За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 288
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
BeLive1211, вземи си спрей Назориг, който има и антибактериално действие и става за бременни. Взимай и болничен, с тези нашите професии трябва да казваме още в началото, защото са си доста рискови за една бременност. Може сега да си вземеш примерно за 10 дни, а като влезеш в 12г.с. да си пуснеш вече до края.

# 286
BeLive1211, вземи си спрей Назориг, който има и антибактериално действие и става за бременни. Взимай и болничен, с тези нашите професии трябва да казваме още в началото, защото са си доста рискови за една бременност. Може сега да си вземеш примерно за 10 дни, а като влезеш в 12г.с. да си пуснеш вече до края.

Да, ще обсъдя с АГ.

# 287
Believe, няма да повтарям всичко по-горе казано, единствено поздравленията за положителния тест и се приедниявам към наричанията за лека бременност и красиво и здраво бебе.
Кенди, да ти е жив и здрав ТМ и това, което му е на сърце, нека да в ръце!
Аз тихичко станах на 45 миналата седмица. Това ми е бариерата, след която спирам с надеждите и опитите т.е. тази година или забременявам или ви се радвам как забременявате.Премислих много "ако ", но животът не свършва. Той е устрем, нека не спира!

# 288
BeLive1211, направо пращай някой в аптеката да ти го вземе+Биозин Мама и не се колебай да отидеш при ЛЛ за болничен. За тези неща няма нужда от консултация с АГ, единствено за твое успокоение може да го питаш дали да вземеш още нещо. Иначе се зареди за всеки случай с Осцилококцинум и Авирон Рапид. Бързо да минава 🤗
ПП не винаги цветните сополи=бактерии

# 289
  • На изток от Ада
Белма честит рожден Ден със закъснение.
Честит рожден Ден и на мъжа на Кенди!

# 290
belma, честита да си! Жива и здрава, и ти желая това да е твоята година! Heart Но си го написала много, много хубаво
но животът не свършва. Той е устрем, нека не спира!

# 291
Ех, Belma. Станахме две. Аз есента ставам на 44, но и за мен тази година е решаваща.
Страхотно си го написала. Много в добре, когато човек осъзнае какво иска, на каква цена го иска и че не трябва да става на всяка цена, защото понякога плащаме скъпо.
Бъди жива и здрава.

# 292
Believe, няма да повтарям всичко по-горе казано, единствено поздравленията за положителния тест и се приедниявам към наричанията за лека бременност и красиво и здраво бебе.
Кенди, да ти е жив и здрав ТМ и това, което му е на сърце, нека да в ръце!
Аз тихичко станах на 45 миналата седмица. Това ми е бариерата, след която спирам с надеждите и опитите т.е. тази година или забременявам или ви се радвам как забременявате.Премислих много "ако ", но животът не свършва. Той е устрем, нека не спира!

Искрени пожелания за здраве и успех в начинанието тази година! Няма нищо невъзможно. Но наистина и нищо не става на всяка цена.

# 293
Belma, здрава да си и да имаш всичко, от което се нуждаеш! Heart О, и щастлива разбира се, защото това ще означава, че пък имаш всичко, което искаш!

# 294
Белма, честита да си! Дефинираме се по това, което имаме и сме, не по обратното Hug
Щастлива, благополучна и съзидателна лична година ти пожелавам!

# 295
Белма, честит рожден ден! Сбъднати мечти, смирение и успех ти пожелавам!

# 296
Belma, честит рожден ден! Бъди здрава! Стискам палци тази година да е твоята. Тук има много момичета, при които успехът е идвал точно когато са си казвали "стига" Hands V
m-angel, колко си права...стискам палци и на теб!
Белив, в тази сфера заместници се намират много бързо! Мисли за себе си!

# 297
Белма, честит рожден ден, пожелавам ти тази година да сбъдне всички ти мечти! Nature Star2

# 298
Честити рожден ден и от мен, Белма! Бъди жива и здрава, и се наслаждавай на всеки безценен миг от живота. Много мъдрост и смирение прозират през думите ти, може пък някое чудо да те изненада, независимо от границите, които ти си слагаш Simple Smile .
Същото пожелавам и на m-angel, нищо, че не е рожденичка Laughing .
Аз пък тази година ще стана на 42 и все още силно се надявам, че ще ме споходи чудото да стана майка.
Белийв, много се радвам за добрите резултати, очаквам те само с хубави новини.

# 299
Благодаря ви от сърце, момичета! Не познавам никоя от вас лично, но ви чувствам близки - моят клуб за подкрепа . Най-хубавия подарък, който можете да ми направите е всяка от вас да има пухкаво, здраво, прекрасно бебче! И ще минавам да проверявам дали изпълнявате плана! Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:00 от belma

Общи условия

Активация на акаунт