца как е сега и има ли зацапване.

blooberry, съжалявам за идването на Ц!

Като си говорите за вечерна иглика - колежка на мъжа ми си направила фирма за билкови добавки. Има "блендове" за различни проблеми и се зачудих как всеки може да си продава каквито си иска билки, а реално както сме си говорили и друг път в темата билките не са безобидни и трябва да са съобразени с конкретния огранизъм. Тези неща тип "one size fits all", особено като става дума за здраве, хич не ги харесвам.
Преди много време проектирах едни складове за съхранение на суровини за билкови добавки. Та като съм ходила на място на обекта беше пълна пародия какво съхраняват, сушат и обработват. Силно се надявам контролът да се е затегнал.

# 154
При мен за да се поддържа оптимално ниво на fT4 и fT3 дозата ми е стигала до 300мкг турски тироксин плюс 25мкг Т3. После изключих Т3 и минах на 250мкг Еутирокс, който плавно намалих до 150мкг. През цялото това време ТСХ ми беше 0.001, което плашеше гинеколозите. Ендокринолозите реагират по нормално. По препоръка на АГ намалих дозата на Еутирокс, fT4 падна до 0.9, а ТСХ си остава  0.001. Дали да го намаля или рязко спра?
ТСХ дори преди старта на прием на тироксин не ми е бил над 3 никога, но fT4 fT3 плюс симптоматиката на хипотиреоидизъм си я имах..
Обяснявах и в предната тема. Ако пускате 1-2 пъти в годината, пускайте на чист ден. Ако пускате редовно, все тая какъв ден. ФТ4 ви е важен (и фТ3 трябва да сте наясно дали конвертирате ок), той не флуктуира толкова, колкото ТСХ и картинката е ясна при редовно пускане на щитовидните хормони (ТСХ е хормон на хипофизата).

# 155
Аз си пуснах изследвания и картинката .....е мазало. Както и предполагах отново съм изкарала Ковид, т.к антителата са ми 522 ( 0-33). Преполагам, че е било декември, защото тогава имах симптоми. И съответно всичко е леж..ТСХ, глюкоза, липиден профил, нямам думи. ЦРП ми е 20.90 ( реф 0-5), а СУЕ 42 ( реф 0-37). Въобще не знам какво се случва, дали и в момента нямам някой вирус, бактерия ( не съм болна видимо, т.е. нямам кашлица, сополи и др). Но пък умората, желанието нон стоп да спя и главоболието са ми верен спътник от януари насам. Единствено хемоглобин, желязо и феритин са добре или поне в нормите. Тази седмица съм на ендокринолог.

Хемоглобин 141 (120-160)
Желязо   14.5  (6.6-29.5)
Феритин     160 (34-337)

# 156
  • Замък сред облаците
При мен за да се поддържа оптимално ниво на fT4 и fT3 дозата ми е стигала до 300мкг турски тироксин плюс 25мкг Т3. После изключих Т3 и минах на 250мкг Еутирокс, който плавно намалих до 150мкг. През цялото това време ТСХ ми беше 0.001, което плашеше гинеколозите. Ендокринолозите реагират по нормално. По препоръка на АГ намалих дозата на Еутирокс, fT4 падна до 0.9, а ТСХ си остава  0.001. Дали да го намаля или рязко спра?
ТСХ дори преди старта на прием на тироксин не ми е бил над 3 никога, но fT4 fT3 плюс симптоматиката на хипотиреоидизъм си я имах..
Скрит текст:
Обяснявах и в предната тема. Ако пускате 1-2 пъти в годината, пускайте на чист ден. Ако пускате редовно, все тая какъв ден. ФТ4 ви е важен (и фТ3 трябва да сте наясно дали конвертирате ок), той не флуктуира толкова, колкото ТСХ и картинката е ясна при редовно пускане на щитовидните хормони (ТСХ е хормон на хипофизата).

За да си на такива дози тялото явно не ги конвертира добре (черния дроб), защо вместо еутирокс не минеш на Т3, нали в Гърция се намира такъв? Няма смисъл да сваляш еутирокс като пада фТ4, а ТСХ ще седи ниско зашото няма смисъл да ти стимулира жлезата на фона на дозите които приемаш.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 09:46 от АА

# 157
Салсера, това црп и суе ми звучат, като на човек с някакво възпаление. Може да ги повториш след няколко дни и да отидеш при личния лекар, да видят, какво ти е, странна работа. Дано да е от отшумяващото вирусно заболяване.

Дудълче, благодаря за съветите. Може би така ще направя, само дано да успея да накарам моя човек да пуснем скоро контролни изследвания и да се престраши да правим нови опити. Последните му две лечения бяха по 14 дена, а последно по пеницилинов антибиотик на 8 часа. АГ даже ми каза, че простатита най-вече с венозно антибиотици се лекува, защото наистина трудно антибиотик стига там. Дано дано не стигаме дотам 😬 .
Дудъл, а вие кога се връщате към опитите след всичките биопсии?

# 158
Момичета..... при мен лекото зацапване от оная вечер не се повтори..... днес 42 ден.... Ц го няма..... а това е от сутринта

Чесно казано не знам какво да мисля, не смея да се зарадвам..... отивам по София за моите си изследвания ама май ще пусна там ЧХГ утре .... Притеснявам се, наистина....

# 159
  • На изток от Ада
Виждам черта Белив (розова ли е )! Хайде чакаме кръвният

# 160
Да, Розова е. Направих и едно Престо (макар че съм скиптична към него) и там излезе същата като на Шуъра.
Утре ще направя още един уринарен и ще ида на ЧХГ

# 161
  • На изток от Ада
Мн ще се радвам за теб!

# 162
Момичета..... при мен лекото зацапване от оная вечер не се повтори..... днес 42 ден.... Ц го няма..... а това е от сутринта

Чесно казано не знам какво да мисля, не смея да се зарадвам..... отивам по София за моите си изследвания ама май ще пусна там ЧХГ утре .... Притеснявам се, наистина....

Ейййй, ашколсун! Стискам палци всичко да е наред! По мои впечатления Шуъра не дава току така изпарителни черти, така че тихичко честито! Стискам палци за тлъсти ЧХГ и прогестерон! 🍀🍀🍀
Айде, че много време мина откакто видяхме положителен тест в темата! Дано повлечеш крак и след теб да завалят още положителни тестове! 🌟❤️🙏

# 163

Госпожа, като излязат 1-2 ЧХГ-та викам да спрете да се притеснявате и да почнете да се вълнувате Hug

# 164
Belive юхууу! Хайде всичко да е ток и жица и да орисваш след някой друг месец Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт